2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Evet normalde bende de biraz zaman geçtikten sonra idrarla çıkıyor. Ara ara da pede geliyor. Ben fitilin kalıntıları sebebiyle günlük ped kullanıyorum. Bugün hem ilacın kabuğu hem de içindeki sıvı olduğu gibi geri geldi. 2 saate yakın uzanmıştım üstelik ama bugün yerleştirirken biraz zorlandım. Vajinada daralma olmuş yeteri kadar içeri itememiş olabilirim.
Anladım canımm seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut o genede gitmiştir bir kere iç çamaşırında yada pedinde kalırdı demekki az da olsa girmiş geri gelmiş açılmış yani arkadaşım stres yapma bunu ALLAH ın izniyle pozitifi gördüğün günleri görelim Çok Aminnn🙏🦋🦋

merhabalar tekrardan. ben de bugün 11. günde kan verdim 47 çıktı. 7. ve 8. gün hafif pembemsi lekelenmem olmuştu, doktorum kansulandırıcıları bıraktırmıştı. 3. gün tek embriyo transferi olmuştum. salı günü tekrar kan vereceğim. değerim umarım yükselir,biraz düşük gibi 🥺

Kızlar dün uyurken kedim karnıma atladı. Korkuyla uyandım haliyle, çok korkuyorum bir şey oldu diye. Sakinleşemedim dünden beri ağlıyorum.
Allah korusun darbe sebebiyle düşük olması için ciddi bir kaza geçirmeniz gerekir, lütfen kendinizi strese sokmayın kedinin kucağa atlamasıyla bir şey olmaz. Çok aklınız kalıyorsa kediyi uyurken dışarıda bırakacak şekilde belki bir düzenleme yapabilirsiniz 🌸

Benim 8.gün betam 237 çıktı pazartesi tekrar istediler 11.gün olcak belki yüksek çıkarsa erken çağırır mı diye bi heves var 😂 maşallah erken gözükmüş sizinki darısı başıma🥹💕
Evet ama çok küçük dedi doktorum 7 eylülde kalp atışını dinleyeceğiz inşallah, heyecanla bekliyorum 🥺😍

merhabalar tekrardan. ben de bugün 11. günde kan verdim 47 çıktı. 7. ve 8. gün hafif pembemsi lekelenmem olmuştu, doktorum kansulandırıcıları bıraktırmıştı. 3. gün tek embriyo transferi olmuştum. salı günü tekrar kan vereceğim. değerim umarım yükselir,biraz düşük gibi 🥺
3. Gün embriyosu olduğu için düşük olabilir kaçıncı gün olduğu çok önemli

Kızlar dün uyurken kedim karnıma atladı. Korkuyla uyandım haliyle, çok korkuyorum bir şey oldu diye. Sakinleşemedim dünden beri ağlıyorum.
Canımm seni çok iyi anlıyorum ama benide eşim korkutmuştu çok araştırdım ani az korkulardan bişey olmuyormuş ALLAH Korusun kaza tarzı anormal durumlarda bi ihtimal yani ani sıçrama korkma yok yani içini ferah tut bende hatta test verdiğim günlerdede korkutmuştu eşim ama ayaktaydım bi kerede oturuken şimdi dikkat ediyorum ama bi tanıdığımız 5 aylıkken çukura düşmüştü ona da bişey olmamıştı doğum yaptı İyi düşünmeye çalış araştır bak istersen göreceksin ALLAH ın izniyle pozitif haberini alalım Çok Aminnn🙏🐬

Evet ama çok küçük dedi doktorum 7 eylülde kalp atışını dinleyeceğiz inşallah, heyecanla bekliyorum 🥺😍
Çok doğal 14. Kese gören bi sizi duydum oyüzden çok iyiii maşallah❤️ en heycanlısı kalp bencee❤️ bendede kaç kese var heycanı sardı şuan😂

Çok doğal 14. Kese gören bi sizi duydum oyüzden çok iyiii maşallah❤️ en heycanlısı kalp bencee❤️ bendede kaç kese var heycanı sardı şuan😂
19. Gün devlet hastanesine gittim ilaç yazmaya muayene edeceğim dedi uzandım karından baktı çok küçük umarım gelişir dedi 6,5 mm dedi bana bi ağlama geldi neden küçük falan doktorumu aradım bana kızdı bu günde karından ultrasonla gözüken bir kesenin gelişimi gayet iyi merak etme dedi ama siz bir de bana sorun kafayı yiyorum o günden beri:KK43: kalp atışını duyamayacağım diye çok korkuyorum:KK43:

19. Gün devlet hastanesine gittim ilaç yazmaya muayene edeceğim dedi uzandım karından baktı çok küçük umarım gelişir dedi 6,5 mm dedi bana bi ağlama geldi neden küçük falan doktorumu aradım bana kızdı bu günde karından ultrasonla gözüken bir kesenin gelişimi gayet iyi merak etme dedi ama siz bir de bana sorun kafayı yiyorum o günden beri:KK43: kalp atışını duyamayacağım diye çok korkuyorum:KK43:
Ay niye üzüldünüzz sevinmeniz bile lazım bişi gördü diyee 20. Günden önce çağrıldığını görmedim ben oluşmuş yerleşmiş iyice diye mutlu olun❤️

X