2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Acaba iğne bize etki etmiyor mu :/
Hayır en azından normal döngü olsaydı
İshal olmamız bana çok tuhaf geliyor bir şeyler yanlış gibi ..
merhabalar.umarım tedavileriniz çok güzel geçer.bende bu ay içinde transfer olacağım,bugün adet günüm.Kronik kabızlığım var ve çare bulamadım.kefir içiyorum,kayısı yiyorum yok.tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı acaba

ay inşallah bidaha yaşamam yüreğim ağzıma geldi

Canımcım progestan fitile duphastona rağmen lekelenmem oldu benim hem de 2 kere.

Kızlar ben bugün sağlık ocağında prolutex 25 mg ve progestan 50 mg yazdırdım düşük riski tanısıyla ama sadece progestan 50 mg ödedi prolutex ödenmiyo ne yazık ki en pahalısı da o
Ben de bir proluteks bir estrofem e 1145 lira ödedim kadın doğuma gittiğimde soracam bakalım rapor yazar mı diye

Merhaba 35 yaşındayım 29ağustosta transferim gerçekleşti. 9Eylülde sonucu öğreneceğiz

A aslisar , bugün kalp atışını duydunuz mu bebeklerin? Ben dün gördüm elhamdulillah, sizi de merak ettim
Merhaba evet daha yeni hastaneden çıktım iki kesemiz vardı şimdiye kadar gelişimleri boyutları da iyiydi ama birinde bebeği ve kalp atışlarını gördük doktor muhtemelen tek devam edecek ama yine de haftaya tekrar bakalım dedi sağlıkla devam etsin inşallah hepimizin çok güzeldi duymak

Ana kadın doguma randevu al o zaman her 10 gunde 1 ben ankara da kadın doguma yazdırıyordum cok pahalı ya alınmaz o
estrofem i yazdırıp mı alıyorsun? Eczacı menopoz için devlet ödüyor tüp bebek için ödemez dedi bana.

Canımcım progestan fitile duphastona rağmen lekelenmem oldu benim hem de 2 kere.
Bende merak ediyordum gerçekten bu ilaçlara rağmen kanama oluyor mu diye. Ondan sordum bebişim şimdi yok ama demi maşaAllah

Benim ilk gebeliğim gibi olmuş. Kanamam hiç olmadı ama rahim içinde vardı aynı şeyleri yaşamışız şimdi nasılsın peki?

Rabbim sağlık afiyet kolaylık versin canım. maşaAllah kalp atışını duymakta mucize gerçekten

Eee kızlar ilk günler kımıldamadan yatabildiniz mi ben dayanamıyorum vallahi kalkıp suyumu ilacımı kitabımı vs alıyorum ayrıca rutin beslenmeme devam ediyorum sizler ekstra neler yediniz içtiniz çay ve kahveyi kestiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…