Ben bugün kan test verdim. Bi daha pazartesi yaparım. Test günümüz aynı zaten. Birbirimize güzel haberler verelim inşallahBenimde 7.günü canım şuan pozitif gözüküyor eşim dayanamadı bugünde evde test yaptık koyulaşmış baya kanısa pazartesi vercem inşallah sen nezaman vericen
Evet dimi daha kalın iğne.eğer deri ödemden gerginleştiyse pıt diye de ses çıkıyor girince ayyhhhh oofff fenaAmin canımbenim morluklar çok şükür geçti de o 10 saniye sonraki acısı çok canımı yakıyor yaw iğnesi o kadar kalın ki dün soktum soktum girmedi hay seni dedim canım çok yandı başka yerden artık gözümü karartıp soktum ve bir gün boyunca ilk sokmaya çalıştığım yerin sızısı geçedi insan acccık ince yapar gonal f nereeeeee bu nereeee
Aynenn muhakkak haberleşelimm inşallah kucağımızada alırızBen bugün kan test verdim. Bi daha pazartesi yaparım. Test günümüz aynı zaten. Birbirimize güzel haberler verelim inşallah
Evett canımm bu iğne acıtıyor ama göbekten yağlı bölgeden kola göre bende az acıtıyor benimde göbekten arada öle girmio bende girdiriorum napalım meccbur ama sağlıkla ilerlesinde acı sızı unuturuz arkadaşımmAmin canımbenim morluklar çok şükür geçti de o 10 saniye sonraki acısı çok canımı yakıyor yaw iğnesi o kadar kalın ki dün soktum soktum girmedi hay seni dedim canım çok yandı başka yerden artık gözümü karartıp soktum ve bir gün boyunca ilk sokmaya çalıştığım yerin sızısı geçedi insan acccık ince yapar gonal f nereeeeee bu nereeee
Amin canım benim inşallahAynenn muhakkak haberleşelimm inşallah kucağımızada alırız
Kuzum bebiş tutunmuştur artık bişeycik olmaz merak etme senSağol kusum benimBende öyleyim birde boğazım böyle olunca ekstra daha fazla su içtim. Bende 1 kutu bitirdim bırakcam bugünden itibaren inşallah bişe olmaz
Amin inşallah canım benimİnşallah bundan sonra da görmessin canım benim
Merhaba mesajları gördüm yazayım dedimAynenn muhakkak haberleşelimm inşallah kucağımızada alırız
Yok kaset test yaptım canımMerhaba mesajları gördüm yazayım dedim
Acaba erken gebelik testi mi yaptınız
Evet dimi daha kalın iğne.eğer deri ödemden gerginleştiyse pıt diye de ses çıkıyor girince ayyhhhh oofff fena
Aynen öyle sabretcez inşaAllahEvett canımm bu iğne acıtıyor ama göbekten yağlı bölgeden kola göre bende az acıtıyor benimde göbekten arada öle girmio bende girdiriorum napalım meccbur ama sağlıkla ilerlesinde acı sızı unuturuz arkadaşımm
Benim aret hocayla bir başarısız aşılamam olmuştu bu ilk tüp bebek denemesi 5.gun çift embryosu transfer oldum bugün 11 günüm yarın sonuç Alicam insallahAret hocadan tedavi görenler, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ve kaçıncı gün embriyosuydu
Benim ilk denemem şuan pozitif gözüküyor 7.günüm transferden sonrakiAret hocadan tedavi görenler, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ve kaçıncı gün embriyosuydu
Amin amin senden de güzel haberler alırız inşaAllahMerhaba arkadaşlar transfer için hazırlanıcam neler önerirsiniz ? 5.gün 3bb kalitesinde embriyom var burada sanırım 3bb ile gebelik elde edenler olmuşben doktoruma sordum biz sabah saatlerinde donduruyoruz o yüzden 3bb dedi beklesek kalitesi belki daha da artardı dedi tabi bilemiyorum hayırlısı. İnşallah bebeklerimizle kavuşuruz
Maşallah canım çok sevindim inşallah bana da nasip olur. Dua et hamilelerin duası kabul olurmışAmin amin senden de güzel haberler alırız inşaAllah
Benim 5 gün sonunda 52BB Donduruldu transfer günü çözdürülünce embriyo 54AA oldu biiznillah. Şuan Allah’ın izniyle 6+1 hamileyim. Allah ol derse oluyor rahat ol tevekkül et dua et inşaAllah
Benimde çok ağrıyor özellikle geceleri yanıyor. Bide benim bacaklarımda varis var 9ay da ne olur halim bilemiyorum. Buz koyunca biraz rahatlıyorumBir tek benım mı bu kadar ayaklarım bacaklarım agrıyor acaba
İnşaAllah canım. Rabbim en güzelini en güzel vakitte mucizelerle veriyorMaşallah canım çok sevindim inşallah bana da nasip olur. Dua et hamilelerin duası kabul olurmış
Çok isterim bende pozitif haber vermeyiİnşaAllah canım. Rabbim en güzelini en güzel vakitte mucizelerle veriyormaşaAllah. Ben buna bu transferimde şahit oldum. Verince şükredenlerden etsin bizleri. Senden de pozitif pozitif haberler alalım buralardan