2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kuzum ya belirti konusunda ben bi tuhafım sanırım bu forumda en soracağın kişiyim 🤣🤣🤣 belirtiler bi geliiiiii bi gidiiiiiii bi geliiiii bi gidiiiiiiii ama 8. Haftaya girdiğimden beri sabah bulantılarım var o sabit kaldı hamdolsun tansiyon düşüklüğüm var 12 sabit tansiyonum varken 10 lara 9 lara düşüyor küçülte sabit 8 iken yani 12-8 tansiyonum varken 10-6 gibi düşük sürekli tabi oda beni etkiliyor vücudum da tuzlu şeyler istiyor ben ayranda buldum onu bakalım ama fazlası da folatı yükseltiyormuş ne yapcaz bakalım. 🤣🤣🤣 haftalara girerken göğüs ağrım oluyor ama bir gün sürüyor 5-6 fün rahat oluyorum sonra hoooppp yine gibi ama sürekli değil oda benim kasık ağrım hiç olmadı şimdiye kadar mesela elhamdulillah kanamam da hiç olmadı maşaAllah. Kabızlık standart 🤣🤣🤣 şimdilik böyle 8+5 oldum biiznillah çok şükür bugünümüze 🤲
Maşallaahhhh benimde transfer sonrası çok şiddetli baş ağrım oldu full iki gün önce kesildi 13. Gün bugün sonucumda epey yüksek. Ama dedim acaba kesildi belirtiydi acaba şimdi düşüyormu 🥺

Maşallaahhhh benimde transfer sonrası çok şiddetli baş ağrım oldu full iki gün önce kesildi 13. Gün bugün sonucumda epey yüksek. Ama dedim acaba kesildi belirtiydi acaba şimdi düşüyormu 🥺
Yok yok hiç öyle düşünme zaten belirtiler 6. Haftada standart hissedilirse hissediliyor ben 8. Haftaya gelinceye kadar işte buda belirti sürüyor dediğim belirtim olmadı mesela yeni yeni çıkıyor 6. Haftanın ortalarına doğru yani kalp atışını duyduktan sonra belirtiler yoğunlaşıyor. Şuan keyfini çıkar 😌 birde şu var belirti de yaşamayabilirsin illa yaşancak diye bir kaide yok vücudun direk adapte olan bir vücuttur hiisetmezsin ki burada millet mide bulantısından kırıldı yani istemede 🫣🫣🫣 benim aşırı belirtim yok maşaAllah diyeyim candanileri59 candanileri59 🤣🤣🤣 ve bu durumdan aşırı mutluyum 🥰🥰🥰

Yok yok hiç öyle düşünme zaten belirtiler 6. Haftada standart hissedilirse hissediliyor ben 8. Haftaya gelinceye kadar işte buda belirti sürüyor dediğim belirtim olmadı mesela yeni yeni çıkıyor 6. Haftanın ortalarına doğru yani kalp atışını duyduktan sonra belirtiler yoğunlaşıyor. Şuan keyfini çıkar 😌 birde şu var belirti de yaşamayabilirsin illa yaşancak diye bir kaide yok vücudun direk adapte olan bir vücuttur hiisetmezsin ki burada millet mide bulantısından kırıldı yani istemede 🫣🫣🫣 benim aşırı belirtim yok maşaAllah diyeyim candanileri59 candanileri59 🤣🤣🤣 ve bu durumdan aşırı mutluyum 🥰🥰🥰
Maşallah inşallah öyledir bakalım değerim 1200 küsür çıktı düşmesinden korkuyorum işte Allah yazmasın öyle yaa

Kizlar 6 haftalik hamileyim doktor keseyi gordu ama bebegi, goremedi. Bebek ne zaman gozukur. Bos gebelik mi yoksa

Tansiyonumuz düşüyor herhalde kuzu turşuda tuzlu ya iyi geliyordur onu da denicem aklımda evde yok güzel bulup alacağım nımnımnım 🤤🤤🤤 şimdiden başladık vay halimize 🤣🤣🤣🤣🤣
Ay tansiyonumu da hiç ölçtürmedim kuzu ya ölçtürsem takip etsem mi acaba 🙄

Kizlar 6 haftalik hamileyim doktor keseyi gordu ama bebegi, goremedi. Bebek ne zaman gozukur. Bos gebelik mi yoksa
Canım bende 6. haftada doktora gitmiştim, kalp atışını duyamadık. Sonra panikleyip araştırdım. 6. haftada bebek çok küçük olduğundan görünmediği oluyormuş, 7-8. haftaları beklemek gerekiyormuş. Kese var ise endişelenme, dua et bol bol. Negatif düşünmek bebeğine iyi gelmez 🌸

Canım bende 6. haftada doktora gitmiştim, kalp atışını duyamadık. Sonra panikleyip araştırdım. 6. haftada bebek çok küçük olduğundan görünmediği oluyormuş, 7-8. haftaları beklemek gerekiyormuş. Kese var ise endişelenme, dua et bol bol. Negatif düşünmek bebeğine iyi gelmez 🌸
Tesekkur ederim

Ben kabizlikdan coook mutsuzum sanirim artik hemoroid oldum oyle agrim var bugun yine lekelenmem oldu sanirim zorladim biraz ay cok gerginim persembe olsada randevuma gitsem miniigi gorsemde rahatlasam 🥹 hic bisey fayda etmiyor cildircam artik

Merhaba, cumartesi günü opu oldum.
6 yumurta çıktı embriyolog ertesi gün arayıp içlerinden 1 inin olgun olduğunu onunda gelişmeyi durdurduğunu söyledi, 2 yumurta hiç döllenmemiş, 3 yumurta ise geç olgunlaşmış yani 1 gün sonra, olgunlaşan bu 3 yumurtayı döllemeye çalışacağız dediler,
bugün arayıp 3 ünün de döllendiğini ama ilk gün olgun çıkan yumurtalara göre şansının daha az olduğunu bazen de geriden gelip aynı gelişimi yakaladığını söyledi.
Bu 5. opum çok endişeliyim çok yorgunum. Benzer bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Sevgiler,

6 yumurta çıktı embriyolog ertesi gün arayıp içlerinden 1 inin olgun olduğunu onunda gelişmeyi durdurduğunu söyledi, 2 yumurta hiç döllenmemiş, 3 yumurta ise geç olgunlaşmış yani 1 gün sonra, olgunlaşan bu 3 yumurtayı döllemeye çalışacağız dediler,
bugün arayıp 3 ünün de döllendiğini ama ilk gün olgun çıkan yumurtalara göre şansının daha az olduğunu bazen de geriden gelip aynı gelişimi yakaladığını söyledi.
Bu 5. opum çok endişeliyim çok yorgunum. Benzer bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Sevgiler,
Canım tek ve kalitesi düşük bir yumurtayla gebe kalanlar oluyor. Hiç ümidini yitirme, bol bol dua et ve pozitif düşün. Güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun 🌸

Bende çok araştırdım 6. Haftayı için rahat olsun kalp atışı ya da bebeği görmek için 7-8 haftaları beklemek gerek. Kızlar bu süreçte kullandığınız bir program var mı? Dr Banu Çiftçinin programını indirdim , öneriniz varsa çok sevinirim 💜

Ay tansiyonumu da hiç ölçtürmedim kuzu ya ölçtürsem takip etsem mi acaba 🙄
Tansiyon ve şeker takibi yapıyorum kuzum ben… Allah korusun ciddi konular. Eve alet almıştım zaten önceden, fıs fıs bakıyorum 🤣 fena oldum tansiyonum düşmüş oluyor hooop accık tuzlu dengede tutmaya çalışıyorum inşaAllah. Zaten bende genetik şeker hastalığına meyil var Allah korusun şeker aleti almıştım onu da şeker yüklemesine hunharca itiraz edeceğim veri tutup 🤣

Ben kabizlikdan coook mutsuzum sanirim artik hemoroid oldum oyle agrim var bugun yine lekelenmem oldu sanirim zorladim biraz ay cok gerginim persembe olsada randevuma gitsem miniigi gorsemde rahatlasam 🥹 hic bisey fayda etmiyor cildircam artik
Kuzu ya kıyamam eee sana onun içinde ilaç önermişlerdi onu aldın mı? Oda mı fayda etmesi? Şifa veren Allah eş Şafi ismiyle şifa versin canım vesile yapsın yarattığı meyveleri sebzeleri 🤲

Sevgiler,
Canım benim amh 0,5 erken menapoz hastasıyım ve az yumurta rezervim var… son transferimde sadece iki yumurtam toplandı birisi zaten boş çıktı, diğeri ise doktor ümitsizdi ama bir şekilde döllendi Allah ol dedi diyelim. 🥰 5. Güne geldik 2bb donduruldu. Transfer günü de çözdürme işleminden sonra 4aa oldu şuan da yoktan var eden Rabbimin ol demesiyle o tek yumurta vesilesiyle neredeyse 9 haftalık hamileyim. MaşaAllah hamdolsun. Mucizeler hep var bunlar hep vesile sen Allah’a güven gerisi hallolur. Verdiklerinde de vermediklerinde de bir Hikmet vardır. Allah biliyor ya ilk gebeliğimde kürtaj olmak durumunda kaldığımda da bunu demiştim. Bir vakti zamanı var ve bizim külli iradeye müdahale imkanımız yok. O vermiyorsa benim için en güzelidir imtihanlarımızda tepkilerimizi görmek istiyor belki hikmetinden sual olunmaz. Sabır oldumu 😌

Son düzenleme:
Tansiyon ve şeker takibi yapıyorum kuzum ben… Allah korusun ciddi konular. Eve alet almıştım zaten önceden, fıs fıs bakıyorum 🤣 fena oldum tansiyonum düşmüş oluyor hooop accık tuzlu dengede tutmaya çalışıyorum inşaAllah. Zaten bende genetik şeker hastalığına meyil var Allah korusun şeker aleti almıştım onu da şeker yüklemesine hunharca itiraz edeceğim veri tutup 🤣
Ayyy ben hiçbiri yapmıyorum, bi geçen gün sağlık ocağında ölçtüler, normaldi 🫣 Ay ben çok mu ihmalkârım 🫣

Kuzu ya kıyamam eee sana onun içinde ilaç önermişlerdi onu aldın mı? Oda mı fayda etmesi? Şifa veren Allah eş Şafi ismiyle şifa versin canım vesile yapsın yarattığı meyveleri sebzeleri 🤲
Aminn canimmm ilac duphalac iste fayda etmiyo ki bende hic bisey fayda etmiyo şalgam suyu iyi gelir dediler aldirttim bakalim

Selam kizlar bugün gittim doktora ilaçlara devam dedi.Çarşamba sabah tekrar gideceğim
Belki cuma cumartesi yumurta toplama işlemim olabilir

Kızlar selamlar,

Ben üşütmüşüm, bademciklerim şişti, inanılmaz halsizim, başım ağrıyor. Normalde böyle durumlarda udi hindi yağı içerim, antibiyotik niyetine; ama onu da içmeye cesaret edemedim şimdi. Bademcik enfeksiyonu, baş ağrısı için doğal ve gebeler için zararsız yöntemler var mı acaba?

X