2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde 7.günü canım şuan pozitif gözüküyor eşim dayanamadı bugünde evde test yaptık koyulaşmış baya kanısa pazartesi vercem inşallah sen nezaman vericen
Ben bugün kan test verdim. Bi daha pazartesi yaparım. Test günümüz aynı zaten. Birbirimize güzel haberler verelim inşallah

Evet dimi daha kalın iğne.eğer deri ödemden gerginleştiyse pıt diye de ses çıkıyor girince ayyhhhh oofff fena

Evett canımm bu iğne acıtıyor ama göbekten yağlı bölgeden kola göre bende az acıtıyor benimde göbekten arada öle girmio bende girdiriorum napalım meccbur ama sağlıkla ilerlesinde acı sızı unuturuz arkadaşımm

Sağol kusum benim Bende öyleyim birde boğazım böyle olunca ekstra daha fazla su içtim. Bende 1 kutu bitirdim bırakcam bugünden itibaren inşallah bişe olmaz
Kuzum bebiş tutunmuştur artık bişeycik olmaz merak etme sen Bende 1 kutu bitirmiş olacağım..

Merhaba arkadaşlar transfer için hazırlanıcam neler önerirsiniz ? 5.gün 3bb kalitesinde embriyom var burada sanırım 3bb ile gebelik elde edenler olmuş ben doktoruma sordum biz sabah saatlerinde donduruyoruz o yüzden 3bb dedi beklesek kalitesi belki daha da artardı dedi tabi bilemiyorum hayırlısı. İnşallah bebeklerimizle kavuşuruz

Aret hocadan tedavi görenler, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ve kaçıncı gün embriyosuydu

Aynen öyle sabretcez inşaAllah

Amin amin senden de güzel haberler alırız inşaAllah

Benim 5 gün sonunda 52BB Donduruldu transfer günü çözdürülünce embriyo 54AA oldu biiznillah. Şuan Allah’ın izniyle 6+1 hamileyim. Allah ol derse oluyor rahat ol tevekkül et dua et inşaAllah

Maşallah canım çok sevindim inşallah bana da nasip olur. Dua et hamilelerin duası kabul olurmış

Maşallah canım çok sevindim inşallah bana da nasip olur. Dua et hamilelerin duası kabul olurmış
İnşaAllah canım. Rabbim en güzelini en güzel vakitte mucizelerle veriyor maşaAllah. Ben buna bu transferimde şahit oldum. Verince şükredenlerden etsin bizleri. Senden de pozitif pozitif haberler alalım buralardan

İnşaAllah canım. Rabbim en güzelini en güzel vakitte mucizelerle veriyor maşaAllah. Ben buna bu transferimde şahit oldum. Verince şükredenlerden etsin bizleri. Senden de pozitif pozitif haberler alalım buralardan
Çok isterim bende pozitif haber vermeyiAllah büyük Kün fe yekün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…