2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaşlarım bu kese için nezaman çağrıldınız genelde 1-10gün mü herkesin son tahlininden sonra?

Ben oyle dusunmuyorum artik canim oyle cok korkuyorum .... aminnn aminnn cok aminnnnnn dua eder dua beklerim

Yaa çok güzel hayırlı olsun canım bebiş sana uğuruyla geldi demekki
Hatırlıyorum lekelenmem oldu demiştin ama çok şükür değerin bence çok güzel
Bende salı günü kese için gidicem yok idrara sıkışık gitmiyoruz galiba yani hiç duymadım öle bişe inşallah öle değildir

Bugün transfer günü hariç 5. gün. Yeni bir
test yaptım maalesef yine çizgiyi göremedim Her gün sabırla tekrar edeceğim. Bu arada, sabah koyduğum progestan fitil az önce kabuğu ve içindeki sıvıyla olduğu gibi geri çıkmıştı. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabahkinden bir fayda alamadım sanırım.

Testleriniz erken geldi bana genelde çıkmaması bugünlerde normal çünkü 3.gün en erken 8. Gün 5. Gün 6 yada 7. Gün çıkar die düşünüyorum istisnalar hariç kendinizi üzmeyin vede progestan herkeste geri çıkıyor bendede çıkıyor ilk idrarla
İNŞALLAH iyi haberlerinizi duyalım sağlıkla gebeliğiniz gerçekleşsin Çok Aminnn

Arkadaşlarım bu kese için nezaman çağrıldınız genelde 1-10gün mü herkesin son tahlininden sonra?
Benim doktorum 6. Gün çağırıyordu normalde ama acil işi çıkacakmış diye testten 4 gün sonra yani transferin 14. Günü çağırdı baktı:)

Evet normalde bende de biraz zaman geçtikten sonra idrarla çıkıyor. Ara ara da pede geliyor. Ben fitilin kalıntıları sebebiyle günlük ped kullanıyorum. Bugün hem ilacın kabuğu hem de içindeki sıvı olduğu gibi geri geldi. 2 saate yakın uzanmıştım üstelik ama bugün yerleştirirken biraz zorlandım. Vajinada daralma olmuş yeteri kadar içeri itememiş olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…