- 20 Şubat 2022
- 4.637
- 2.849
Degil aksine mide bulantisi icin onerdi doktorum dilinin ustune ince bi dilim koy bulanti kesiliyorHamileyken zencefil yasak değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degil aksine mide bulantisi icin onerdi doktorum dilinin ustune ince bi dilim koy bulanti kesiliyorHamileyken zencefil yasak değil mi?
Ya canım hiç sorma daha 2 gün önce bebişim için dolap baktık internetten 7200tl olan dolabı alacaktık dedik bir ay daha bekleyelim şuan baktım 9400tl olmuş şok oldum bence hemen başlamalıyız yoksa bu gidişat iyi değilKızlar bişi sorcam bebek hazırlıklarına nezaman başlamayı düşünüyorsunuz mağlum fiyatlar gitti gidiyor
Kizlar transferden sonraki gunler agzinizda acimsiz tat oluyormuydu?Ya canım hiç sorma daha 2 gün önce bebişim için dolap baktık internetten 7200tl olan dolabı alacaktık dedik bir ay daha bekleyelim şuan baktım 9400tl olmuş şok oldum bence hemen başlamalıyız yoksa bu gidişat iyi değil
Ben Allah nasip ederse 5. Ayda başlamayı düşünüyorum tedbir amaçlı en azından şu riskli günleri atlatmalıyım diye düşünüyorumKızlar bişi sorcam bebek hazırlıklarına nezaman başlamayı düşünüyorsunuz mağlum fiyatlar gitti gidiyor
Bide benim ikiz gözüm korkmuyor değil fiyatlardan ağırlaşmadanda biraz bakınmak istiyorum aslında ama erken diyolar çokk karsrsızımmYa canım hiç sorma daha 2 gün önce bebişim için dolap baktık internetten 7200tl olan dolabı alacaktık dedik bir ay daha bekleyelim şuan baktım 9400tl olmuş şok oldum bence hemen başlamalıyız yoksa bu gidişat iyi değil
Bende risk durumuna bağlı bekleme taraftarıyım ama bişi olacağı varsa heranda olur diye düşünüyorum çok kararsızım ya fiyatlarda fena gidiyorBen Allah nasip ederse 5. Ayda başlamayı düşünüyorum tedbir amaçlı en azından şu riskli günleri atlatmalıyım diye düşünüyorum
Ayy ikiz mi maaşallahBide benim ikiz gözüm korkmuyor değil fiyatlardan ağırlaşmadanda biraz bakınmak istiyorum aslında ama erken diyolar çokk karsrsızımm
Hayır canım benm hiç öle bir durumum olmadı.Kizlar transferden sonraki gunler agzinizda acimsiz tat oluyormuydu?
Transferle birlikte 7ci gunum canim ama hic belietim yok acaba tutmadimiHayır canım benm hiç öle bir durumum olmadı.
Ama kişiden kişiye değişiyor herşey
ben o dönemi şanslı atlatanlardandım
Transferinin kaçıncı günündesin
öyle canım normalde ihtiyaçların bu piyasada hemen alınması taraftarıyım çünkü düşmüyor sürekli yükseliyor. Kararsız kalmaktada haklısın canım. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran aslında. Almak istiyorsan al istemiyorsan alma bugünlerin keyfini çıkarBende risk durumuna bağlı bekleme taraftarıyım ama bişi olacağı varsa heranda olur diye düşünüyorum çok kararsızım ya fiyatlarda fena gidiyor
Aynen öyle zaten bu dünyada yiyecek yemekleri varsa ne yaparsan yap gelecekler bende öyle düşünüyorum canım haftaya 9+2 de doktor kontrolü var doktor bunuda atlatırsak sağlıklı gebelik diyebiliriz dedi ondan sonra yavaş yavaş bakınırım gibi geliyor tabi insan ilk büyük şeylerden mi başlada küçük şeylerden mi bilemiyorAyy ikiz mi maaşallah
Ben tek tükte olsa alma taraftarıyım
Herkes herşeyi her dönemde dicek zaten sen kimseye bakma eğer içinden bazı şeyleri şimdiden almak geliyorsa al bence
Allah korusun zaten bebişimiz bize nasip olmayacaksa 8. Aydada herşey olabilir ben o mantıkta bakıyorum
Sakın öle düşünme benmde gram belirtim olmadı. Sadece 7. Gün çok çok az bi kan olmuştu peçetedeTransferle birlikte 7ci gunum canim ama hic belietim yok acaba tutmadimi
Etraftaki herkes bi fikir atıyor ya da ekeştiriyor ya insan çekiniyor oyüzden meral ettim sizler nasıl yapçaksınız diyröyle canım normalde ihtiyaçların bu piyasada hemen alınması taraftarıyım çünkü düşmüyor sürekli yükseliyor. Kararsız kalmaktada haklısın canım. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran aslında. Almak istiyorsan al istemiyorsan alma bugünlerin keyfini çıkar
8. Yerleşme kanaması dışında o dönemlerde hiç belirtim olmadı canım korkma ki ben 4.gün test yapmış pızitifi görmüş biri olarak söylüyorum pozitifti ve hiç beliryim yoktuTransferle birlikte 7ci gunum canim ama hic belietim yok acaba tutmadimi
Test gunum 9 ekim canım dırek kan verıcemSakın öle düşünme benmde gram belirtim olmadı. Sadece 7. Gün çok çok az bi kan olmuştu peçetede
Şuan 9+5 günlük hamişim ve mide bulantısı baş dönmesi o belirtilerin bi tanesi bi olmadı bende
Hatta bazen acaba bu bebiş içimde yokmu niye hiç belirti göstermiyo diye bile düşünüyorum
Test yapmayı ne zamn düşünüyorsunuz
Benım lekelenmemde olmadı hıc bellemek ne kadar zormuş yaaEtraftaki herkes bi fikir atıyor ya da ekeştiriyor ya insan çekiniyor oyüzden meral ettim sizler nasıl yapçaksınız diyr
9+2 niye hendek gibi dedi acaba doktorAynen öyle zaten bu dünyada yiyecek yemekleri varsa ne yaparsan yap gelecekler bende öyle düşünüyorum canım haftaya 9+2 de doktor kontrolü var doktor bunuda atlatırsak sağlıklı gebelik diyebiliriz dedi ondan sonra yavaş yavaş bakınırım gibi geliyor tabi insan ilk büyük şeylerden mi başlada küçük şeylerden mi bilemiyor
En iyisi test gününü beklemekTest gunum 9 ekim canım dırek kan verıcem
İnşallah canım çok teşekkür ederimEn iyisi test gününü beklemek
İnşallah güzel haberini buradan duyarız canım
Herslde 3.ay olayından diye düşündüm ben bende dolap tek alcaktım ama şuan dolap fiyatları oda fiyatlarına erişmiş bakalım ikizlere nasıl bişiler gerekirde bilmiyorum biraz araştırma yapmak lazım tabi o sırada fiyatlar uçacak9+2 niye hendek gibi dedi acaba doktor
bende şuan 9+5 im
Bende herşeyden almak istiyorum ama malum fiyatlar
Ben ilk dolap almayı düşünüyorum canım çünkü hiç yerim yok alacaklarım hep ortalıkta kalacak en azından aldıklarımı yerleştiririm düzenli olur diye düşünüyorum