2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugün 12. Günüm, test günümdü. Tahlil sonucu 2.39 çıktı. Nasip demek ki henüz vakti değilmiş. İnşallah sizlerden iyi haberler alırım. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.
Merhabalar öncelikle inşallah bir an önce pozitif sonuçla siz de buluşursunuz. Bu defa olmadıysa bile artar mı daha bilemiyorum hakkınıza hakkımıza hayırlısı o olsun demekten başka bişey bulamıyorum benim de 9.günüm bir ümitle bekliyoruz bizde ama ne olacak bakalım. Birşey merak ediyorum bi belirtiniz var mıydı? Bel kasık ağrısı vs vs ya da regl gününüzde regl oldunuz mu? Sizi de çok soruyla rahatsız etmek istemem ama

Kızlar merhaba yazmadım bu sefer 2 kere negatif aldım bu tedavilerden ama hepinizin hikayelerini okudum inanırmışsınız 190 sayfayı tam
Bende test verdim bun 11. Günüm sonuç bekliyorum belki siz okurken çıkar nolur gören olursa bana küçük bir dua edebilirmisiniz elim ayağım titriyor hiç pozitif görmedim ben

Canımmm Allahım bu uzun bekleyişini pozitifle sonuçlandırsın, yüzünü güldürsün ve sağlıkla ilerleyip bebişini kucağına almayı nasip etsin Sonucu bizimle hemen paylaş lütfen, heyecanla bekliyoruz

Rabbim sevindirsin inşallah

İnşallah buraya cok güzel bir degerle gelirsin canimrabbim sevindirsin

İnşallah Allah yüzünü güldürsün inşallah

İnşallah rabbim pozitif sonuçla sevindirir yüzünü güldürür canım

Transferin 7-8-9-10.günü lekelenme peçeteye silince kahverengi akıntı geliyodu. Alt bacağımda kramp giricek gibi kas ağrısı başka da hiçbir belirtim yoktu pozitif sonuç aldım

Kasık ağrım vardı. Bel ağrım da vardı. Hatta ağzımda metalik bi tat bile hissediyordum. İştahım açılmıştı. Ama kullandığımız ilaçlardan dolayı olabiliyormuş. O yüzden belirti aramamak en güzeli. Adet olmadım günüm geçti ilaçlardan dolayı o da. 9. Gün idrar testi yapmıştım dayanamayıp. O da negatif çıkmıştı. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırım

Kuzum Rabbim imtihanını kolay eylesin yaa kıyamam sana
Doktor hanım aradı moral verdi sağolsun. Üç defa üst üste değerleri aynı çıkan hastalarım oldu doğuma gittiler dedi. Pazartesi kese muayenesi verdi bakalım Allah ne derse o olacak…. kün fe yekün

Canım bu süreç uzun meşakkatli sen Allah’a güven doğru olan en güzel zamanda olacak insallah. Allah hepimize bu güzel duyguyu tattirsin bu süreçte de hepimize sabır diliyorum.
Öyle ilk değeri gördüğümde tabi beklemiyordum o şoku atlattım çok şükür şimdi iyiyim. Hamdolsun. Her zorlukla beraber bir kolaylıkta vardır. İman ediyoruz en büyük nimet bu ki ayakta durabiliyoruz Allah’ın izniyle. Pazartesi kese verdi o zamana kadar düşünmeyeceğim açıkcası. Herşey olacağına varacak çünkü kendimi boşuna yıpratamam Allah verirse de bir hayır vermezse de bir hayır vardır. Biz yıllar geçince iyiki diyoruz anca hep böyle oldu benim. O nedenle akışına bırakmak Allah’a güvenmek lazım Allah herkese bu süreçlerde güç kuvvet versin

Oyyy MaşAllahhh seneye ALLAH bize de böyle yazmayı nasip etsin

Anladım demek ki belirti vs de boşmuş. Allah hayırlısını versin hepimiz için ne diyim çok teşekkür ederim. Sizin için de en güzeli en hayırlı zamanda dilerim

ALLAH sağlıkla pozitifi görüp sağlıkla katbekat devam etmesini Nasip etsin canımm Çok Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…