2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aaa gelmiş geçmiş olsun canımm ALLAH acil Şifalar versin Serumla hafifletirler büyük ihtimalle bebişin sana sımsıkı sarılmıştır salgın oldunu bilmiordum Tekirdağ damıydın Canımm
Evet kuzum tekirdag corludayim bebisim keyfi yerindeydi nasip eden Rabbime binlerce sukur

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana. Bebişinin iyi olmasına çok sevindim, şükür Sende dinlen bol sıvı tüketmeye çalış

Aile hekımımı buraya aldırdım sabah hemen aradı hemsire yarın sabah gelın takıbınızı baslatalım kan, idrar vs diye bu arada benım akıntı sarı renge donustu bu iyi bısey mı?

Aminnn kuzumm Çok Aminnn belki bebiştende kaynaklıdır salgın tesadüftür
Oda aklimiza geldi ama ne olursa hic beslenemedim geceden beri ay midem bulanmiyo bulanmiyo diyodum bugun görüyom desem sabah kör uyancam öle kendime nazar ediyom

Merhaba canım Ne kadarlık dedi doktorunuz, ben sordum doktora transfer tarihini baz alıyorum dedi. Transfer olduğunuzda 2 haftalık gibi düşünüyor. Hep son adet tarihine göre hesaplama yapıldığı için bana da tuhaf geldi oyüzden

Kızlar yarın kalp atışı için gidicez
Bugün peçete açık pembe çok silik bi kan geldi benm gibi olan var mi ya ne güzel huzurluydum hiç kanama vs olmuyodu diye

Bugün peçete açık pembe çok silik bi kan geldi benm gibi olan var mi ya ne güzel huzurluydum hiç kanama vs olmuyodu diye
Ben varimmm o kan kahveydi pembeye pembeden kirmiziya döndü ertesi gun gittigimde kalp atisini duyduk cok sukur hic korkma canim bol bol dinlen kan sulandirici kullaniyosan keserler muhtemelen

Beeennnn hatta kırmızıydı benım gunluk pedimi baya kaplamıstı 4 gundur yatıyorum evde yarın gıdıcem ben de doktora ınsaallah bana haftaya işe git der

Ben varimmm o kan kahveydi pembeye pembeden kirmiziya döndü ertesi gun gittigimde kalp atisini duyduk cok sukur hic korkma canim bol bol dinlen kan sulandirici kullaniyosan keserler muhtemelen
Bende normalde yarın gidecektim kalp atışı için ama şimdi hemen gidicem insan çok tedirgin oluyor ya benim direk çok açık pempe geldi nedense inşallah bi sorun yoktur

Beeennnn hatta kırmızıydı benım gunluk pedimi baya kaplamıstı 4 gundur yatıyorum evde yarın gıdıcem ben de doktora ınsaallah bana haftaya işe git der
benm minnacık oldu ona bile çok korktum sen alıştın galiba ya ben dayanamadım bugün gitcem minnağiımın kalp atışını duycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…