Duphastonu 12 de folik asit devam ediyorum doğuma kadar olcak ama benim ilacı özel bı ilaç içinde başka bir sürü şey var ondan şuan 14+2 yizKızlar duphaston ve folik asit kullanıp ne zaman bıraktınız kaçıncı hafta
Duphastonu ben 8. Haftada biraktim cunku progestan basladim doktorum gerek yok duphaston dedi. Folik asitide 11+6 da bıraktırdı diğer vitaminlere gectik multivitamin kan ilaci d vitamini falanKızlar duphaston ve folik asit kullanıp ne zaman bıraktınız kaçıncı hafta
Kızlar cevap vercek olan yok mu ya bilginiz ona göre gitcem aile hekimineSelam kızlar size bir sorum olacak estrofem ilacını aile hekimi yazıyor mu acaba Biliyor musunuz?
Ay simdi gordum yazmiyo diye biliyorum ben ucretli aliyodum hepKızlar cevap vercek olan yok mu ya bilginiz ona göre gitcem aile hekimine
Canımm merhaba yazıyor ama bir kutu olarak yazıyor ben kullanırken bir kutu bir ay olarak yazıyor geri kalanı gene parayla alıyorduk ALLAH sağlıkla kucaklarımızda görmeyi Nasip etsin bebişlerimizi Çok AminnnKızlar cevap vercek olan yok mu ya bilginiz ona göre gitcem aile hekimine
Hmmm pndan olmuştur o sanırım o zamanO ne ki peritolog bilmiyorum ? doktorum dedi ki zorlandinmi yatiyoru hep dedim ama aslinda zorlandim enfeksiyon fitili girmedi koca bi fitil aparatla 5 6 kez zorladim canım yandi. Aparat kan icinde kaldı. Hatta dr iliski oldumu dedi yok dedim ama ben kendim baya zorladim. Etkilermi bilmiyorum ki aksam enfeksiyon fitilini yapmaya korktum yine zarar veririm diye
Teşekkürler kızlar bana daha vitamin başlamadılardı bu hafta giderim sorarımDuphastonu ben 8. Haftada biraktim cunku progestan basladim doktorum gerek yok duphaston dedi. Folik asitide 11+6 da bıraktırdı diğer vitaminlere gectik multivitamin kan ilaci d vitamini falan
Benim doktorum riskli dogum takibi yapan bi doktor zaten oyle biseymi ?Hmmm pndan olmuştur o sanırım o zamanperinatalog kadın doğumun bir kolu, ayrıntılı ultrason çekiyor. 20. Haftadan sonra çekilmesi doğumdaki riskler için de Allah’ın izniyle önlem alınmasına yardımcı oluyor. Daha ayrıntılı bakıyorlar ya ondan dolayı bi git istersen diyorum hastanede var ise
Benim aile hekimim yazıyorduKızlar cevap vercek olan yok mu ya bilginiz ona göre gitcem aile hekimine
Yok canım benim doktorum da riskli doğum uzmanı ancak artık kadın doğum ismi değişti… kadın doğum ve perinataloji oldu. Tıpın üstüne 2-3 yıl daha okuyorlar yüksek çözünürlüklü ultrason cihazıyla bebeğin bütün organlarını ve rahmi inceltiyorlar riskli gebeliklerde doktor bazen perinatologa yönlendiriyor. Mesela ben taramaları yaptırmadım ancak hamilelikte ayrıntılı ultrason çekiliyor doktorum ben yapmıyorum perinatoloğa gideceksin dedi. 22. Hafta gibi gidiyorsun o 45-50 dk bebeğin kalbinden dalağına beyninden bütün sıvısına kadar ölçüm yapıyor ayrıntılı ultrason doğumda oluşabilecek herhangi bir risk durumunu tespit ediyor doktorundan bilgi almanı tavsiye ederim. Benim doktorum ve hatta bir sürü doktor Riskli doğum uzmanı olmasına rağmen bu onların alanı olmuyor ayrıca eğitim aldıysa başka. Genelde de taramalarda risk çıkması durumunda perinatoloğa yönlendiriyorlar. Seninde sürekli kanama olunca bi uzman bulsan mı acaba dedim ondan dedimBenim doktorum riskli dogum takibi yapan bi doktor zaten oyle biseymi ?
Hee tamam anladim simdi ultrason diyince anladim 20. Haftada gondericem dedi benim doktorumda insaAllah. Gittigim hastanede yokmus baska hastane soledi. . Kuzum benim kanamam olmuyo surekli kanama alanim oluyo bidhaaki randevumda bi solim bakim doktoruma daha erken gidiyimYok canım benim doktorum da riskli doğum uzmanı ancak artık kadın doğum ismi değişti… kadın doğum ve perinataloji oldu. Tıpın üstüne 2-3 yıl daha okuyorlar yüksek çözünürlüklü ultrason cihazıyla bebeğin bütün organlarını ve rahmi inceltiyorlar riskli gebeliklerde doktor bazen perinatologa yönlendiriyor. Mesela ben taramaları yaptırmadım ancak hamilelikte ayrıntılı ultrason çekiliyor doktorum ben yapmıyorum perinatoloğa gideceksin dedi. 22. Hafta gibi gidiyorsun o 45-50 dk bebeğin kalbinden dalağına beyninden bütün sıvısına kadar ölçüm yapıyor ayrıntılı ultrason doğumda oluşabilecek herhangi bir risk durumunu tespit ediyor doktorundan bilgi almanı tavsiye ederim. Benim doktorum ve hatta bir sürü doktor Riskli doğum uzmanı olmasına rağmen bu onların alanı olmuyor ayrıca eğitim aldıysa başka. Genelde de taramalarda risk çıkması durumunda perinatoloğa yönlendiriyorlar. Seninde sürekli kanama olunca bi uzman bulsan mı acaba dedim ondan dedim
Anladım canım neden sürekli kanama alanların olduğunun illaki bi açıklaması vardır yani ne bileyim ben üzülüyorum burdan yahu :) Allah yardımcın olsun kuzuHee tamam anladim simdi ultrason diyince anladim 20. Haftada gondericem dedi benim doktorumda insaAllah. Gittigim hastanede yokmus baska hastane soledi. . Kuzum benim kanamam olmuyo surekli kanama alanim oluyo bidhaaki randevumda bi solim bakim doktoruma daha erken gidiyim
Aminn canim aminn haftaya gidicem kontrole kiz benim derdim bitmiyo ki vajinal enfeksiyon oldummu o bitmeden kanimdada yuksek enfeksiyon çıktıAnladım canım neden sürekli kanama alanların olduğunun illaki bi açıklaması vardır yani ne bileyim ben üzülüyorum burdan yahu :) Allah yardımcın olsun kuzu
İmtihan işteAminn canim aminn haftaya gidicem kontrole kiz benim derdim bitmiyo ki vajinal enfeksiyon oldummu o bitmeden kanimdada yuksek enfeksiyon çıktı
Simdiden anlatiyorum cadoloz diyeİmtihan işteRabbim acil şifalar versin canım bebiş büyüyünce anlatırsın artık sen ne çektirdin bana hehhhheeeyyyt diye :) inşaAllah
Evet yazıyorSelam kızlar size bir sorum olacak estrofem ilacını aile hekimi yazıyor mu acaba Biliyor musunuz?