- 20 Şubat 2022
- 4.644
- 2.858
Sendende kuzumm korkmaa forumda yazmis arkadasin biri 9. Haftada duydum demis korkma bizim bebeler hem nazlilar hem yaramazAyyy 9. hafta mııı Kuzumm sende içimi rahatlattın Allah senden de razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendende kuzumm korkmaa forumda yazmis arkadasin biri 9. Haftada duydum demis korkma bizim bebeler hem nazlilar hem yaramazAyyy 9. hafta mııı Kuzumm sende içimi rahatlattın Allah senden de razı olsun
Canlı doğum olma ihtimali olmayan durumlar için erken önlem almak için aslında.sadece down sendrom değil başka anormallikler de çıkabilir ki onların canlı doğum şansları yokmuş.ya aslında kararsızım yaptırıp yaptırmamakta sonuçta çocuğum engelli olursa ki Allah hepimizin çocuklarını korusun aldıracak halim yok
ama doktorum yapalım deyince bende bişş diyemeden kaldım
2 li tramayı yaptıralım allahın izniyle inşALLAH sorun çıkmazCanlı doğum olma ihtimali olmayan durumlar için erken önlem almak için aslında.sadece down sendrom değil başka anormallikler de çıkabilir ki onların canlı doğum şansları yokmuş.
6. Haftada olan arkadaşlar sizden bazı kan tahlılı testlerını istedıler mı? İstedılerse ne ıstedıler yazarmısınız? Ben mahremiyet bolgesınde oldugum ıcın henuz kendıme doktor bulamadım
Bana aile hekimliği dediki iğne olmaya giderken.eğer gebelik oluşursa muhakkak gebelik takibi için haber verin.ben de kesinleşince gittim.bu tahlilleri yaptılar (foto olarak paylaştım) .hatta 3 kere daha sizi görücez dediler . 14. Haftadan sonra Allah kısmet eder de devam ederse gebelik tetanos aşısı için çağıracaklarnış.ilk başta aile hekimliğine gidin sakın dışarı para vermeyin yazık günah şu süreçte maddi olarak da çok yıpranıyoruz zaten. Benim gelecek hafta c.tesi kalp atışı muayenem olacak bu sonuçları dr uma göstericem.o benden böyle bir şey istememişti henüz ya da istemeyecekmiydi bilmiyorum ama ben yine de yorumlattıracağım.6. Haftada olan arkadaşlar sizden bazı kan tahlılı testlerını istedıler mı? İstedılerse ne ıstedıler yazarmısınız? Ben mahremiyet bolgesınde oldugum ıcın henuz kendıme doktor bulamadım
Rapor vermesi iyi olmuş sevindim en azından uzanma şansın olur Rabbim yardımcın olsun psikolojik olarak zor bir süreç sağlıkla sıhhatle inşaAllahDoktor rapor verdi 10 gün kuzum, işe gitmeyeceğim dediğin şeyleri yapacağım mutlaka, Allahım senden razı olsun hatırlattığın için Namazlarımda hep dua ediyorum zaten ama şimdi söylediklerini de ekleyeceğim
Hiç dinlen demedi canım dua et düşmesin dedi ben iki gün dinlendimCanım sana doktor kaç gun dınlen demıstı ?
Sagolun evet yolunda cok şükür kese cok düZgün duruyor dedi doktor kanamam hafifledi kahverengi damla şeklinde olmaya basladı inşallah yarında biterNasıl oldunuz? Yorumlarda gorunce merak ettım. İnşaallah her sey yolundadır
Aminnn sağolasın canım benimRapor vermesi iyi olmuş sevindim en azından uzanma şansın olur Rabbim yardımcın olsun psikolojik olarak zor bir süreç sağlıkla sıhhatle inşaAllah
Ahhh nazına niyazına razıyım yeter ki sağlıklı olsun ve kokusunu duyabileyimSendende kuzumm korkmaa forumda yazmis arkadasin biri 9. Haftada duydum demis korkma bizim bebeler hem nazlilar hem yaramaz
Ahh inşaallah canım inşaallah geç yerleşmiştir sağolasınSlm canım aynısı bendede oldu benimde son adet 3 Ağustos pazartesi gittim kese adet tarihine göre küçük biraz dedi geç yerleşmiş dedi olabilir böyle şeyler dedi bende çok endişelendim ama dr beni rahattlattı önemli olan keseyi görmemizdi bugün dedi ve gördük dedi sende rahat ol
Geçmiş olsun canım çok zorlamissindir kendini kaynar suya bir çay kaşığı kuru nane atıp suzmeden içmeyi dene iyi gelir inşallah canım Dr görün yada mesaj at istersenKizlar ben geceden beri cok kotuyum su kusuyorum sadece mide boş artik oğürcek cikarcak bisey kalmiyo kan kusuyorum nedendir ki
Birazdan kontrolum var doktoruma soylucem canim ilacimi iciyom kusuyom cok kotuyumGeçmiş olsun canım çok zorlamissindir kendini kaynar suya bir çay kaşığı kuru nane atıp suzmeden içmeyi dene iyi gelir inşallah canım Dr görün yada mesaj at istersen
Ah canım geçmiş olsun.boğazını tahriş ettin büyük ihtimalle öğürürken.Kizlar ben geceden beri cok kotuyum su kusuyorum sadece mide boş artik oğürcek cikarcak bisey kalmiyo kan kusuyorum nedendir ki
Gelmiş geçmiş olsun canımm bendede oluyor arada İNŞALLAH sağlıklı iyi haberlerini bekliyoruz Çok AminnnBirazdan kontrolum var doktoruma soylucem canim ilacimi iciyom kusuyom cok kotuyum
Anlamadım ben nasıl yani sürekli artmış işte ne güzelBeta hcg takibim 2gun aralıklarla şu sekilde 124-250-621 ve dün ölçtürdüğüm 860 olmus malesef. Cook üzgünüm yine olmadı galiba ağlamaktan mahvoldum. Burdan artık dönüş olmaz dimi
2 Günde bir en az yüzde 66 artmasi gerekiyor ama son ölçümde yuzde 30larda arttiAnlamadım ben nasıl yani sürekli artmış işte ne güzel