2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

kızlar içinizde tarama testi yerine dna ya gönderen varmı benim bahcecideki doktorum dna ya yollaman daha saglıklı hem erken cinsiyet öğreniceksiniz dedi

İyi akşamlar canlar.erkek infertilitesi sebebiyle tüp bebek yaptirip pozitif olan var mi aranızda.biz ikinci tüp bebek tedavisinde yine negatif sonuç aldık. Yardımınıza ihtiyacım var

Siz onun hastasımıydınız? İsmini duydum ama ilgi alakası nasıl mesela birde yeni geçtiği merkezin labı nasıldır diye dusundum ben acıbademdeydim
Yeni geçtiği merkezin lab’ı Cem hocadan daha iyi olabilir. Aşırı ilgili ve titiz embriyologları var!
Cem Hoca’da çok iyi ama ilgi beklemeyeceksin her görüşme 2-3 dk daha çok asistanlar ile uğraşıyorsun onlarda baya ruhsuz lanet insanlar.,

Yeni geçtiği merkezin lab’ı Cem hocadan daha iyi olabilir. Aşırı ilgili ve titiz embriyologları var!
Cem Hoca’da çok iyi ama ilgi beklemeyeceksin her görüşme 2-3 dk daha çok asistanlar ile uğraşıyorsun onlarda baya ruhsuz lanet insanlar.,
Siz orda mı yaptırdınız memnun kaldınız mı?

Evet kullanıyorum sabah 2 akşam 2.
hatta yarın bitiyor ilacım alıp almamak konusunda tekrar doktoruma soracağım ona göre alacağım.
Ya aynı gün değil miydi transferimiz iyi dayanmişsn sen kalp atışını duyma konusunda ☺️😂 niye bu kadar geç oldu kiiiii sizin
Ya söylemeyi unuttum kanama olunca vajinal muayne yapmıstı doktor o zaman duydum kalp atısını ama çok az duydum. Sonra kendi doktorum 8 haftayı doldurmadan utrasonda dinlemeyı denemeyelım düşük tehlıken var demıstı. Yanı ben tam anlamıyla duymadım aslında daha 😂 ben de sabah 2 aksam 2 kullanıyorum. Prolutex iğne, progestan fıtıl, coraspin devam . Bir de folik asıt kullanıyırum

Ya söylemeyi unuttum kanama olunca vajinal muayne yapmıstı doktor o zaman duydum kalp atısını ama çok az duydum. Sonra kendi doktorum 8 haftayı doldurmadan utrasonda dinlemeyı denemeyelım düşük tehlıken var demıstı. Yanı ben tam anlamıyla duymadım aslında daha 😂 ben de sabah 2 aksam 2 kullanıyorum. Prolutex iğne, progestan fıtıl, coraspin devam . Bir de folik asıt kullanıyırum
Sende duymuş sayılırsın o zman 😂
Ama insan duymaya doyamıyo sanki ya bana da çok kısa gelmişti o an ☺️
Bende
estrofem sabah 2 akşam 2
Glifor(insülin direnci için)
Günde 3 kez progestan fitil
Coraspin
Ve vitamin takviyesi gibi bişey kullanıyorum ismi regenesis
Ben doktoruma folik asit sordum ama zaten takviyenin içindeki yeterli olur dedi.
İğneyide çok şükür kalp atışından sonra bıraktık 😂
Darısı fitilin başına 😂

Sende duymuş sayılırsın o zman 😂
Ama insan duymaya doyamıyo sanki ya bana da çok kısa gelmişti o an ☺️
Bende
estrofem sabah 2 akşam 2
Glifor(insülin direnci için)
Günde 3 kez progestan fitil
Coraspin
Ve vitamin takviyesi gibi bişey kullanıyorum ismi regenesis
Ben doktoruma folik asit sordum ama zaten takviyenin içindeki yeterli olur dedi.
İğneyide çok şükür kalp atışından sonra bıraktık 😂
Darısı fitilin başına 😂
Aaa iğneyi neden bıraktınız? Bana doktor 10 . Hafta demıstı

Nasıl oldun? Doktor ne dedi canım?
Şehir dışına anneme gelmiştim canım burada kendim gittim. İlk özel hastaneye gittim ama nöbetçi kadın doğum yoktu şaşırdım şehir hastanesine gönderdiler. İstanbul da her özel hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru var en azından benim gittiklerimde. Bebekler iyi çok şükür kanama alanı göremedi doktor progestan fitili kullanmaya devam et ve bol bol dınlen dedi. Şuan yatıyorum azaldı kanama

Şehir dışına anneme gelmiştim canım burada kendim gittim. İlk özel hastaneye gittim ama nöbetçi kadın doğum yoktu şaşırdım şehir hastanesine gönderdiler. İstanbul da her özel hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru var en azından benim gittiklerimde. Bebekler iyi çok şükür kanama alanı göremedi doktor progestan fitili kullanmaya devam et ve bol bol dınlen dedi. Şuan yatıyorum azaldı kanama
Ben de senin gibi oldum. Van da ozel hastaneye gıttım yakın dıye pazar gecesi kadın dogum yoktu ordan cıktım bölge hastanesine 3 saat sonra muayne olabıldım. 3 saat aklım gitmişti ne oldu dıye. Çok gecmıs olsun🙏🏻

Dondurulmus mu yaptılar size bir de genetige gönderdinizmi acaba yaptıkları islemleri söyleyebılırmısınız🙏 benım ılk denemem olumsuz oldu bir sürü bişey yaptırmıştım
Evet genetiğe gönderdik. 2 ay ara verdim sonra dondurulmuş embriyo transfer ettiler. Bu benim 3. denememdi daha öncekiler genetikten geçememişti

çok geçmiş olsun canım 💕

X