2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hangi şehirdesin canım hangi ilaçlar elimizden gelse hemen yardım ederiz 💘

meriofert150lik yazmış çok eczane aradim gezdim bulamadım.acikcasi bu konuya biraz uzagim asilama olmuştum daha önce ama sadece iğne vermişti şimdi hem o iğneden hemde 3 tane daha ilac verdi.4 yıldan fazla oldu cok bekledik cesaretimi topladım kredi çektik ama ilac bulmakta ne kadar zormuş.maddi olarak zaten çok zor bi süreç birde manevi kısmı iyice çöktüm sanki...

meriofert150lik yazmış çok eczane aradim gezdim bulamadım.acikcasi bu konuya biraz uzagim asilama olmuştum daha önce ama sadece iğne vermişti şimdi hem o iğneden hemde 3 tane daha ilac verdi.4 yıldan fazla oldu cok bekledik cesaretimi topladım kredi çektik ama ilac bulmakta ne kadar zormuş.maddi olarak zaten çok zor bi süreç birde manevi kısmı iyice çöktüm sanki...
Hiç duymadım o ilacı hay Allah farklı bir tedavi mi deniyor acaba hastalığın neydi

Cetritode neden verdi acaba yumurta çatlamasını önlüyor o ilaç yumurta toplama olmadan önce içmiştim ben çatlamasın da toplansın diye
Ben genelde 12 gün yumurtlama görüyorum erken mi geldi doktora acaba..catlama önlüyor dediniz ya bu geldi aklıma sadece.tum tedavi boyunca kullanacağım ilaclari tek seferde mi almamı istedi yani

Sebep yok görünüyor ama var demek ki yumurtlama oluyor esimin degerleri çok iyi ama olmadi bu kadar zamandır uğraştık..
Benim teyzem de 11 yıl sebepsiz infertilite ile mücadele etti
Aşılama denedi ilaçlar iğneler hiçbir şekilde olmadı
11 yıl sonunda artık istemiyorum çocuk dedi kocasıyla düzenli de birlikte olmamışlar o ah hamile olduğunu öğrendi rabbim sana o kadar süre bekletmeden versin inşallah 🐣

Ben genelde 12 gün yumurtlama görüyorum erken mi geldi doktora acaba..catlama önlüyor dediniz ya bu geldi aklıma sadece.tum tedavi boyunca kullanacağım ilaclari tek seferde mi almamı istedi yani
her doktor farklıdır ama sanmıyorum ya hiç duymadım böyle bir şey

Benim teyzem de 11 yıl sebepsiz infertilite ile mücadele etti
Aşılama denedi ilaçlar iğneler hiçbir şekilde olmadı
11 yıl sonunda artık istemiyorum çocuk dedi kocasıyla düzenli de birlikte olmamışlar o ah hamile olduğunu öğrendi rabbim sana o kadar süre bekletmeden versin inşallah 🐣
Valla böyle diye diye benimde 4 yılım geçti inşallah diyelim yine isteyen bekleyen Herkse sağlıklı bebekler nasip etsin Allah...

Valla böyle diye diye benimde 4 yılım geçti inşallah diyelim yine isteyen bekleyen Herkse sağlıklı bebekler nasip etsin Allah...
Zaman çok çabuk geçiyor ben 24 yaşındayım
Doktor bana bile dedi
İstersen direk tüp bebek yapalım ne hormon ilaçları ile vücuduna çok fazla zarar ver ne de psikolojini daha fazla yor
İyiki öyle söylemiş çok ama çok zor bir süreç
Maddi manevi her şekilde eş te sen de çok yıpranıyorsun 😢

her doktor farklıdır ama sanmıyorum ya hiç duymadım

her doktor farklıdır ama sanmıyorum ya hiç duymadım böyle bir şey

Mutlaka bir şey vardır dediğin gibi 😢
Mutlaka bir şey vardır dediğin gibi 😢
Yani hsg cektirdim 3 4 ayda bir kan verdim hormonlar için bulunamayan bir sebep var demek ki.yumurta tqkiplerinde ikiz olabilir 3uz olabilir dedi gittiğim doktorlar ki hep ayni doktoradq gitmedim ama malesef.sebebi bulunamayan infertilite benimki demek ki

Yani hsg cektirdim 3 4 ayda bir kan verdim hormonlar için bulunamayan bir sebep var demek ki.yumurta tqkiplerinde ikiz olabilir 3uz olabilir dedi gittiğim doktorlar ki hep ayni doktoradq gitmedim ama malesef.sebebi bulunamayan infertilite benimki demek ki
Kaç yaşındasın canım
Allah’ın izniyle olur ben inanıyorum Rabbim kararlaştırdı imtihan olarak belki de bize verdi çok zor bir şey ama kolaylıkla nasip etsin rabbim çektiğimiz sıkıntıların dermanı olsun bebelerimiz 🐣

Yalnız şunu söylemek istiyorum her merak ettiğim şeyde kadınlar kulübünde cevap arardım.simdi çaresiz kaldım bu sayfa geldi aklıma yıllar sonra üye oldum bende.hwrkesin hayalini yaşatsın Allah inşallah..❤🙏
Bende çok seviyorum burayı insana ne kadar iyi geliyor tanımadığı biri de olsa aynı süreçleri yaşadığı insanlarla dertleşmek 🌻 İnşAllah hep birlikte mutlu haberlerimizi de vermek nasip olsun 🤰🏻 Amiiiiiiiinnnn

Kaç yaşındasın canım
Allah’ın izniyle olur ben inanıyorum Rabbim kararlaştırdı imtihan olarak belki de bize verdi çok zor bir şey ama kolaylıkla nasip etsin rabbim çektiğimiz sıkıntıların dermanı olsun bebelerimiz 🐣
Aminn 34 yaşındayım cok şükür bir çocuğum var 12 yaşında.evlendik kendiliginden 1 ay sonra oldu.sonrqsindq 2.cocuk hiç düşünmedik.ne zaman okula basladi artık bebek özlemeye basladim.2.sinifa basladiginda artık yapsak dedim esim benim kadar istemdi aslında.bende cahilllik işte ilk denemelerimizde iliskiden sonra hemen lavaboya gidiyordum.nasil hamile kaldigimi anlamamıştım ki o derece saflik vardı.sancilarla beklenen adetten 4 5 gun önce adetlerim gelmeye baslamisti.sanirim yerlesme sorunu yaşadım bir süre.Sonra çok taktim tabi neden olmuyor diye okudukça arastirdkca hiç olmazsa 15 20 dk yatmam gerektiğini öğrendim.ama yine olmadı.coktq uzun yazdım ama bu konuları sadece eşimle paylaşıyorum ailem bile bilmiyor.istemiyoruz diyip gecistiryorum

Aminn 34 yaşındayım cok şükür bir çocuğum var 12 yaşında.evlendik kendiliginden 1 ay sonra oldu.sonrqsindq 2.cocuk hiç düşünmedik.ne zaman okula basladi artık bebek özlemeye basladim.2.sinifa basladiginda artık yapsak dedim esim benim kadar istemdi aslında.bende cahilllik işte ilk denemelerimizde iliskiden sonra hemen lavaboya gidiyordum.nasil hamile kaldigimi anlamamıştım ki o derece saflik vardı.sancilarla beklenen adetten 4 5 gun önce adetlerim gelmeye baslamisti.sanirim yerlesme sorunu yaşadım bir süre.Sonra çok taktim tabi neden olmuyor diye okudukça arastirdkca hiç olmazsa 15 20 dk yatmam gerektiğini öğrendim.ama yine olmadı.coktq uzun yazdım ama bu konuları sadece eşimle paylaşıyorum ailem bile bilmiyor.istemiyoruz diyip gecistiryorum
Maalesef bende tüp bebek sürecinde olduğumu bile söyleyemiyorum
Çünkü bıktım insanların her şeyi eleştirmesinden her şeye bir lafları olmasından doktor tavsiyelerinden yok şu otu iç bu hocaya bi git demelerinden
Kimseye söylemeyin bence de
Benden yaş olarak büyüksünüz ablamdan bile büyüksünüz kusura bakmayın canım dedim 🙈
Rabbim evladınıza sağlıklı ömür versin inşallah

Ben başlığı yanlış okumuşum (transfer olacaklar) kısmını sonradan fark ettim 🙈 henüz hazırlığım yok nasip olursa 0'dan başlayacağım yeniden 🌺
Ne zaman başlayacaksın bende başlayacağım adet bekliyorum 30 temmuz SAT benim

Ne zaman başlayacaksın bende başlayacağım adet bekliyorum 30 temmuz SAT benim
Operasyon geçirdim ben rahim t şekli ve yapışıklık çıktı hsg de 3 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var yaşım 27 1 2 ay beklemeye aldım kendimi eşimde sorun yok denecek gibi morfoloji 1 di 3 olmuş sperm değerlerinde iyi yıllardır sebepsiz infertilite diye uğraşırken bende bu iki sıkıntı çıktı

X