2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de 19 ağustosta transfer oldum darısı başıma

Canım düşük kalite ile hamile kalıp doğum yapanlar var burada, Allah ol derse oluverir. Eğer o yarına dayanmaz ise de tekrar toplanır yumurtaların inşaallah. Allahım tez vakitte sevindirsin seni de bekleyen herkesi de Yarın ola hayrola kuzum dur bakalım

Kızlar benim sonuç iyi gelmedi maalesef
9.gün 144
11.gün 245
13.gün. 369
Nasip artık muhtemelen yine sağlıksız bir gebelik hayırlısı ne diyebilirim ki
Moral bozmayin. ikiz olup teke düsme ihtimalini de düsünün. 9. veya 11.gün bakmamis olsaydiniz normal seyrinde devam edecekti gibi. Ilaclariniza devam edin. Doktorunuzu bilgilendirin progestani kestirmeyecektir siz de kesmeyin lütfen. Buralarda neler duyduk neler gördük. 12.gün 25 degerden bebegini kucagina alani bilirim. Hayirlisi olsun insallah Rabbim saglikla kucaginizda görmenizi nasip etsin

Ayyy mesajını görünce ne kadar heyecanlandımmm Teşekkür ederizzz Allahım bize de seneye böyle selam vermeyi nasip etsinnnn, hepimizeeee

Canım ya hakikaten arkadaşın dediği gibi ikizken teke düşmüş olmasın mı Çok mantıklı geldi. Çünkü değerin artıyor ciddi bir düşüş yok gibi..

Düsük kalite olan zaten 1.gün olmadi 2.gün gelisemiyor yok oluyor. Gebelik vaad etmeyen Kalitesiz bir embriyo nasil 5. güne gelmis anlam veremedim. Eger ki bilgiler dogruysa senin pitircigin azimli. 6.güne de gelirse ben olsam transfer ederdim.
Sizin icin hayirlisi olsun

Canım öyle doğru dedin ki Allah ol derse oluverir. Sen bol bol bol dua et, sonuçta artış var. Rabbim sana İnşirah ferahlığı versin, üzüntünü sevince çevirsin
Amin Allah razı olsun canım geçen defadan ağzım yandığı için biraz üzüldüm tabi ama insanız o kadar olsun akşama düzelirim.

Aslında geçen defada benzer bir kürtajım olduğu için 2. Yaşama kaygısından sanırım biraz üzüldüm. Yoksa tabiki öyle tek yumurtam da kalitesiz başlayıp 5AA olmuştu, Allah oldurmuştu diyelim :) o zaman yumurtadan ümitsizlerdi. Tek embriyo transfer edildi. İnsanız ilk değeri görünce ve böyle bir değer beklemeyince insan üzülüyor ama ben güçlü bir insanım biiznillah atlatacağım. Allah’a güveniyorum çünkü. O ne veriyorsa da benim için hayırdır ne vermiyorsa da hayırdır. Nasip teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için

Canımm doktorun ne dedi? Hani %70 lik artış yeterli diyorlar ya belki bir süre sonra daha hızlı artacaktır ya da senin sürecin böyle ilerleyecektir kuzum ya
İmtihan ya işte doktor da öyle hasta ki iletişim kuramıyoruz, geçen değerimi bile değerlendiremedi. Ben kendim gidip test verdim. Diğer doktorlara da ta ilk tahlilden kendi hastamla ben ilgilenmek istiyorum demiş. Ne oldu hastaneye mi yattı kadıncağız haberim yok.

Bende öyle düşünüyorum direniyor yaptırmalıyım diyorum ama embriyolog o kadar olumsuz konuşuyor ki tüm ümidim gidiyor

Yaaaa çok güzel gözünüz aydın çok sevindim Allah bize de nasip etsin inşallah
Ben kendimi tuttum yapmadım testi evde baya zaman geçtikten sonra yaptım tekrar hayal kırıklığına uğramamak için benimki de belirgin çift çizgiyi 4 haftalık hamileydim öğrendiğimde normal yoldan hamile kaldım tedaviden sonra

Amin Allah razı olsun canım geçen defadan ağzım yandığı için biraz üzüldüm tabi ama insanız o kadar olsun akşama düzelirim.
Tabiki canım benim, hissettiklerin o kadar doğal kii Dualarım seninle, Rabbim yüreğiciğini genişletsin

Canım benim sen zaten olanı görüyorsun, harikasın

Kuzum Rabbim imtihanını kolay eylesin yaa kıyamam sana

Aaa tüp bebek tedavisiyle olmadı, sonra doğal yollarla kendiliğinden hamile kaldınız. Doğru mu anladım?

Kızlar bugün 12. Günüm, test günümdü. Tahlil sonucu 2.39 çıktı. Nasip demek ki henüz vakti değilmiş. İnşallah sizlerden iyi haberler alırım. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.
Canımmm Rabbim bekletiyorsa daha güzel şekilde verecektir inşaAllah, dualarımız seninle olacak. Allahım en güzel haliyle bekletmeden kucağını doldursun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…