İnşallah olmaz çokta güzel bi his değil herşeye tedirgin olabilecek potansiyeldeyiz çünküBenım lekelenmemde olmadı hıc bellemek ne kadar zormuş yaa
Evet ya her kafadan ses çıkıyor ben kendimi kapattım kasımda inşaAllah 5. Ayda olacağım ablam ankarada yaşıyor o gelecek inşaAllah ve en güzel alışverişler ablalarla yapılırEtraftaki herkes bi fikir atıyor ya da ekeştiriyor ya insan çekiniyoroyüzden meral ettim sizler nasıl yapçaksınız diyr
Evet bana da her gördüğüm bez diyor bez al depola diyor başımıza çorap örecek bu bez belli :)Herkes sımdıden bez al bırıktır dıyor
Ay Allah kolaylık versin enem her şeyden 2 tane alcaksınız sen şimdiden al al senin durum farklıHerslde 3.ay olayından diye düşündüm benbende dolap tek alcaktım ama şuan dolap fiyatları oda fiyatlarına erişmiş bakalım ikizlere nasıl bişiler gerekirde bilmiyorum biraz araştırma yapmak lazım tabi o sırada fiyatlar uçacak
5. Ayda iyi bir süre yetişir aslında artık fiyatları umursamıycaz para koycaz bekliycez napalımEvet ya her kafadan ses çıkıyor ben kendimi kapattım kasımda inşaAllah 5. Ayda olacağım ablam ankarada yaşıyor o gelecek inşaAllah ve en güzel alışverişler ablalarla yapılır
Her bez her bebeğe uymuyormuş oyüzden arkadaşlarım ilk önce dene pişik olmazsa stoklarsın bebekten sonra dedi mantıklı geldi banaHerkes sımdıden bez al bırıktır dıyor
Amin aminnAy Allah kolaylık versin enem her şeyden 2 tane alcaksınız sen şimdiden al al senin durum farklı
Evet haklısınız öyle yapmak mantikliHer bez her bebeğe uymuyormuş oyüzden arkadaşlarım ilk önce dene pişik olmazsa stoklarsın bebekten sonra dedi mantıklı geldi bana
Aslında en güzeli bu durumlar için para koymak sanırım aslında çok mantıklı alacağımız ana malzemeler belli zaten biiznillah arabadır işte doğum setleridir falan belli aşağı yukarı ne kadar gider hesap yapıp para atmak da çok iyiymişAmin aminnpara koymaya başladık zaten gözümüz bi korktu
Bizde 10+1 olduk benimde azaldı bulantılarım eşime bile dün korkarak söylüyorum farkettin mi bulantılarım azaldı diyeGünaydın arkadaşlar çok ŞÜKÜR bugün 10+5 olduk merak ettiğim bulantılarım azaldı normalmi sizlerdede oldumu geçen cuma estrofemi kestik bazı ilaçları azalttık onlamı ilgili acaba endişe ettim sizdede başlayıp azalma oldumu acaba İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla kucana alsın alalım bebişlerimizi
Aynen aynen en son artık buna karar verdik sonuçta herşey elimizin altında parasını biriktirirsek direk alırız diye herkesinde gönlü olsunAslında en güzeli bu durumlar için para koymak sanırım aslında çok mantıklı alacağımız ana malzemeler belli zaten biiznillah arabadır işte doğum setleridir falan belli aşağı yukarı ne kadar gider hesap yapıp para atmak da çok iyiymiş
8+3 üm mide bulantım çok azaldı ama yemeği kaçırırsam iki gündür mide yanması yaşıyorum aman Allahım o daha betermiş bugün herşeyi korkorak yiyorumGünaydın arkadaşlar çok ŞÜKÜR bugün 10+5 olduk merak ettiğim bulantılarım azaldı normalmi sizlerdede oldumu geçen cuma estrofemi kestik bazı ilaçları azalttık onlamı ilgili acaba endişe ettim sizdede başlayıp azalma oldumu acaba İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla kucana alsın alalım bebişlerimizi
Anladım canımm Ama sen ilaç kullandığın için azalmıştır ben iki kere içtim prillamdan ama benimkine içtğim gün etki etmemişti azaltmamıştı yani hafif gene var ama eskisi gibi değil benim İNŞALLAH sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi Çok AminnnBizde 10+1 olduk benimde azaldı bulantılarım eşime bile dün korkarak söylüyorum farkettin mi bulantılarım azaldı diyeaman aman azalsın ya ne çektim o bulantıdan ama ben 7. Haftadan beri bulantı için prilam kullanıyorum korkumdan bırakamıyorum 1 hafta daha böyle az devam ederse bırakırım heralde
Anladım canımm Sağlıkla ilerlesin de razıyız biz demi ayy ben kan tahlillerim için gidicem Valla kendi doktorum değil ama Usg yaptırsammı acaba Mide yanması pek yaşamadım ben canım bi kaç kez8+3 üm mide bulantım çok azaldı ama yemeği kaçırırsam iki gündür mide yanması yaşıyorum aman Allahım o daha betermiş bugün herşeyi korkorak yiyorum
Calismiyorum ben yeni yeni oturmama iznim vararkadaşlar ben masa başı çalıyorum mağlum gün içi çok oturuyorum oyüzden bikaç gündür böyle bel karın ağrısı yapıyor sizdede oluyor mu uzanınca hafifliyor benim gibi olan var mı
Bu arada bel agrisi butun gebelerde vardir eminim yattigim yerde bile agriyo benim belim sirt ustu yatarken ozellikle. Ama karin agrisi nasil bi agri sureklimi agriyo o onemli sen hele ikiz gebesin bel agrin bizimkinden daha yogundurarkadaşlar ben masa başı çalıyorum mağlum gün içi çok oturuyorum oyüzden bikaç gündür böyle bel karın ağrısı yapıyor sizdede oluyor mu uzanınca hafifliyor benim gibi olan var mı
Dolar usulü biriktirelim bari TL her geçen gün değer kaybediyorAynen aynen en son artık buna karar verdik sonuçta herşey elimizin altında parasını biriktirirsek direk alırız diye herkesinde gönlü olsun