Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni geçtiği merkezin lab’ı Cem hocadan daha iyi olabilir. Aşırı ilgili ve titiz embriyologları var!Siz onun hastasımıydınız? İsmini duydum ama ilgi alakası nasıl mesela birde yeni geçtiği merkezin labı nasıldır diye dusundum ben acıbademdeydim
Ben göndereceğim 10. haftayı bekliyorumkızlar içinizde tarama testi yerine dna ya gönderen varmı benim bahcecideki doktorum dna ya yollaman daha saglıklı hem erken cinsiyet öğreniceksiniz dedi
Siz orda mı yaptırdınız memnun kaldınız mı?Yeni geçtiği merkezin lab’ı Cem hocadan daha iyi olabilir. Aşırı ilgili ve titiz embriyologları var!
Cem Hoca’da çok iyi ama ilgi beklemeyeceksin her görüşme 2-3 dk daha çok asistanlar ile uğraşıyorsun onlarda baya ruhsuz lanet insanlar.,
Evet hocadan ve merkezden çok memnun kaldım ama asistanlar hayattan soğutuyorSiz orda mı yaptırdınız memnun kaldınız mı?
Nasıl oldun? Doktor ne dedi canım?Bir anda oldu canım bayadır olmamıştı. Hafif bel ağrısı var şuan leke olarak geliyor ama çok korkuyorum. Nasıl bitecek bu hamilelik o kadar korkuyorum ki. İkiz olduğu için mi oldu yoksa bişey mi oldu içim içimi yiyor. Yatıyorum eşimi bekliyorum gelince gidicez
Ya söylemeyi unuttum kanama olunca vajinal muayne yapmıstı doktor o zaman duydum kalp atısını ama çok az duydum. Sonra kendi doktorum 8 haftayı doldurmadan utrasonda dinlemeyı denemeyelım düşük tehlıken var demıstı. Yanı ben tam anlamıyla duymadım aslında daha ben de sabah 2 aksam 2 kullanıyorum. Prolutex iğne, progestan fıtıl, coraspin devam . Bir de folik asıt kullanıyırumEvet kullanıyorum sabah 2 akşam 2.
hatta yarın bitiyor ilacım alıp almamak konusunda tekrar doktoruma soracağım ona göre alacağım.
Ya aynı gün değil miydi transferimiz iyi dayanmişsn sen kalp atışını duyma konusunda niye bu kadar geç oldu kiiiii sizin
Dondurulmus mu yaptılar size bir de genetige gönderdinizmi acaba yaptıkları islemleri söyleyebılırmısınız benım ılk denemem olumsuz oldu bir sürü bişey yaptırmıştımEvet hocadan ve merkezden çok memnun kaldım ama asistanlar hayattan soğutuyor
Sende duymuş sayılırsın o zmanYa söylemeyi unuttum kanama olunca vajinal muayne yapmıstı doktor o zaman duydum kalp atısını ama çok az duydum. Sonra kendi doktorum 8 haftayı doldurmadan utrasonda dinlemeyı denemeyelım düşük tehlıken var demıstı. Yanı ben tam anlamıyla duymadım aslında daha ben de sabah 2 aksam 2 kullanıyorum. Prolutex iğne, progestan fıtıl, coraspin devam . Bir de folik asıt kullanıyırum
Insallah canım sağol çok meraktayım.Yarın arayacaklarİyi çok şükür canım inşallah gelişimleri süper gider
Aaa iğneyi neden bıraktınız? Bana doktor 10 . Hafta demıstıSende duymuş sayılırsın o zman
Ama insan duymaya doyamıyo sanki ya bana da çok kısa gelmişti o an
Bende
estrofem sabah 2 akşam 2
Glifor(insülin direnci için)
Günde 3 kez progestan fitil
Coraspin
Ve vitamin takviyesi gibi bişey kullanıyorum ismi regenesis
Ben doktoruma folik asit sordum ama zaten takviyenin içindeki yeterli olur dedi.
İğneyide çok şükür kalp atışından sonra bıraktık
Darısı fitilin başına
Şehir dışına anneme gelmiştim canım burada kendim gittim. İlk özel hastaneye gittim ama nöbetçi kadın doğum yoktu şaşırdım şehir hastanesine gönderdiler. İstanbul da her özel hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru var en azından benim gittiklerimde. Bebekler iyi çok şükür kanama alanı göremedi doktor progestan fitili kullanmaya devam et ve bol bol dınlen dedi. Şuan yatıyorum azaldı kanamaNasıl oldun? Doktor ne dedi canım?
Bende göndericem bekliyorum maliyeti yüksek biraz ama zaten yeterince maliyet ödedik bunuda ödücezBen göndereceğim 10. haftayı bekliyorum
Ben de senin gibi oldum. Van da ozel hastaneye gıttım yakın dıye pazar gecesi kadın dogum yoktu ordan cıktım bölge hastanesine 3 saat sonra muayne olabıldım. 3 saat aklım gitmişti ne oldu dıye. Çok gecmıs olsunŞehir dışına anneme gelmiştim canım burada kendim gittim. İlk özel hastaneye gittim ama nöbetçi kadın doğum yoktu şaşırdım şehir hastanesine gönderdiler. İstanbul da her özel hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru var en azından benim gittiklerimde. Bebekler iyi çok şükür kanama alanı göremedi doktor progestan fitili kullanmaya devam et ve bol bol dınlen dedi. Şuan yatıyorum azaldı kanama
Hangi firma ile göndereceksinizBende göndericem bekliyorum maliyeti yüksek biraz ama zaten yeterince maliyet ödedik bunuda ödücez
Kaç mg progestron kullanıyorsunuz?Canım yanlış anlamam mümkün değil. 6 Ağustostan beri bu şekilde kullanıyorum ve aralıklı kontrollerimde hep teyit edildi
Bilmiyorum ki artık gerek yok iğneye dedi doktorumAaa iğneyi neden bıraktınız? Bana doktor 10 . Hafta demıstı
Evet genetiğe gönderdik. 2 ay ara verdim sonra dondurulmuş embriyo transfer ettiler. Bu benim 3. denememdi daha öncekiler genetikten geçememiştiDondurulmus mu yaptılar size bir de genetige gönderdinizmi acaba yaptıkları islemleri söyleyebılırmısınız benım ılk denemem olumsuz oldu bir sürü bişey yaptırmıştım
çok geçmiş olsun canımŞehir dışına anneme gelmiştim canım burada kendim gittim. İlk özel hastaneye gittim ama nöbetçi kadın doğum yoktu şaşırdım şehir hastanesine gönderdiler. İstanbul da her özel hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru var en azından benim gittiklerimde. Bebekler iyi çok şükür kanama alanı göremedi doktor progestan fitili kullanmaya devam et ve bol bol dınlen dedi. Şuan yatıyorum azaldı kanama