2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Doktor artış normal değil evet ama örneklerde verdi güzel sonuçlanan, moral verdi sağolsun, pazartesi gel keseye bakalım gerek yok yaptırmama dedi. Ama ben başka bir yerde çarşamba veya perşembe gibi yaptırmayı düşünüyorum 🫣
Canım başka yerde yaptıracağın değerler birbirini tutmayabiliyormuş haberin olsun. Ben kimyasal geçirdiğimde doktorum beta takibini aynı yerde yaptırmamı tavsiye etmişti.

Değerin düşmediği sürece korkulacak bişi olduğunu düşünmüyorum canım çift embriyoysa normal bence
Tek embriyo canım. Artık haftaya göreceğiz inşaAllah iki üç gün sonra başka bir hastanede en azından artışa devam ediyormu diye baktırcam bakalım. Nasip

Bugün kontrolüm vardı progestan ve progestan dex başlıcam perşmbe kontrol cuma transfer hayırlısıyla inşlh
İbnelere ağrı yaşayan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz ki ben ilk kez kullanıcam dha önce sadece fitil kullanmıştım
Öncesi ve sonrası buz tüpü kullanmaya çalış canım

Canım başka yerde yaptıracağın değerler birbirini tutmayabiliyormuş haberin olsun. Ben kimyasal geçirdiğimde doktorum beta takibini aynı yerde yaptırmamı tavsiye etmişti.
Biliyorum kuzum en azından artışa devam ediyor mu diye baktırmak benim niyetim aşağı yukarı değerler aynı geliyor zaten 🌺🌺🌺

Tek embriyo canım. Artık haftaya göreceğiz inşaAllah iki üç gün sonra başka bir hastanede en azından artışa devam ediyormu diye baktırcam bakalım. Nasip
Düşmemiş sonuçta bence kalbini ferah tut bebiş etkilenmesin düşerse o zaman kimyasal diyebiliriz senin artıyor

Arkadaşlar progestanı fitil olarak kullanan var mı? Hemşire itebildiğin kadar derine it demişti o şekilde bebeğe zarar vermez dimi?

Arkadaşlar progestanı fitil olarak kullanan var mı? Hemşire itebildiğin kadar derine it demişti o şekilde bebeğe zarar vermez dimi?
Ben fitil olarak kullanıyorum ağızdan almak baya yan etki yapıyormuş. Hiç birşey olmuyor itebildiğin kadar it canım 👍 ben iki transferimde de hamileyim ve parmaklarım da baya uzun bunu söylemek istemezdim ama örnek vermek ve için rahatlasın diye söyledim. 🌺

Ben fitil olarak kullanıyorum ağızdan almak baya yan etki yapıyormuş. Hiç birşey olmuyor itebildiğin kadar it canım 👍 ben iki transferimde de hamileyim ve parmaklarım da baya uzun bunu söylemek istemezdim ama örnek vermek ve için rahatlasın diye söyledim. 🌺
Tamam canım içim rahatladı teşekkür ederim 🙏

Eklentiler

• E103710E-5B32-43EA-B88E-F5CB515FF530.webp
    E103710E-5B32-43EA-B88E-F5CB515FF530.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar prednol kullanan var mı aranızda? Bende kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu gibi etki yaptı sanki 😐 5 gün kullandım
Ben kullandım 3 gün kullandırttı sonra transferden 1 gün önce bıraktım.ben yan etkileri okumamanızı tavsiye ederim eğer okuduysanız tabi ben çok etkileniyorum çünkü.kendime yasak koydum eğer gerçekten kendini kötü hissedersen döküntü, göğüste yanma hissi ,şişme nefeste zorluk o zaman hastanaye gidersin dedim kendi kendime.progestan hormon ilk başlarda ateş bile yaptı ama geçti. Hala devam ediyor musunuz ilaca?

Arkadaşlar beslenmeniz nasıl ve evde kedi besleyen varmı 🙏🦋🐬
Ben besliyorum.kumunu eşim değiştiriyor dışarıyla bağlantıları yok ve çiğ ürün tüketmiyorlar.kılından tüyünden bir şey olmaz önemli olan dışkısı ile temas etmeyin diyorlar. zaten ev hayvanı ise de sevdikten sonra ellerinizi yıkarsınız

Back
X