2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ay gercekten oyle bisey oluyormu ? Ben ozel kurum ya olmaz diye düşünmüştüm. Pazartesi ilk isim bu olcak hep yazismalarimiz duruyo ilk kanamam var dedigimden beri bisey olmaz vs hikayeleride

Selam kızlar bugün 12.gunum sonucum 817 10 günde 363 iki kat olmuş çift transfer oldum ama acaba ikiz değerimi sizce nasıl değerlerim
MasaAllah bende ilk sayfadaki listeye bakiyodum bi tikladim sonucunuz cikmis hayirli olsun canim o ultrasonda anlasiliyo ancak degerle anlasilmiyo

Kızlar gunaydın. Bir sorum olacak. Bazen prolutex iğneyi yaparken iğneyi deriye soktuktan sonra pistonu itmekte zorlanıyorum sanki deri taş gibi oluyor. İğneyı çıkardıktan sonrada kanıyo hemen pamuk bastırıyorum. Acaba surekli aynı yerlere yapmaktan deri dejenere mi oldu? Sizde de böyle oluyormu?

Test günüm 7 eylül yine idrar testi negatif artık iğneleri bırakmak istiyorum

Etini çok fazla sıkıyosan biraz gevşek bırak. Ve iğneyi çıkarmadan önce sıkmayı tamamen bırakıp iğneyi çıkar.

İğneyi çıkarırken bırakıp çekmek evet geçerli ama sokarken her halükarda zor giriyor kalın olduğu için
Hayatımda böyle iğne ucu görmedim sanayiden gelmiş parça gibi biraz daha beklese küflü falan olcak iğrenç yapıyorlar. Kevgire döndük resmen

Günaydın kızlar müthiş bir mide bulantısıyla uyandım salatalığı tuzlayıp tuzlayıp yiyorum normalde de pek sevmem salatalık ayy bana çok erken geliyor bu mide bulantısı ya daha keseyi yeni gördük sizler ne durumdasınız kızlarr bu hep böyle gidecekse naneyi yedim

Test günüm 7 eylül yine idrar testi negatif artık iğneleri bırakmak istiyorum
Canım lütfen bırakma kafana göre, idrar testiyle çıkmayan bir sürü arkadaşımız var ki bende ilk idrar testimde negatif görmüştüm. Bu kadar endişeliysen git bit kan testi yaptır ama ilaçları bırakma

Canım bir ara ben öyleydim çok kötü midem bulanıyordu sonra keseyi gördük bir rahatlama geldi bana bulantım geçti stresten olduğunu anladım ben en azından benimki öyleydi tuzlu kraker leblebi yemeye çalış cnm ins geçer

Selam kızlar, güzel pazarlar..
Pozitifi gören arkadaşlar su gibi akıntınız var mı?

Ay inşallah ya hep böyle çok zor olur valla zorluk hiç bitmiyor herşey yeni başlıyor sanki

Selam kızlar, güzel pazarlar..
Pozitifi gören arkadaşlar su gibi akıntınız var mı?
Fitil kullanıyor musunuz? Fitil kullananlarda oluyor ama su gibi derken yoğunluğu mu rengi mi? Fitilden dolayı beyaz renkli bayağı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…