2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canımm benimm öylee aman aman bir belirtim olmadı çok ŞÜKÜR pozitifi gördüm ama belirtisi olupta pozitifi görende çok fazla ve kanaması olanda var olmayanda var pozitifi görmüş
Tevekkül edicez Umarım ALLAH ın izniyle pozitifi sen ve isteyen herkes görsün
Sonra isteyen herkesinde senin de benimde sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz çok Aminnn

Doktor hanım aradı moral verdi sağolsun. Üç defa üst üste değerleri aynı çıkan hastalarım oldu doğuma gittiler dedi. Pazartesi kese muayenesi verdi bakalım Allah ne derse o olacak…. kün fe yekün
Ayyy kuzum bak gördün mü hadi inşaallah güzel haberler alacağız senden de ❤

Çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olsun kolaylıkla ve güzellikle.
Herkesin gönlündekini versin inşallah

Rabbim sevindirsin inşallah
İnşallah buraya cok güzel bir degerle gelirsin canimrabbim sevindirsin
İnşallah Allah yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah rabbim pozitif sonuçla sevindirir yüzünü güldürür canım
ALLAH sağlıkla pozitifi görüp sağlıkla katbekat devam etmesini Nasip etsin canımm Çok Aminnn
Allah gönlünüze göre versin iki senedir burdaki hikayeleri okudum hep hüsranla sonuçlandı benim hikayem bugün ilk defa pozitifi gördüm sonucum 788 çıktı 11. Gün insallah devamında gelir korkularım inanın o kar çok ki şükürle seviniyorum yüksek sesle diyemiyorum sizlerin sonuç bekleyenlerin bende dua isterim diyenlerin hepsi aklımda sürekli dualarımda çünkü ben duaya Cokk inandım zordu ama insallah ilk adımı atabildim duygularım o kadar karışık ki yazamıyorum bile elim titriyor şunu bilin sadece kendim için değil sizler içinde sürekli dua ediyorum sizlerde bana tamamına hayırla ermesi için ederseniz çok sevirim

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına alasın inşallah

Kızlar benim de dün yani transferimin 6. Günü
2 3 damla kadar lekelenmem oldu sonra olmadı.
Bu lekelenme görenlerin sonucu genellikle pozifitif mi oluyor yoksa lekelenme görüp negatif sonuç alan oldu mu aranızda

Ahh canımm Allahım sağlıkla ilerlemeyi ve bebişini kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Maşallah maşallah maşallah gözünüz aydın

Kızlar benim de dün yani transferimin 6. Günü
2 3 damla kadar lekelenmem oldu sonra olmadı.
Bu lekelenme görenlerin sonucu genellikle pozifitif mi oluyor yoksa lekelenme görüp negatif sonuç alan oldu mu aranızda
Canım o kişiden kişiye değişiyor ama lekelenmem oldu deyip de bu yüzden bebeğiyle ilgili sorun yaşayanını ben burada görmedim hiç sanırım.. Endişe etme hiç

Canım o kişiden kişiye değişiyor ama lekelenmem oldu deyip de bu yüzden bebeğiyle ilgili sorun yaşayanını ben burada görmedim hiç sanırım.. Endişe etme hiç
Ben hiç endişelenmedim ama yinede insan tedirgn oluyor burada lekelenmesi olanların genellikle sonucu pozitifti ya o yüzden merak ettim

Bugün kontrolüm vardı progestan ve progestan dex başlıcam perşmbe kontrol cuma transfer hayırlısıyla inşlh
İbnelere ağrı yaşayan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz ki ben ilk kez kullanıcam dha önce sadece fitil kullanmıştım

Canım transferin kolay geçsin ve hayırla pozitif olarak sonuçlansın inşaallah Ben oksapar iğne vuruluyorum, doktorum iğneyi batırırken deriyi büzüştürmemi ama ilacı zerkederken deriyi serbest bırakmamı tavsiye etti. Böylece sertleşme morarma daha az olur ya da hiç olmaz dedi. Gerçekten de morarma için iyi bir yöntem oldu.

Canım iki gün sonra tekrar yaptırır mısın kan testi? Yükselme olabilir.
Doktor artış normal değil evet ama örneklerde verdi güzel sonuçlanan, moral verdi sağolsun, pazartesi gel keseye bakalım gerek yok yaptırmama dedi. Ama ben başka bir yerde çarşamba veya perşembe gibi yaptırmayı düşünüyorum

Değerin düşmediği sürece korkulacak bişi olduğunu düşünmüyorum canım çift embriyoysa normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…