2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştan
Prografı bende kullanıyorum canım.. Benim doktorum da bir sürü ilaç kullandırtıyor, risk almıyor..

Mehmet hocada aynı asistanlari ne kadar ilgisizse mehmet hocada onlar kadar ilgisiz alakasiz tam tencere kapak olayı
Gerçekten mehmet hoca için söylediklerine şaşırdım. Demekki intagramdaki gibi güllük gülistanlık değilmiş her şey, aşkın hanım gibi tatlı biri de sürekli bunların reklamını yapıyor. Her nese kalp atışını duymana çok sevindim inşallah kanama alanı azalır hiç bir şeycik kalmaz. Bundan sonra dinlenme vakti kendine dikkat et canım benim🙏🏻🙏🏻♥️

Aslinda agrim olmasa icim rahat canim ama agrim baslayinca basliyo bi pimpiriklilik bende ateş basiyo resmen oyle panik oluyorum🥹 insaAllah bizde saglikla kavusuruz yavrularimiza aminnnn
Ağrı korkutucu oluyo benimde var 2 gündür korkuyla geziyorum bi de rahatsız ediyo insanı hiç geçmicek gibi geliyo:KK43:((

Gerçekten mehmet hoca için söylediklerine şaşırdım. Demekki intagramdaki gibi güllük gülistanlık değilmiş her şey, aşkın hanım gibi tatlı biri de sürekli bunların reklamını yapıyor. Her nese kalp atışını duymana çok sevindim inşallah kanama alanı azalır hiç bir şeycik kalmaz. Bundan sonra dinlenme vakti kendine dikkat et canım benim🙏🏻🙏🏻♥️
Ben askin hanimin bahceciden cikari oldugunu dusunuyorum cunku cem hoca ordaykende cem hocaya yapiyodu aynisini ama mesela cem hoca gitti bahceciden askin hanim mehmet hocaya dadandi cunku askin hanimin umutla tedavi gormek isteyen takipciisi cok fazla ve o takipcilerden 3 kisi bile bahceciyi secse bahceci icin guzel kaynak demek canim...

Ağrı korkutucu oluyo benimde var 2 gündür korkuyla geziyorum bi de rahatsız ediyo insanı hiç geçmicek gibi geliyo:KK43:((
Doktora gittinmi kuzum ihmal etme bildir doktoruna muhakkak bak benimde dun agrim siddetlendigi icin gittim bugun ama ayakta duramiyodum fazla siddetli bi agriydi

arkadaşlar test yaptım böyle çıktı hamilelik var mı

Eklentiler

• 07C23F4F-76EC-4640-95F5-04769DB44EE4.jpeg
    07C23F4F-76EC-4640-95F5-04769DB44EE4.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 72
Doktora gittinmi kuzum ihmal etme bildir doktoruna muhakkak bak benimde dun agrim siddetlendigi icin gittim bugun ama ayakta duramiyodum fazla siddetli bi agriydi
Gittim kuzum tüp bebek doktorumun asistanı çok ilgilenmedi benimde. Asla çağırıp gel bi bakalım diyip insanı rahatlatmıyolar. Bende başka bi doktora gittim keseyi gördüm kanama alanı yok kese yerleştiği için oluyodur dedi ama ağrılar devam ediyo

Gittim kuzum tüp bebek doktorumun asistanı çok ilgilenmedi benimde. Asla çağırıp gel bi bakalım diyip insanı rahatlatmıyolar. Bende başka bi doktora gittim keseyi gördüm kanama alanı yok kese yerleştiği için oluyodur dedi ama ağrılar devam ediyo
Benimde ole basladiydi kuzum dikkat et dinlen

Ben askin hanimin bahceciden cikari oldugunu dusunuyorum cunku cem hoca ordaykende cem hocaya yapiyodu aynisini ama mesela cem hoca gitti bahceciden askin hanim mehmet hocaya dadandi cunku askin hanimin umutla tedavi gormek isteyen takipciisi cok fazla ve o takipcilerden 3 kisi bile bahceciyi secse bahceci icin guzel kaynak demek canim...
Maalesef dun yasadigim agri pozitifi ogrendigimden berj olan lekelenmeler ve hic bisey yapilmamasi cok manidar zaten..iyiki bugun baska doktora gitmisim iyiki yarin o 3 saatlik yolu gidicekdim bide cok riskli Allah korudu... insaAllah bundan sonrada minigimi ve beni korur🥹🥹 doktor dedi ki kalp atisi var bu minik zaten sana tutunmak icin mucadele ediyo dedi gelde ağlama 🥹🥹🥹
Kıyamam🥲 rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Az daha bi de parolla geciştireceklerdi. Bugün gittiğin doktorun adını numarasını yolla onlara daha çok öğrenecek şeyleri var demekki😉

Aret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştan
Benimde doktorum aret hoca günde 11 hap iki iğne üç fitil kullanıyorum

Ben günde 5 estrofem içiyorum 1 progestan iğnesi vuruluyorum. Corasprin diafol ve birde folik asitim var ve 12. Haftaya kadar hepsi devam edecek dediler benimkilerinde ilgisiz olduğunu düşünüyorum ama bilgisiz değiller. Allah kolaylık versin herkes güveniyor ümit bağlıyor para en son düşünülecek şey onda bile böyle çıkarcı insanlar çıkıyor 😓 umarım sende sağlıklıca kucagına alırsın bebişini bizim için çoook daha zor bu süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun

Siz hamilemisiniz ne zaman transfer oldunuz ben yarın sonuç Alicam da

X