2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben gebeliğin 6.haftasındayım hala ara ara geliyo artık hiiiç takmıyorum 😄 midemin derdine düşünce o çok önemsiz kaldı çünkü belli yani ağrım çok fazla yok ve kırmızıya dönmüyo seninde böyleyse hiç korkma akışına bırak ve bol su iç suyla azalıyo lekelenme
Aynen öyle benimde kaç gün devam etti mide bulantısı unutturuyor gerçekten. Dışarıdayım kalp atışı için randevumuz var. Zor tutuyorum kendimi bulantıdan😄

Kızlar sonucum çıktı ama çok düşük 8 çıktı, pozitifmiş ama 2 gün sonra tekrar test verip yükselicekmi bakıcaz böyle olan var mı ?

Canım gidicem ama şimdi hemen gidersem bu psikoloji ile olumsuz sonuç alırım yine kötü bişey olursa diye düşünürüm. Nasip olursa Nisan Mayıs gibi giderim inşallah gerek kalmadan kendi kendine olur kürtajdan sonra yada tüp bebekten sonra olma şansı artijormus galiba hamile kalanlar olmuş hep
InsaAllah canim tedaviye gerek.kalmadan insaAllah dinlenme suresi veriyo zaten doktorlar 2 ay diye biliyorum toparlan dinlen ama pes etme canim olucak buna inan🩷🩷🩷

Kızlar günaydın 🌺🌺🌺 bugün aile hekimime oksapar ve progestanı yazdırdım. Tabi benim ilkinde kalbi durunca ve yaşımdan dolayı daha bi kolay oldu. Ya bu bilgiyi buraya veren H Historia 🌺🌺🌺 Allah razı olsun neden yazılıyorken harici alıyormuşum ki 🥰 10 güne bir ilaçlar bitiyor ve totale vurunca onun yerine süt sağma makinesi alcam inşaAllah 🤭🤭🤭 otomatikleri varmış millet kıyafet bakıyor ben süt sağma makinesi iyimi 🤣🤣🤣
Canım benim senden de Allah razı olsun. Eğer oksaparı 9 ay kullanacaksan hastaneden rapor da çıkartabilirsin o zaman yüzde ödemiyorsun hiç. Ben şimdi öyle yaptım kesinleşince 9 ay kullanacağım. Çok pahalı tabi ki yazık o paralara bebeğimizin ihtiyaçlarını alırız😍 Süt sağma makinesi benim de aklımda ben de almak istiyorum bir tane şimdiden. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi 🤲🤲🤲

Kızlar sonucum çıktı ama çok düşük 8 çıktı, pozitifmiş ama 2 gün sonra tekrar test verip yükselicekmi bakıcaz böyle olan var mı ?
Kaçıncı günü transferin? Değeri 7 olup yükselenler de var endişelenme. Önemli olan iki günde bir yaklaşık ikiye katlaması değerin

Benimde bugün 11.günüm 2.kanımı vercem çok heycanlıyım bakalım nekadar yükselmiş💕 bende tedirginim canım ya nekadar uzanmam gerek nekadar eğilmem gerek filan düşüne düşüne bi hal oldum😂
Yalnız ben miyim diyordum 😁 Korkumdan sağıma soluma dönerken zorlanıyorum debeleniyorum. Gerilemiyorum kolumu zor kaldırıyorum 🥹 acaba ben mi anormalim

Merhaba kizlar 29.08. transfer oldum. Ilk üc gün bacak agrilarim vardi ve sonradan hic bir semptom olusmadi. Sizce normal mi? En erken idrar testini ne zaman tavsiye edersiniz. Bugün 6ci günüm...

Merhaba kizlar 29.08. transfer oldum. Ilk üc gün bacak agrilarim vardi ve sonradan hic bir semptom olusmadi. Sizce normal mi? En erken idrar testini ne zaman tavsiye edersiniz. Bugün 6ci günüm...
Benim de belirtilerim olmadı lütfen moralini bozma belirti olmak zorunda değilmiş bol bol dua et 🤲🏻

Aslında bugün 2. Kan verişim olacak. Daha vermedim. 9 günde vermiştim 290 çıktı. Bugün inşallah katlanmıştır. Senin de inşallah katlanmıştır canım. Ben de çok heyecanlıyım🌸 allah yüzümüzü güldürsün
Hayırlı olsunn inşAllah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin🤲🏻
sizi listeye ekleyelim 🥰
yaşınız ve transfer tarihinizi öğrenebilirmiyim

Aslında bugün 2. Kan verişim olacak. Daha vermedim. 9 günde vermiştim 290 çıktı. Bugün inşallah katlanmıştır. Senin de inşallah katlanmıştır canım. Ben de çok heyecanlıyım🌸 allah yüzümüzü güldürsün
Ben hareket ediyorum ama çokta tedirginim doğuma kadar böyle mi olcaz😂 yakın değerlerimizz şimdi geldim vericem bakalım bikaç saate belli olur❤️

Aynı doktorla devam mı ediyorsun canım ilaçlar ne alemde hepsini kullanıyor muyuz yine kalp atışından sonra da
şu anlık aynı doktordayım ama değiştirmem lazım doktorumdan çoook memnun olmama rağmen
özel sağlık sigortası yaptırmıştık doğum kapsamlı benim doktorum da özel klinikte
özel hastaneye bağlı bir doktor bulmam lazım Bursa da önerisi olan varsa çok sevinirim hatta 🥰
İlaçlarda şöyle kan sulandırıcı 20 gün iğne kullandım oksapar

20 günün sonunda doktor hapa geçelim dedi coraspine başladım
folik asit devam

bi de progestan fitil ve progestan dex iğne devam

X