- 20 Şubat 2022
- 4.656
- 2.866
Çok çok geçmiş olsun inşallah zamanı gelince güzel haberleri alırsınızHayirlisi olsun canım hakkında olmayacak oldu mu olmuyor üzülme. Bende temmuz sonu transfer olmuştum. Herşey çok güzel gidiyordu kesesini yolkunu gördük ama kalp atışı duyulmadı bu hafta alacaklar bebeğidemekki bizim daha zamanımız var zamanımız gelmemiş
Kesinlikle kasık ağrısı çok kötü. Sonucu beklerken hep belirti olsun isterdim şimdi diyorum ki bir tane bile belirtim olmasa keşke ama 3-4 gündür kasık ağrım var ve midem bulanmakla bulanmamak arasındaki o ince çizgide gidip geliyorTedavilerimde hep kasık ağrısının olmasi gerektiğini sanırdım ne yanılmışım şimdi ayaga kalktığım zaman başlıyor sancılar hemen geri yatıyorum yatarken bisey yok ayaga kalkmiyim hemen anlıyorum zamanla geçecekmiş insaAllahhh ama surekli belirti bekleyen belirti arayan ordami duruyomu diye düşünen bacılarım icin yazmak istedim hic iyi bisey değilmiş kasık ağrısı
Transfer gunumuz aynıydı senınle canım 12. Gun 397,8 di. Bugun yani 20. Gun degerim 6858 . Acaba yavas mı yukseliyorİnşallah canım benm güzel haberlerle gelirsinpozitif görsen bile her aşaması ayrı bi zevk
bende salı günü kese için gidicem heyecan hiç bitmiyor bu tüp bebek işinde
Bende de oluyor canım fitilden dolayı oluyor galibaEvet fitil kullanıyorum, renk falan koyuluk yok su gibi ıslanıyor, sürekli çamaşır değişiyorum
O bulanti yatinca geciyo bende canim bol bol dinlen sendeKesinlikle kasık ağrısı çok kötü. Sonucu beklerken hep belirti olsun isterdim şimdi diyorum ki bir tane bile belirtim olmasa keşke ama 3-4 gündür kasık ağrım var ve midem bulanmakla bulanmamak arasındaki o ince çizgide gidip geliyor
Gayet normal yukselmis 2ye katlamis degeriniz korkmayinTransfer gunumuz aynıydı senınle canım 12. Gun 397,8 di. Bugun yani 20. Gun degerim 6858 . Acaba yavas mı yukseliyor
Bence gayet güzel ilerliyor.Transfer gunumuz aynıydı senınle canım 12. Gun 397,8 di. Bugun yani 20. Gun degerim 6858 . Acaba yavas mı yukseliyor
Ayy canım bence çok güzel değerin 2 günde bir 2 katı artması gerekmiyor muydu yanlış hesaplamadıysam senin değerin 6400lerde olması gerekirken 6800 olmuş çok güzel benceTransfer gunumuz aynıydı senınle canım 12. Gun 397,8 di. Bugun yani 20. Gun degerim 6858 . Acaba yavas mı yukseliyor
Tabikide oluyor canım hepsi saglik bakanligina bagli cunku kesinlikle sikayet et hatta gerekirse dava bile acabilirsin benceAy gercekten oyle bisey oluyormu ? Ben ozel kurum ya olmaz diye düşünmüştüm. Pazartesi ilk isim bu olcak hep yazismalarimiz duruyo ilk kanamam var dedigimden beri bisey olmaz vs hikayeleride
Çok şükür canımAyy canım bence çok güzel değerin 2 günde bir 2 katı artması gerekmiyor muydu yanlış hesaplamadıysam senin değerin 6400lerde olması gerekirken 6800 olmuş çok güzel bence
Benim 12. Gün 450ydi değerim ve birdaha o stresi yaşamayayım diye tekrar kan değrimi ölçtürmek istemedim.
Kese için seni ne zman çağırdı peki doktor
Çok moral bozucu ben bir de histeroskopi oldum kolay tutunsun diye rahime çizik atıldı neyse olmadıysa hayırlısı diyeceğizBende bugün hassas gebelik testi yaptım negatif benimde olmadı test tarihim 5 eylül benimde ilaçları bırkaasım var
Bebiş size uğurlu gelmeye başlamış bile atamanız yapılmış hayırlı olsunÇok şükür canım3 gun once kahverengi lekelenmem olunca korkudan gıdıp baktırdım bugun ve 3 gündür çok yoruluyordum. Şehirdışına atandım öğretmen olarak bildiğiniz koşturdum panik stres vs hersey son dk yetıstı aksilikler vs de oldu zaten lekelenmem de o donem oldu o yuzden meraktan baktırdım bugun çok sukur halımıze ben salı gunu gidicem kese gormeye. İnşaallah onu da goruruz. Yalnız idrara sıkışıkmı gidicez hıç bilmiyorum
İnşaallah yaBebiş size uğurlu gelmeye başlamış bile atamanız yapılmış hayırlı olsunkese için sıkışık olmaya gerek yok. Bizi de haberdar edin gördükten sonra inşallah güzel haberler alırsınız
Evet canım bana öyle yaptı. Sen şimdi gittiğin şehirden yeni doktor mu bulacan taşınma falan işleri de vardır Allah yardımcınız olsun dikkat edin kendinize siz yinede ya.İnşaallah yadoktor vajinal muaynemi yapıyor?
Taşınma yerleşme işleri bitti. Şuan Van’dayım. Burda bi prof buldum salı gunu ona gidecegım.Evet canım bana öyle yaptı. Sen şimdi gittiğin şehirden yeni doktor mu bulacan taşınma falan işleri de vardır Allah yardımcınız olsun dikkat edin kendinize siz yinede ya.
Bende öyle sanıyordum arkadaşım hatta halen düşünüyorum ağrı olmalımı die Ama bendede doktorum ağrı olmuyor dediğim gün Regli günümde ağrı başladı yatak istirati vermişti Doktorum olması gerekmiyor o halde belki büyüdükçe ilerde teeşekkürler arkadaşım İNŞALLAH sende sağ sağlim bu süreci atlatcaksın bebişinle beraber İsteyen herkes sen ben sağlıkla kavuşalım bebişlerimize Çok AminnnTedavilerimde hep kasık ağrısının olmasi gerektiğini sanırdım ne yanılmışım şimdi ayaga kalktığım zaman başlıyor sancılar hemen geri yatıyorum yatarken bisey yok ayaga kalkmiyim hemen anlıyorum zamanla geçecekmiş insaAllahhh ama surekli belirti bekleyen belirti arayan ordami duruyomu diye düşünen bacılarım icin yazmak istedim hic iyi bisey değilmiş kasık ağrısı
Aaa harika o zamanTaşınma yerleşme işleri bitti. Şuan Van’dayım. Burda bi prof buldum salı gunu ona gidecegım.