2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhabalar, progestan fitil kullaniyorum. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Telefonla baktigimda sanki beyazliklar gorunuyomus gibi geliyor. Kafam karisti. Yardimci olabilirmiisiniz ?

Merhabalar, progestan fitil kullaniyorum. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Telefonla baktigimda sanki beyazliklar gorunuyomus gibi geliyor. Kafam karisti. Yardimci olabilirmiisiniz ?
Ben de kullanıyorum canım günlük pede de geliyor içinde kalıyor da endişe etme normal diyorlar idrarda da fazlası görünüyor vücudumuz alacağını alıyor.

Benimde 5. Gün embriyosuydu ama 12.gün test yaptırmamı söylediler 14 günü ilk defa duydum 5.gün embriyosu canım inşallah sonucun çok güzel çıkar
İnşallah canım 8 ağustos transfer tarihim 21 inde tahlile gelirsin dediler ben de çok kurcalamadım geç oldu sanırım biraz hayırlısı bakalım

İnşallah pozitif sonucu alırsın idrar yaptın mı bilmiyorum ama ben de ilerleyen günlerde idrar yapmaya tırsıyorum
İdrar asla yapmadım 2 senedir sürekli o kaset testlerden yaptığım ve negatifi gördüğüm için travma oldu evime bile sokmuyorum hiçbir test yapmadan bekledim sizin kaçıncı gününüz ne zaman test tarihi

Ben de kullanıyorum canım günlük pede de geliyor içinde kalıyor da endişe etme normal diyorlar idrarda da fazlası görünüyor vücudumuz alacağını alıyor.
Ah cok sagolun, dogru koydugumdan biraz endiseliydim. Ama koymasam düser heralde zaten. Insallah hepimizin herseyi yolunda gider

Benim dün transfer oldum daha çok yeniyim .. idrarda 8 yıldır bi kere hayalet çizgi bile görmediğim için bende de travma var.. o yüzden tırsıyorum..ben 10. Gün kan testi yapmayı düşünüyorum..

Benim dün transfer oldum daha çok yeniyim .. idrarda 8 yıldır bi kere hayalet çizgi bile görmediğim için bende de travma var.. o yüzden tırsıyorum..ben 10. Gün kan testi yapmayı düşünüyorum..
10.günde çoğunluğun çıkmıştı korkmasam bende 10.günde yapardım güzel sonuçlar çıkar inşallah herkesin gönlüne göre olsun

Ben de aynı sizin gibi dr 28 Ağustos test tarihin dedi. O gün yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…