Olmadıysa vardır bi sebebi cnm en güzelini bekliyosundur belkide denemekten vazgeçmeÇok moral bozucu ben bir de histeroskopi oldum kolay tutunsun diye rahime çizik atıldı neyse olmadıysa hayırlısı diyeceğiz
İnşallah haftada görürsün bu çizgiyiTransferim 2. Günü çatlatma iğnesinin 7. Günü2 tane embriyom tranfer edildi İnşallah yolun sonun da görürüz bu çizgileri
10 gün sonra oluyor canım genelde.Arkadaşlarım bu kese için nezaman çağrıldınız genelde 1-10gün mü herkesin son tahlininden sonra?
Ben oyle dusunmuyorum artik canim oyle cok korkuyorum .... aminnn aminnn cok aminnnnnn dua eder dua beklerimBende öyle sanıyordum arkadaşım hatta halen düşünüyorum ağrı olmalımı die Ama bendede doktorum ağrı olmuyor dediğim gün Regli günümde ağrı başladı yatak istirati vermişti Doktorum olması gerekmiyor o halde belki büyüdükçe ilerde teeşekkürler arkadaşım İNŞALLAH sende sağ sağlim bu süreci atlatcaksın bebişinle beraber İsteyen herkes sen ben sağlıkla kavuşalım bebişlerimize Çok Aminnn
Çok varmış demek daha10 gün sonra oluyor canım genelde.
Sen nasılsın iyi misin daha? Bidahaki kontrolün nezaman canım bekadarlık oldun?Ben oyle dusunmuyorum artik canim oyle cok korkuyorum .... aminnn aminnn cok aminnnnnn dua eder dua beklerim
Yaa çok güzel hayırlı olsun canımÇok şükür canım3 gun once kahverengi lekelenmem olunca korkudan gıdıp baktırdım bugun ve 3 gündür çok yoruluyordum. Şehirdışına atandım öğretmen olarak bildiğiniz koşturdum panik stres vs hersey son dk yetıstı aksilikler vs de oldu zaten lekelenmem de o donem oldu o yuzden meraktan baktırdım bugun çok sukur halımıze ben salı gunu gidicem kese gormeye. İnşaallah onu da goruruz. Yalnız idrara sıkışıkmı gidicez hıç bilmiyorum
Aminnn arkadaşımm süreci sağ sağlim sağlıkla atlatalım sağlıkla alalım bebişleri kucaklarımıza çok AminnnBen oyle dusunmuyorum artik canim oyle cok korkuyorum .... aminnn aminnn cok aminnnnnn dua eder dua beklerim
14 eylulde bidahaki kontrolum canim 6+5 olduk bizSen nasılsın iyi misin daha? Bidahaki kontrolün nezaman canım bekadarlık oldun?
Canım senin transferin ne zaman olmuştu? Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?14 eylulde bidahaki kontrolum canim 6+5 olduk bizbugun cok kasık ağrım var yine neden bilmiyorum yatiyorum gecmiyoda biraz tedirginim açıkçası
Testleriniz erken geldi bana genelde çıkmaması bugünlerde normal çünkü 3.gün en erken 8. Gün 5. Gün 6 yada 7. Gün çıkar die düşünüyorum istisnalar hariç kendinizi üzmeyin vede progestan herkeste geri çıkıyor bendede çıkıyor ilk idrarlaBugün transfer günü hariç 5. gün. Yeni bir
test yaptım maalesef yine çizgiyi göremedimHer gün sabırla tekrar edeceğim. Bu arada, sabah koyduğum progestan fitil az önce kabuğu ve içindeki sıvıyla olduğu gibi geri çıkmıştı. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabahkinden bir fayda alamadım sanırım.
Maşallah büyümüş14 eylulde bidahaki kontrolum canim 6+5 olduk bizbugun cok kasık ağrım var yine neden bilmiyorum yatiyorum gecmiyoda biraz tedirginim açıkçası
Benim doktorum 6. Gün çağırıyordu normalde ama acil işi çıkacakmış diye testten 4 gün sonra yani transferin 14. Günü çağırdı baktı:)Arkadaşlarım bu kese için nezaman çağrıldınız genelde 1-10gün mü herkesin son tahlininden sonra?
Gayet iyi canım hayırlı olsunnMerhaba hanımlar 28 ağustos dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 53.82 çıktı. Transferin 6. Günü değer normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
Evet normalde bende de biraz zaman geçtikten sonra idrarla çıkıyor. Ara ara da pede geliyor. Ben fitilin kalıntıları sebebiyle günlük ped kullanıyorum. Bugün hem ilacın kabuğu hem de içindeki sıvı olduğu gibi geri geldi. 2 saate yakın uzanmıştım üstelik ama bugün yerleştirirken biraz zorlandım. Vajinada daralma olmuş yeteri kadar içeri itememiş olabilirim.Testleriniz erken geldi bana genelde çıkmaması bugünlerde normal çünkü 3.gün en erken 8. Gün 5. Gün 6 yada 7. Gün çıkar die düşünüyorum istisnalar hariç kendinizi üzmeyin vede progestan herkeste geri çıkıyor bendede çıkıyor ilk idrarla
İNŞALLAH iyi haberlerinizi duyalım sağlıkla gebeliğiniz gerçekleşsin Çok Aminnn