2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Çok teşekkür ederim , bebeklerimiz şuan dünyadaki en güvenli yerdeler .Ve hissediyorlar onları ne kadar istediğimizi, henüz temas kurmadan nasıl bir bağ yakaladığımızı..bundandır güçlü olmaları. İsteyen herkesin tez vakitte bu duyguya ulaşması için dua ediyorum hep, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻💜💜
Aminnnn aminnnn o bağı hissettigine o kadar eminim ki gebeligi ilk ogrendigimde sende beni sevdin gitmedin diye aglamistim🥹 su an bunu yazarken yine agliyorum tabi o ayri😀😀😀 bundan sonrakiler hep mutluluktan olsun insaAllah hepimiz icin

Aminnnn aminnnn o bağı hissettigine o kadar eminim ki gebeligi ilk ogrendigimde sende beni sevdin gitmedin diye aglamistim🥹 su an bunu yazarken yine agliyorum tabi o ayri😀😀😀 bundan sonrakiler hep mutluluktan olsun insaAllah hepimiz icin
Hastanede beklerken ağlattın beni canım 🥰 duygulandım

Kızlarrrrr heyecandan unutmuşum yazmayı, gebelik testi kan tahlilimin yanlış çıkması üzerine 15 gün boyunca gebe değilim diye gezinirken ortalıkta ( sağlık bakanlığına şikayet ettim) ,3 gün önce istifra edip durmamdan kaynaklı gebelik testimi yeniledim ..ve anında beliren o çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmm🌸🌸değer 130binlerde , keseleri gördük 2 tane bebeğimiz var , kalp atışı çok az duyuldu henüz çok yeniler diye 30 una randevu verildi . İnşallah bırakmayacaklar annelerini çünkü 15 gün ilaç kullanmamıştım.. hemşirem bu mucize dedi, seninleler çok güçlüler .Allah isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin 💜💜
İnanamıyorummmmm mucize resmenn sağlıkla al kucağına iki miniğinide inşallah ❤️❤️❤️❤️

İlk değerin kaçtııı ? Maşallahh 🫶
0.26 ilk değer , kan testini analiz ettikleri makina bozuktur diye bir açıklama yapıldı .. eğer şüphesi olan varsa hiç zaman kaybetmeden idrar testi ya da başka bir laboratuvarda kan tahlili muhakkak yapsın. 15 gün sonra öğrendiğimde değerim 130binlerdeydi

Kızlarrrrr heyecandan unutmuşum yazmayı, gebelik testi kan tahlilimin yanlış çıkması üzerine 15 gün boyunca gebe değilim diye gezinirken ortalıkta ( sağlık bakanlığına şikayet ettim) ,3 gün önce istifra edip durmamdan kaynaklı gebelik testimi yeniledim ..ve anında beliren o çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmm🌸🌸değer 130binlerde , keseleri gördük 2 tane bebeğimiz var , kalp atışı çok az duyuldu henüz çok yeniler diye 30 una randevu verildi . İnşallah bırakmayacaklar annelerini çünkü 15 gün ilaç kullanmamıştım.. hemşirem bu mucize dedi, seninleler çok güçlüler .Allah isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin 💜💜

Bu nasıl bir mucize ya tüylerim diken diken oldu, çok duygulandım. Maasallah 🧿 Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmeyi de nasip etsin 🙏🏻 Size ve hepimize 🥰♥️

evet k

Evet kuzu ya 🫣 ayran içinde böyle kendime geliyorum diğer türlü tansiyonum hep düşük abartmışım tabi farkında değilim bir baktım 2 şişe bitmiş 3. Şişe yarıya gelmiş abooooo dedim ben ne yaptım 🤣 ama ayran var ya offff hamileliğinde neyi çok sevdin diye sorarlarsa ayran derim sanırım 🤤🤤🤤🤤🤤
Hahah şifa olsun kuzummmm 🥰🤲🏻🤗 Bende kütür kütür turşu yiyorum, ama şu an canım ayran da istedi bak 😀😀😀 Bende şu an hamilelik=turşu diyorum 😀😀

Canımm yaaa gözünüz aydınnn, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi ❤️❤️ Yaa okurken gözlerim doldu, gerçekten bir mucize yaşanmış. Allahım sen ne büyüksün ❤️ Sana kocaman sarılıyorum kuzum 🤗

Cevap yazarsanız çok sevinirim. aranızda yerleşme kanaması yaşayanlar oldu mu? Şuan çok korkuyorum. Bugün transferimin 7. Günü. Erken gebelik testinde pozitif çıktı. Bugün öğlen kan verdim beta değerim 43,7 çıktı. Çok sevindim. Ancak 1 saat önce kahverengi pembe karışımı leke geldi. Sildikçe hala geliyor. O kadar korkuyorum ki, başına böyle bir şey gelen oldu mu? Cevap verirseniz çok sevinirim
Ben dahil bir çok kişi 6-7-8. Günlerde lekelenmeler yaşadık canım endişe etme hatta ben lekeyi görünce sevinmiştim yerleşmeden kaynaklıdır diye :)

Hahah şifa olsun kuzummmm 🥰🤲🏻🤗 Bende kütür kütür turşu yiyorum, ama şu an canım ayran da istedi bak 😀😀😀 Bende şu an hamilelik=turşu diyorum 😀😀
Tansiyonumuz düşüyor herhalde kuzu turşuda tuzlu ya iyi geliyordur onu da denicem aklımda evde yok güzel bulup alacağım nımnımnım 🤤🤤🤤 şimdiden başladık vay halimize 🤣🤣🤣🤣🤣

Ne zaman başladı belirtiler ? 😇
Kuzum ya belirti konusunda ben bi tuhafım sanırım bu forumda en soracağın kişiyim 🤣🤣🤣 belirtiler bi geliiiiii bi gidiiiiiii bi geliiiii bi gidiiiiiiii ama 8. Haftaya girdiğimden beri sabah bulantılarım var o sabit kaldı hamdolsun tansiyon düşüklüğüm var 12 sabit tansiyonum varken 10 lara 9 lara düşüyor küçülte sabit 8 iken yani 12-8 tansiyonum varken 10-6 gibi düşük sürekli tabi oda beni etkiliyor vücudum da tuzlu şeyler istiyor ben ayranda buldum onu bakalım ama fazlası da folatı yükseltiyormuş ne yapcaz bakalım. 🤣🤣🤣 haftalara girerken göğüs ağrım oluyor ama bir gün sürüyor 5-6 fün rahat oluyorum sonra hoooppp yine gibi ama sürekli değil oda benim kasık ağrım hiç olmadı şimdiye kadar mesela elhamdulillah kanamam da hiç olmadı maşaAllah. Kabızlık standart 🤣🤣🤣 şimdilik böyle 8+5 oldum biiznillah çok şükür bugünümüze 🤲

X