2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar bende regl ile tekrar başlıyorum inşallah. Bu cuma ya da Cumartesi doktora giderim büyük ihtimalle tekrar kist yoktur umarım. Aksilik olmazsa ağustos da transfer olacak

Bahçelievler medicalpark hastanesi
Bende gittim orda bi doktorla görüştüm 2022 de adını hatırlamıyorum erkek bi Dr du iyi gelmedi bana
Olsun hoşgeldin 🤗 Allah yolunu açık etsin yardımcı olsun 😍
Amin canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yollarını kolay eylesin dağlar tepeler düz yol olsun inşallah 🌹🌹🌹🌹

Merhaba kızlar bende regl ile tekrar başlıyorum inşallah. Bu cuma ya da Cumartesi doktora giderim büyük ihtimalle tekrar kist yoktur umarım. Aksilik olmazsa ağustos da transfer olacak
Allah yardımcınız olsun inşAllah hiçbir aksilik olmaz hemen başlarsınız tedaviye 🌸

Benim 1 kızım var serdar beyde ilk denemede tutmuştu. Şimdi 2. İçin gidiyorum
Aaaaayyyy pamuk ellerinden öperim 😘 ben 2018de başladım bu sürece hiç birinde bir sonuç elde edemedim sonra sonra farklı durumlar çıktı yeni özele geçtim devlette ilerlemiştim bugüne dek

Maşallah kızlar hayırlısı ile bebişlerimiz bize gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Aaaaayyyy pamuk ellerinden öperim 😘 ben 2018de başladım bu sürece hiç birinde bir sonuç elde edemedim sonra sonra farklı durumlar çıktı yeni özele geçtim devlette ilerlemiştim bugüne dek
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasib etsin inşallah güzel haberler alırsın canım 🤲
Ben 7 sene sonra kavuştum meleğime

Kusura bakma ben anlamıyorum tam bende yeni ilk defa başlayacağım da o yzden

Selam herkese bende transfer aşamasındayım. transfer için doktoru tekrardan yumurta büyütüp çatlatacak olan var mı acaba?
Bana suan o tedavi uygulanıyor hergün gonal f 50 vuruyorum ama büyümemiş yumurtalarım persembe kontrolüm var baska bir tedavi uygulanacak sanırım. Bu sekilde olan varmı acaba 😌

X