2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kımıldamadan yatmayı önermiyo zaten doktorlar ben kalktım evde tur attım arada

Yok kuzum bir daha olmadı olmaz da inşaallah ve iğneleri ilaçları bırakırım en kısa zamanda
İnşaAllah kuzu ya ilk 3 ay kullanacaksın demişti bana doktor zaten ilk 3 ayı atlatırsak işler daha kolay olacak biiznillah Rabbim ogünleri de sağlıkla afiyetle göstersin hepimize

Bu seferki transferin 6. günündeyim. Ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor kasıklarımda ve geçiyor. Gerildim yahu artık
MaşaAllah canım inşaAllah senden de pozitif güzel haberler alırız buralardan haydi bismillah

estrofem i yazdırıp mı alıyorsun? Eczacı menopoz için devlet ödüyor tüp bebek için ödemez dedi bana.
Ben bu sefer dogal transfer oldum ama estrofem kullanmıstım toplama da falan ya da sonrasında hatırlamıyorum neyse hep yazdırdım aıle hekımıne

Hergün 10 dk yürüdüm ben transferden sonra kan akışı için iyi bişey hızlı tempo olmadan. Doktor aksini söylemediği sürece çok yatmak iyi bişi değil canım oda Allah korusun düşük tehlikesi falan olursa öneriyorlar azcık hareketlen :)

Pruloton da oksapar da vura vura yer kalmadı ya aglıcam artık
Rabbim kolaylaştırsın canım ya seni çok iyi anlıyoruz inan ki benzer şeyleri yaşıyoruz burada her birimiz ama güzel sonuç olunca bunları unutacaksın ogünleri düşün oldumu

Bende sürekli yatmadım ama kahveyi kesmiştim canım çay da kahvaltı da 2 bardak açık şekilde içiyordum transfer olalı 20 gün oluyor pozitif aldım şükür sadece 2 kez kahve içtim kahve içememek en zorlayan kısım

Sorma canım benimde Salı keseyi gördük Çok ŞÜKÜR kalp atışını erken die dinletmedi 14 gün sonraya verdi insan sürekli belirti arıyor Sağ sağlim sağlıkla isteyen herkes sen ben kalp atışını duyup sağlıkşa kucamıza alalım İNŞALLAH arkadaşım Çok Aminnn

Ay insallah ya bakalım gün saymamız hiç bitmeyecek bizim kalp atışından sonra ne var sırada

Canım tamamen hareketsiz kalmak da iyi değilmiş, kan dolaşımı açısından.. Ben evde minik minik dolanıyordum ilk günler..

Kızlar konuştum leke şeklindeyse korkmayın olabiliyor yoğunlaşırsa bize haber verin muayeneye gelin dedi ilaçlar aynen devam birde kan testi istedi

Ay insallah ya bakalım gün saymamız hiç bitmeyecek bizim kalp atışından sonra ne var sırada
Kalp atışının devamı var benim doktorum 2 aşaman kaldı demişti 1- kalp atışı 2- kalp atışının devamı dedi bana

İnşaAllah kuzu ya ilk 3 ay kullanacaksın demişti bana doktor zaten ilk 3 ayı atlatırsak işler daha kolay olacak biiznillah Rabbim ogünleri de sağlıkla afiyetle göstersin hepimize
Amiiiinnn canımın içi Ben şu an ilaçların etkisiyle böyle ağır hissettiğimi düşünüyorum. Bizim doktor 3 aya kadar her şey yolunda giderse peyderpey bıraktırıyormuş ilaçları. Hayırlısı bakalım 3. aydan sonra vur patlasın çal oynasın

Evet ya Allah’ın izniyle bende ogünleri bekliyorum bir nebze rahat nefes alacağız bugünümüze de hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…