- 22 Eylül 2022
- 449
- 592
- 29
Bende de oluyor canım su gibi bir akıntıEvet fitil kullanıyorum, renk falan koyuluk yok su gibi ıslanıyor, sürekli çamaşır değişiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de oluyor canım su gibi bir akıntıEvet fitil kullanıyorum, renk falan koyuluk yok su gibi ıslanıyor, sürekli çamaşır değişiyorum
Pozitifmi sizinBende de oluyor canım su gibi bir akıntı
İçinde hava kalmamasına dikkat ediyormusunuz , ilacın arasında boşluk olunca öyle oluyorKızlar gunaydın. Bir sorum olacak. Bazen prolutex iğneyi yaparken iğneyi deriye soktuktan sonra pistonu itmekte zorlanıyorum sanki deri taş gibi oluyor. İğneyı çıkardıktan sonrada kanıyo hemen pamuk bastırıyorum. Acaba surekli aynı yerlere yapmaktan deri dejenere mi oldu? Sizde de böyle oluyormu?
Bizim doktorumuz erken test kesinlikle yapma son 2 günde bile değişen tutan oluyor, ilaçlarını hep kullanmanı öneriyorum dedi, bırakmayın, az sabırTest günüm 7 eylül yine idrar testi negatif artık iğneleri bırakmak istiyorum
Evet canım pozitif fitil kullanıyorum bendePozitifmi sizin
Ay inşallah benimde öyle olur salı test vericemEvet canım pozitif fitil kullanıyorum bende
İnşallah canım benm güzel haberlerle gelirsin pozitif görsen bile her aşaması ayrı bi zevkAy inşallah benimde öyle olur salı test vericem
Ya valla süreç şöyle ”sabır, heyecan,gözyaşı” olumlu da olabiliyor olumsuzdaİnşallah canım benm güzel haberlerle gelirsin pozitif görsen bile her aşaması ayrı bi zevk
bende salı günü kese için gidicem heyecan hiç bitmiyor bu tüp bebek işinde
Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah Neden bu kadar erkenden kan verdiniz? Doktorunuz mu istedi? Bir de 4. gün idrar testi de yapmış mıydınız? İdrar testlerinde de pozitif sonuç alıyor musunuz?4.gün 16.9 gelmişti heralde 70 üstü bizim için yeterli olcak değil mi bugün 8.günüm
İçinde hava kalmamasına dikkat ediyormusunuz , ilacın arasında boşluk olunca öyle oluyor
Bende bugün hassas gebelik testi yaptım negatif benimde olmadı test tarihim 5 eylül benimde ilaçları bırkaasım varÇok canım sıkkın canının acıdığına mı yanarsın bu devirde harcadığın paraya mı
Hayatımda böyle iğne ucu görmedim sanayiden gelmiş parça gibi biraz daha beklese küflü falan olcak iğrenç yapıyorlar. Kevgire döndük resmen
Hayirlisi olsun canım hakkında olmayacak oldu mu olmuyor üzülme. Bende temmuz sonu transfer olmuştum. Herşey çok güzel gidiyordu kesesini yolkunu gördük ama kalp atışı duyulmadı bu hafta alacaklar bebeği demekki bizim daha zamanımız var zamanımız gelmemişBende bugün hassas gebelik testi yaptım negatif benimde olmadı test tarihim 5 eylül benimde ilaçları bırkaasım var
Benimde yer yer morluklar var, eşim yapıyor. Ben kendime yapmıyorum onun olmadığı zaman burada bir klinik var orda yaptırıyorum. Ordaki hemşirenin yaptıkları asla morarmadı mesela bence biz beceremiyoruzGerçekten ya hiç sorma Ben daha önce iğneyi vururken acıdan gülme krizine girdim çok fena ama iğne içimdeyken. Ben gülünce kaslar kasılınca iğne de kasa girmiş. Sağ taraf komple çürümüştü. Şimdi nefes bile almıyorum
Bende fitil den dolayı sürekli akıntı oluyor beyaz ıslanıyor tabi doğal olarakEvet fitil kullanıyorum, renk falan koyuluk yok su gibi ıslanıyor, sürekli çamaşır değişiyorum
Sağoluntamamen heyecan ve anneminde aceleciliğiyle yapılmış test ilk idrarda pozitif gördüm sonra kanda sonra evde testlerim koyulaşmaya başladı 8.gün lekelenme yaşayınca korktum hemşire hanımda bi kan verin takip edelim betayı dedi ve 8.gün 237 çıktı yarın 11.günüm tekrar kan vericem sonrada randevu oluşturucaz kese günü için inşallahHayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah Neden bu kadar erkenden kan verdiniz? Doktorunuz mu istedi? Bir de 4. gün idrar testi de yapmış mıydınız? İdrar testlerinde de pozitif sonuç alıyor musunuz?
Selam canım Evet pozitifi gördükten sonrs benim akıntım fazlalaştı, fitilin de etkisi var tabiiSelam kızlar, güzel pazarlar..
Pozitifi gören arkadaşlar su gibi akıntınız var mı?
Geçmiş olsun aynen herşeyin hayrlısı sıkma canını Rabbim yerini doldursun sağlıklı sıhhatli evlatların olsun çok şükür benim bi oğlum var Allah onu bağışlasınHayirlisi olsun canım hakkında olmayacak oldu mu olmuyor üzülme. Bende temmuz sonu transfer olmuştum. Herşey çok güzel gidiyordu kesesini yolkunu gördük ama kalp atışı duyulmadı bu hafta alacaklar bebeği demekki bizim daha zamanımız var zamanımız gelmemiş
Allahım inşallah pozitif olur yaa, o kadar uğraştım o kadar yoruldumki negatife hiç hazır değilim test günümü beklicemSelam canım Evet pozitifi gördükten sonrs benim akıntım fazlalaştı, fitilin de etkisi var tabii