Maşallah daha da artar inşallah canımKızlar çok şükür kan verdim değerim 237 çıktı Allahıma çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur
Evet aret hocada ama 24 ağustosta canımMaşallah daha da artar inşallah canımsende aret hoca da yapmıştın demi 21 ağustos
Nasi yaptiniz ben lutinus fitilin aparatiyla yaptim yarisi icinde. Kaldi aparatin telef etti fitili daha yapmamBn aparati kndim yaptim :))))
Bol bol dinlen muhtemelen yerlesme lekesiydi ama sen isini garantiye al canim gozun aydinKızlar çok şükür kan verdim değerim 237 çıktı Allahıma çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur
Aynen canım o korku yetti bana bak dinlencemBol bol dinlen muhtemelen yerlesme lekesiydi ama sen isini garantiye al canim gozun aydin
Serumu ne kaşar kullanacaksınız dedilerHerkese merhaba. Umarım hepimizin gönlünce olur sonuçlar. Ben de 4. denememdeyim. Bu sefer bağışıklık baskılayıcı yöntem + Olivia serum da kullanıyorum. Yani elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bugün transfer sonrası 3. gün ama şimdiden kasık ağrılarım var ve göğüs ağrılarım azaldı. Tecrübelerime göre göğüs ağrılarımın azalmaması gerekirdi. Çok modum düştü. İnşallah sonuç güzel olur
Canim netten aparta fotolarina bktim bezer bisey aradim bulanadim eczanelerede sordum yok dediler. Bnde evde pipetle yaptim bnzerini pipetin icine ince enjektor soktum pipetin ucuna ilaci koyup enjektoru itince ilac iceri dusuyor bnim ilacim progestan 100mg olan boncuk gibi bi ilac mumkun degil iceri koyamadim bn bole bisey yaptim isimi gorduNasi yaptiniz ben lutinus fitilin aparatiyla yaptim yarisi icinde. Kaldi aparatin telef etti fitili daha yapmam
Bende koyamiyorum lutinus aparati parcaladi yani ilacin bi kismini icine alip cikariyo insaAllah bolede faydasi oluyodur pipet kesmiyomu dikkat et canimCanim netten aparta fotolarina bktim bezer bisey aradim bulanadim eczanelerede sordum yok dediler. Bnde evde pipetle yaptim bnzerini pipetin icine ince enjektor soktum pipetin ucuna ilaci koyup enjektoru itince ilac iceri dusuyor bnim ilacim progestan 100mg olan boncuk gibi bi ilac mumkun degil iceri koyamadim bn bole bisey yaptim isimi gordu
Kan testini yaptir ole belli olur. Dusukse degerin silik cikar tabi 10gun oleyse bugun 15lerde olmasi gerekmezmi ? Buda silik cizgi.olmasini normal gosterirBugun de test gunum kan vericem 9 gibj erken gebelik testi yaptim 10. Gun 7.65 gibi bisey cikmisti sanirim yukselmedi devaminda cok cok silik cikti 7 nin uzerine ciksa daha belirgin olurdu fiye dusunuyorum
Ilac boncuk gibi ucuna koyunca rollon gibi yuvarlak oluyor bi sikinti yaratmadi minicik ilac elimde bile durmuyor bu sekilde anca yapabildimBende koyamiyorum lutinus aparati parcaladi yani ilacin bi kismini icine alip cikariyo insaAllah bolede faydasi oluyodur pipet kesmiyomu dikkat et canim
Hayirlisi insallh ole olur ama 12. Gun icin 15de cok dusuk bi deger cokda umudum yok rabbim hayirlisini versinKan testini yaptir ole belli olur. Dusukse degerin silik cikar tabi 10gun oleyse bugun 15lerde olmasi gerekmezmi ? Buda silik cizgi.olmasini normal gosterir
Canım benim ya Rabbim seni feraha kavuştursunCarpmazmiyim gittigim doktor dedi ki sana niye hic bisey vermediler dedi bende guvendim hocam dedim bilmiyorum ki dedim gercektende guvendim kuzum dedim doktor bundan iyimi bilcez. Ben ne dusunuyorum biliyomusun. Ben merkezin bana hususi ilac vermedigini tekrar tedaviye baslatmak istediklerini dusunuyorum artik. Bugun doktor karindan duydu kalp atisini gecen hafta doktor alttan muayne etti beni cikardi o alet kahverengi lekelerle doluydu doktor yapcak bisey yok dedi. Ama bugun doktor dedi ki riskli olabilir alttan bakmiyim sana dedi
Geçmiş olsun canımm İNŞALLAH sağlıkla devam eder gebeliğin gebeliğimiz Çok AminnnBugun yine panik içinde ordan oraya koşturdum cantamı bi yerde unuttum çok kötü bir gundu. Kahverengi akıntım devam ediyor. Doktora sordum biraz dinlenin dedi coraspini kesti bişey yoktur dedi. İnşaallah bisey olmamıstır ya dogru duzgun su bile içemedim bugun
Canım olanda hayır vardır, Rabbim bekleyişlerini büyük sevinçlere çevirsin. İçine ferahlık versinHayirlisi insallh ole olur ama 12. Gun icin 15de cok dusuk bi deger cokda umudum yok rabbim hayirlisini versin
Ben 15 yıl bebek sahibi olmaya çalışırken etraftan bana çok dediler İstanbul’a Bahçeci’ye git diye. Ben çok videolarını dinledim bu merkezin , sosyal medyada takip ettim ama içim ısınmadı hiç onlara o nedenle gitmedim. Evet her şey Rabbimin takdiri ama doktor da bu süreçte çok önemli. İnsan zaten diken üzerinde oluyor tedavi sürecinde gerek doktor gerek hemşire azcık insana yaklaşmasını bilmeli ve hastanın bedenini tanımalı. Sen neden bu hastaya progestan vermezsin inanılır gibi değil. Doğal siklus da olsa transfer zamanı bile progesteron değeri 10 dan büyük olanların gebe kalma ihtimalinin yüzde 67 daha fazla olduğu bilimsel olarak kanıtlandı artık bir dolu bilimsel yayın çıktı hiç mi takip etmiyor bu doktorlar. Bilim onların okuldan mezun oldukları bilgilerle sabit kalan bir şey değil bilim sürekli gelişiyor bu doktorlar da bir zahmet takip etsinler bilimsel gelişmeleri. Benim de şimdiye kadar içime sinen bir doktor olmamıştı ta ki deprem bölgesinde olduğum için tüm klinikler laboratuvarlar kapandığı için tedavi aşamasında beni apar topar Ankara’da Sevtap Hocanın kliniğine gönderdikleri zaman kadar. Bir kere hemşiresine 24 saat ulaşabiliyorsun. Hemşire senin ilaçları kullanıp kullanmadığını bile kontrol ediyor. Ne sorsan cevap alabiliyorsun. Hocaya da zaten hemşire aracılığı ile istediğini sorabiliyorsun. Muayeneye gittiğinde senin tüm bilgilerin senden önce hocanın önünde oluyor. İşte o titizlik sana bir iç huzur veriyor. Diyorsun bir şey olsa onlara ulaşabilirim. En doğru bilgiyi alabilirim. Kese görmeye gittiğimde bile bütün çalışanlarla beraber baktık bebeğe odada. Hepsi çok mutluydu. Kimse bana tanıtım videosu çekelim de demedi… Eğer benim gibi çok mücadele eden varsa bebek sahibi olabilmek için kesinlikle Anlara da Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç’ın Kliğini tavsiye ederim. Kendisi zaten hem kadın doğum uzmanı hem embriyolog. Embriyolar ile de şahsen ilgileniyor. Rabbim bana kendisini vesile kıldı belki başkalarına da benim aracılığımla onu vesile ederBAHCECI UMUT TUP BEBEK MERKEZI MEHMET RESIT KESINLIKLE HIC KIMSEYE TAVSIYE ETMEM ONCEKI YAZILARIMDAN NELER YASADIGIMI ANLAYABILIRLER ISTEYENLERE ASISTANIYLA WHATSAPP YAZISMALARINIDA ATABILIRIM SIDDETLI AGRIM VE KANAMAM VAR DIYINCE BANA PAROL IC DEDI SAKA GIBI....
Benim ismimi karistiriyolardi whatspp sorularindaBen 15 yıl bebek sahibi olmaya çalışırken etraftan bana çok dediler İstanbul’a Bahçeci’ye git diye. Ben çok videolarını dinledim bu merkezin , sosyal medyada takip ettim ama içim ısınmadı hiç onlara o nedenle gitmedim. Evet her şey Rabbimin takdiri ama doktor da bu süreçte çok önemli. İnsan zaten diken üzerinde oluyor tedavi sürecinde gerek doktor gerek hemşire azcık insana yaklaşmasını bilmeli ve hastanın bedenini tanımalı. Sen neden bu hastaya progestan vermezsin inanılır gibi değil. Doğal siklus da olsa transfer zamanı bile progesteron değeri 10 dan büyük olanların gebe kalma ihtimalinin yüzde 67 daha fazla olduğu bilimsel olarak kanıtlandı artık bir dolu bilimsel yayın çıktı hiç mi takip etmiyor bu doktorlar. Bilim onların okuldan mezun oldukları bilgilerle sabit kalan bir şey değil bilim sürekli gelişiyor bu doktorlar da bir zahmet takip etsinler bilimsel gelişmeleri. Benim de şimdiye kadar içime sinen bir doktor olmamıştı ta ki deprem bölgesinde olduğum için tüm klinikler laboratuvarlar kapandığı için tedavi aşamasında beni apar topar Ankara’da Sevtap Hocanın kliniğine gönderdikleri zaman kadar. Bir kere hemşiresine 24 saat ulaşabiliyorsun. Hemşire senin ilaçları kullanıp kullanmadığını bile kontrol ediyor. Ne sorsan cevap alabiliyorsun. Hocaya da zaten hemşire aracılığı ile istediğini sorabiliyorsun. Muayeneye gittiğinde senin tüm bilgilerin senden önce hocanın önünde oluyor. İşte o titizlik sana bir iç huzur veriyor. Diyorsun bir şey olsa onlara ulaşabilirim. En doğru bilgiyi alabilirim. Kese görmeye gittiğimde bile bütün çalışanlarla beraber baktık bebeğe odada. Hepsi çok mutluydu. Kimse bana tanıtım videosu çekelim de demedi… Eğer benim gibi çok mücadele eden varsa bebek sahibi olabilmek için kesinlikle Anlara da Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç’ın Kliğini tavsiye ederim. Kendisi zaten hem kadın doğum uzmanı hem embriyolog. Embriyolar ile de şahsen ilgileniyor. Rabbim bana kendisini vesile kıldı belki başkalarına da benim aracılığımla onu vesile ederSen de daha önce de sıkıntı yaşamıssın asistanla canım zaten ne oldukları belli. Vicdan merhamet empati yoksunu insanlar. Çok şükür şu an iyisin. Keyfine bak dinlen her şey daha güzel olur merak etme.
Evet zaten tamamen yatmak imkansız diye sordum bu soruyu.. dün ilk günümdü çayımı da demledim kalktım yemek ısıtıp onu yedim kımıldamadan yatmayı ben beceremiyorum diye sordum aslında bu soruyuİlk naklimde 2 hafta evden çıkmamıştım doğru düzgün dinlenmiştim hep negatif oldu ikincide sadece iki gün yattım sonra çalıştım pozitifi gördük şükür :) şu an ağır kaldırmıyorum öğlen gidiyorum işe ve 4 saat çalışıp geliyorum eve. Çayla aram yoktur kahveyi çok severim ama içmiyorum :) ceviz yumurta muz kuru kayısı gibi besinler tüketmeye calısıyorum :)