2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sağlıkla gelsin minik cimcime dinlenin bolca

Bendede enfeksiyon çıktı idrar zor yapıyorum sıkışık olmama rağmen antibiyotik yazdılar bakalım

Evet verdim bende sonuç bekliyorum inşallah güzel çıkar
Bendede enfeksiyon çıktı idrar zor yapıyorum sıkışık olmama rağmen antibiyotik yazdılar bakalım
InsaAllah guzel sonuc alirsin bendede enfeksiyon cikti ama idrar temiz cok sukur vajinal bendeki bayada ilerlemis doktorum dedi ki idrara geçmemesinin sebebi bol su icmen dedi gercektende oyle ben gunde 5 litreye yakın su içiyorum sende ic bolca hem bebisler icinde faydalı

bende 3 litre içiyordum o zaman biraz daha fazla içeyim geçmiş olsun sizde

Aaa çok geçmiş olsun umarım hemen toparlarsın

Neden acaba yineliyor bu kanama alanı bir perinatalog ile mi görüşsen acaba canım ya belki bir sebebi vardır Allah yardımcın olsun bebişlerimizi korusun Rabbim

Herşey yolunda dedi herşeyi tek tek inceledi doktor sık sık gelmene gerek yok şuan yapacağımız tahlilde yok dedi direk 20. Haftaya randevu verdi 1 buçuk ay sonraya yani
Aboooo o ne be ne kadar ileriye vermiş benim ki standart 3 haftada bir veriyor ona da şükrediyorum o kadar ara verse meraktan çatlarım ben özel mi devlet mi peki?

Herşey yolunda dedi herşeyi tek tek inceledi doktor sık sık gelmene gerek yok şuan yapacağımız tahlilde yok dedi direk 20. Haftaya randevu verdi 1 buçuk ay sonraya yani
Bizim doktor hep kısa aralıklarla cagiriyo 1.5 ay diyince şaşırdım. Özlerim ben ayol nerdeyse haftalik gidiyorum her gitmemde video cektiriyorum bidahaki randevuya kadar o videoyu izliyorum sanirim biraz manyağım ben hahahha

Neden acaba yineliyor bu kanama alanı bir perinatalog ile mi görüşsen acaba canım ya belki bir sebebi vardır Allah yardımcın olsun bebişlerimizi korusun Rabbim
O ne ki peritolog bilmiyorum ? doktorum dedi ki zorlandinmi yatiyoru hep dedim ama aslinda zorlandim enfeksiyon fitili girmedi koca bi fitil aparatla 5 6 kez zorladim canım yandi. Aparat kan icinde kaldı. Hatta dr iliski oldumu dedi yok dedim ama ben kendim baya zorladim. Etkilermi bilmiyorum ki aksam enfeksiyon fitilini yapmaya korktum yine zarar veririm diye

Evet bende her gittiğimde video çekiyorum bilmiyorum öyle dedi 1 buçuk ay sonra gel dedi özel doktor istese erken de gel derdi ama derdi para değil sanırım

Evet bende her gittiğimde video çekiyorum bilmiyorum öyle dedi 1 buçuk ay sonra gel dedi özel doktor istese erken de gel derdi ama derdi para değil sanırım
Yok dedigin gibi herşey yolunda oldugu icin öyle demiştir. Benim kanama alanim oldugu için sık gidiyorum.

Selam kızlar size bir sorum olacak estrofem ilacını aile hekimi yazıyor mu acaba Biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…