2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar gunaydın. Bir sorum olacak. Bazen prolutex iğneyi yaparken iğneyi deriye soktuktan sonra pistonu itmekte zorlanıyorum sanki deri taş gibi oluyor. İğneyı çıkardıktan sonrada kanıyo hemen pamuk bastırıyorum. Acaba surekli aynı yerlere yapmaktan deri dejenere mi oldu? Sizde de böyle oluyormu?
İçinde hava kalmamasına dikkat ediyormusunuz , ilacın arasında boşluk olunca öyle oluyor

Az da olsa kanama devam ediyor bazen koyu leke gibi akşamları hiçbirşey yok sabah 10.30 gibi aynı saatte rengi kırmızı gibi geliyor az bişey hafif kasık ağrısı akşama kadar tedirginliğim tavan çok korkuyorum böyle olan var mı

İnşallah canım benm güzel haberlerle gelirsin 🤗pozitif görsen bile her aşaması ayrı bi zevk 🤩
bende salı günü kese için gidicem heyecan hiç bitmiyor bu tüp bebek işinde 😂😂
Ya valla süreç şöyle ”sabır, heyecan,gözyaşı” olumlu da olabiliyor olumsuzda😂

4.gün 16.9 gelmişti heralde 70 üstü bizim için yeterli olcak değil mi bugün 8.günüm
Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah🙏🏻💐 Neden bu kadar erkenden kan verdiniz? Doktorunuz mu istedi? Bir de 4. gün idrar testi de yapmış mıydınız? İdrar testlerinde de pozitif sonuç alıyor musunuz?

Hayatımda böyle iğne ucu görmedim sanayiden gelmiş parça gibi biraz daha beklese küflü falan olcak iğrenç yapıyorlar. Kevgire döndük resmen 🤣

Gerçekten ya hiç sorma 🙈 Ben daha önce iğneyi vururken acıdan gülme krizine girdim çok fena ama iğne içimdeyken. Ben gülünce kaslar kasılınca iğne de kasa girmiş. Sağ taraf komple çürümüştü. 😂🙈🙈 Şimdi nefes bile almıyorum 😂😂

Bende bugün hassas gebelik testi yaptım negatif benimde olmadı test tarihim 5 eylül benimde ilaçları bırkaasım var 😔
Hayirlisi olsun canım hakkında olmayacak oldu mu olmuyor üzülme. Bende temmuz sonu transfer olmuştum. Herşey çok güzel gidiyordu kesesini yolkunu gördük ama kalp atışı duyulmadı bu hafta alacaklar bebeği 😞 demekki bizim daha zamanımız var zamanımız gelmemiş

Gerçekten ya hiç sorma 🙈 Ben daha önce iğneyi vururken acıdan gülme krizine girdim çok fena ama iğne içimdeyken. Ben gülünce kaslar kasılınca iğne de kasa girmiş. Sağ taraf komple çürümüştü. 😂🙈🙈 Şimdi nefes bile almıyorum 😂😂
Benimde yer yer morluklar var, eşim yapıyor. Ben kendime yapmıyorum onun olmadığı zaman burada bir klinik var orda yaptırıyorum. Ordaki hemşirenin yaptıkları asla morarmadı mesela😂 bence biz beceremiyoruz

Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah🙏🏻💐 Neden bu kadar erkenden kan verdiniz? Doktorunuz mu istedi? Bir de 4. gün idrar testi de yapmış mıydınız? İdrar testlerinde de pozitif sonuç alıyor musunuz?
Sağolun💕tamamen heyecan ve anneminde aceleciliğiyle yapılmış test😂 ilk idrarda pozitif gördüm sonra kanda sonra evde testlerim koyulaşmaya başladı 8.gün lekelenme yaşayınca korktum hemşire hanımda bi kan verin takip edelim betayı dedi ve 8.gün 237 çıktı yarın 11.günüm tekrar kan vericem sonrada randevu oluşturucaz kese günü için inşallah❤️

Hayirlisi olsun canım hakkında olmayacak oldu mu olmuyor üzülme. Bende temmuz sonu transfer olmuştum. Herşey çok güzel gidiyordu kesesini yolkunu gördük ama kalp atışı duyulmadı bu hafta alacaklar bebeği 😞 demekki bizim daha zamanımız var zamanımız gelmemiş
Geçmiş olsun aynen herşeyin hayrlısı sıkma canını Rabbim yerini doldursun sağlıklı sıhhatli evlatların olsun çok şükür benim bi oğlum var Allah onu bağışlasın 🤲

X