2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım günlük ped kullanma bu süreçte, o yanmayı tetikler. Evdeysen sürekli çamaşır değiştir ya da tuvalet kağıdını katlayıp günlük ped niyetine kullan. Naçizane tavsiyem 🌸
Yok canım çalışıyorum ped kullanmazsam her WC gittiğimde iç çamaşırımi değiştirmem lazım öyle bir imkanım yok maalesef fitil çok fazla akıntı yapıyor ve kanamam var

Bugun tekrar hcg istemisti doktorum cok sukur 1800 cıkti. Ve karindan minik bir kese gordu 🤲benim durumumu yaşayan varsa umut olsun. Önceki değer için belki labarotuar hatasıdır artık sürece bakmaz dedi
Bugun tekrar hcg istemisti doktorum cok sukur 1800 cıkti. Ve karindan minik bir kese gordu 🤲benim durumumu yaşayan varsa umut olsun. Önceki değer için belki labarotuar hatasıdır artık sürece bakmaz dedi
Çok şükür gözün aydın canım, sağlıkla korkutmadan ilerlesin inşaallah 🌸💫🤲🏻🥰

Kizlar çok şükür bir sorun yokmuş ikiz olduğu için yerleşme kanaması olmuş coraspin kestik simdilik iyi dedi doktor inşallah devam eder böyle 🙏🏻😊
Ahh hadi gözün aydın canım, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun ikizlerini 🥰💫🤲🏻❤️❤️

Yok canım çalışıyorum ped kullanmazsam her WC gittiğimde iç çamaşırımi değiştirmem lazım öyle bir imkanım yok maalesef fitil çok fazla akıntı yapıyor ve kanamam var
Canımcım o zaman şöyle yapabilirsin, evde eski bir atletin ya da kumaş parçası vs varsa onu kes günlük ped niyetine kullan yanman geçene kadar. Onları da kullan at yaparsın günlük ped gibi.. Ben şu an pamuklu bezle dikilmiş günlük pedleri kullanıyorum, yıkayıp tekrar kullanıyorsun. Eski usul ama enfeksiyon vs yapmıyor, okulda 1-2 defa günlük ped kullandım hemen senin gibi yanma yaptı.

herkese merhaba. gebeliği sağlıkla devam eden anne adaylarına bi soru sormak istiyorum..

Bugün transferimin 7. Günü. Kan değerim 43,8 çıktı. Aranızda 7. Gün kan testi vermiş olanlar var mı? Varsa değeriniz kaçtı? Açıkçası değerimin normal olup olmadığını çok merak ediyorum. Sevgiler
Ben taze transfer 9. Günde 12.45 ile öğrendim ve değerim iyi dediler devam ediyor artışım ❤️ Sizinde çok güzel 🙏❤️

herkese merhaba. gebeliği sağlıkla devam eden anne adaylarına bi soru sormak istiyorum..

Bugün transferimin 7. Günü. Kan değerim 43,8 çıktı. Aranızda 7. Gün kan testi vermiş olanlar var mı? Varsa değeriniz kaçtı? Açıkçası değerimin normal olup olmadığını çok merak ediyorum. Sevgiler
Canım gözün aydın, sağlıkla kucağına al bebeğini 💫🤲🏻🥰 Benim 10. gün 96 çıkmıştı. İlk değerler çok önemli değil, önemli olan iki günde bir %60-70 lik artış olması 😉

Benimde 8.günde 48 çıkmıştı sonra giderek arttı inşallah seninde artar

Kızlar bir şey sorucam sizlere. Karın kısmında şişlik olan var mı? Sanki 4 aylık hamile gibi karnım büyüdü ama şiş yani belli bu neden oluyo acaba. Kilo da almadım zaten çok bişey yiyemiyorum. Kasıklarımda hep bi ağırlık baskı var

Kızlar bir şey sorucam sizlere. Karın kısmında şişlik olan var mı? Sanki 4 aylık hamile gibi karnım büyüdü ama şiş yani belli bu neden oluyo acaba. Kilo da almadım zaten çok bişey yiyemiyorum. Kasıklarımda hep bi ağırlık baskı var
Canım oksaparı vurmaya başladıktan 2-3 gün sonra o şişlik bende de oluştu, şu an 4 aylık hamile gibiyim.. Doktora sordum, kullandığın ilaçlar şişkinlik yapar dedi..

Ben 🙋🏻‍♀️ 28. haftada iğne vurulmamız gerekiyormuş canım ama onun öncesinde ciddi bir kanama olursa 28. hafta beklenmiyormuş..
Bende bugun kan verdim bakalım sonucu yarın cıkıcak negatif cıkarsa birşey oluyormu acaba benim biraz lekelenmem var doktor sonuca göre git iğneni yaptır dedi

Canım oksaparı vurmaya başladıktan 2-3 gün sonra o şişlik bende de oluştu, şu an 4 aylık hamile gibiyim.. Doktora sordum, kullandığın ilaçlar şişkinlik yapar dedi..
Aaa öyle miymiş ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım progestan ve estrofem demek ki onlar şişlik yaptı artık bayadır kullanıyoruz çünkü

X