Prografı bende kullanıyordum ama doktorum bugün kesti boğaz şişliği ve ağzımda aftlara sebep oldu hatta 4-5 tane, sürekli karbonatlı su yapıyorum. Bugün dayanamayıp hemşireme yazdım hocaya sordu direk prografı kes yazdı. Sizde herhangi bi yan etki yaptımı. Aslında kesecem diye biraz tedirginim ama Allaha emanet yapacak bişe yok. Yaralarım için kenacort merhem kullancam şimdiAret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştan
Canım test bozuk sanırım, başka bir test yap bence..arkadaşlar test yaptım böyle çıktı hamilelik var mı
Bende sabah akşam aç karnına alıyorum bir yan etkisi görmedim henüzPrografı bende kullanıyordum ama doktorum bugün kesti boğaz şişliği ve ağzımda aftlara sebep oldu hatta 4-5 tane, sürekli karbonatlı su yapıyorum. Bugün dayanamayıp hemşireme yazdım hocaya sordu direk prografı kes yazdı. Sizde herhangi bi yan etki yaptımı. Aslında kesecem diye biraz tedirginim ama Allaha emanet yapacak bişe yok. Yaralarım için kenacort merhem kullancam şimdi
İnşallah bundan sonra da görmessin canım benimBende sabah akşam aç karnına alıyorum bir yan etkisi görmedim henüz
T kısmı çok dağılmış. Testi tekrarlamanız gerekiyorarkadaşlar test yaptım böyle çıktı hamilelik var mı
Ben de kese görmeye Aret hocaya gitmeyi düşünüyorum.Benimde doktorum aret hoca günde 11 hap iki iğne üç fitil kullanıyorum
Merhabalar vallahi diyecek kelime bulamıyorum o kadar haklısınız ki paramızı alana kadar bana 4 deneme sonrasında siz Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptırın gelme artık diye tel. Yüzüme kapatti doktor... Daha ney diyim Allah vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsınEvet çok haklısınız marka olan bir tüp bebek merkezinin özellikle Instagram hesaplarından çok tiksindim.sanki hepsi yüzde yüz başarı sağlıyorlarmış gibi ve dediğiniz gibi biz tüp bebek anne adaylarında az sayılmayacak sayıda yarıda kalan da oluyor ( Allah hiçbirimize yaşatmasın) ama onu hiç söylemiyorlar ayrıca pozitif gören çok olduğu gibi negatif gören de çok.bir de çok pembe tablo çiziyorlar sanki çok hastaları ile sürecin başından beri duygusal bağ kurmuşlarda sanki bu haberi birlikte beklemişlerde o süreçte komik yani.valla dıygusal bağ kurmasını ben zaten beklemem teknik davransın, eğitimini işine etik şekilde yansıtsın ama önemli noktalarda da ( hasta psikolojisi devreye girmeli lekenlenme vs de) iletişimde bulunsun yeter.
Zaten ellerinden geleni yapsınlar sonrası takdiri ilahi deriz canım iyikide veriyolar ben razıyım bir sürü şey kullanmayaPrografı bende kullanıyorum canım.. Benim doktorum da bir sürü ilaç kullandırtıyor, risk almıyor..
Aynen canım bende kullanılabilecek herşeyi veriyor benceBenimde doktorum aret hoca günde 11 hap iki iğne üç fitil kullanıyorum
Aminn canım onlar bu durumlara alışık belki anlamıyolar bizi ama çektiğimizi biz biliyoruz inşallah hepimiz sağlıcakla görelim bebişlerimiziBen günde 5 estrofem içiyorum 1 progestan iğnesi vuruluyorum. Corasprin diafol ve birde folik asitim var ve 12. Haftaya kadar hepsi devam edecek dediler benimkilerinde ilgisiz olduğunu düşünüyorum ama bilgisiz değiller. Allah kolaylık versin herkes güveniyor ümit bağlıyor para en son düşünülecek şey onda bile böyle çıkarcı insanlar çıkıyorumarım sende sağlıklıca kucagına alırsın bebişini bizim için çoook daha zor bu süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aa geçmiş olsun canımPrografı bende kullanıyordum ama doktorum bugün kesti boğaz şişliği ve ağzımda aftlara sebep oldu hatta 4-5 tane, sürekli karbonatlı su yapıyorum. Bugün dayanamayıp hemşireme yazdım hocaya sordu direk prografı kes yazdı. Sizde herhangi bi yan etki yaptımı. Aslında kesecem diye biraz tedirginim ama Allaha emanet yapacak bişe yok. Yaralarım için kenacort merhem kullancam şimdi
Ben 24 ağustosta oldum şuan pozitif gözüküyor canım son kanımı pazartesi vercem inşallah güzel çıkarsa keseye aret hocaya giderimSiz hamilemisiniz ne zaman transfer oldunuz ben yarın sonuç Alicam da
Tesaviyide aret hocada mı yaptırdınızBen de kese görmeye Aret hocaya gitmeyi düşünüyorum.
Şuan için bi şikayetim yok çok şükür nekadarlık oldunuz siz. Bebiş yerleştiyse zaten kabul etmiş oluyor bünye bence korkmaPrografı bende kullanıyordum ama doktorum bugün kesti boğaz şişliği ve ağzımda aftlara sebep oldu hatta 4-5 tane, sürekli karbonatlı su yapıyorum. Bugün dayanamayıp hemşireme yazdım hocaya sordu direk prografı kes yazdı. Sizde herhangi bi yan etki yaptımı. Aslında kesecem diye biraz tedirginim ama Allaha emanet yapacak bişe yok. Yaralarım için kenacort merhem kullancam şimdi
Amin canımArkadaşlar Ocsapar kullanıp morarma yaşayan varsa şöyle deneyin kolonyalı pamukla silin iğneyi diik yapın 10 saniye bitince bekleyin İğneyi çıkartınca 2 dakika pamukla bastırın çok ufak nokta şeklinde morarma oluyor bazen büyük olabilir ama ben çareyi böyle buldum yerler varken ALLAH emeklerimizin karşılığı bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin çok Aminnn
Sağol kusum benimAa geçmiş olsun canımBende bir yan etki yaptı mı emin değilim ama geçen gün lekelenmem olmuştu. Doktor kutu bitince prografı bırak dedi. Epey ağır bir ilaç zaten prospektüsünde de yazıyor Ben mümkün olduğunca fazla su içiyorum ki ilaçların yan etkisinden daha az etkilenebileyim..
Benim daha çok yeni bugün transferimin 6. GünüŞuan için bi şikayetim yok çok şükür nekadarlık oldunuz siz. Bebiş yerleştiyse zaten kabul etmiş oluyor bünye bence korkma
Silik çizgi de olsa gebelik vardır kan verip kesinleştirebilirsinSilik bir çizgi var
Benimde 7.günü canım şuan pozitif gözüküyor eşim dayanamadı bugünde evde test yaptık koyulaşmış baya kanısa pazartesi vercem inşallah sen nezaman vericenBenim daha çok yeni bugün transferimin 6. Günüinşallah canım benim Sizde durumlar nasıl ne kadarlık oldunuz