2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Başın sağolsun canım. Çok üzüldüm. Ben bile 2018 de geçirdiğim dış gebelik sonucu bebeğimi iğne ile düşürdüler onun acısını hala yaşıyorum be diyorum tüpe değil rahme tutunup doğsaydı şimdi 5 yaşında olacaktı. Kimseyi ilgilendirmez senin kaç defa denediğin. Onlara laf düşmez kendilerini bilseler. Bu defa yavrunu sağlıcakla kucağına alır büyütürsün inşallah

Malesef kızlar değerim yükselmemiş kimyasal gebelikle sonuçlandınşallah tüm bekleyenler güzel haberlerini alır güzel haberleri alanlarda sağlıkla evlatlarını kucaklarına alırlar
Degerleriniz nasildi. Rabbim tez zamanda nasip etsin hayirlisiyla insaAllah

Cok üzüldüm Rabbim miniginizi evladinizi size bağışlasın. Kayiplariniz cennet kuşu olsun insaAllah

Basın sagolsun canim ben de aynı duygulari yaşıyorum 3 aylık bebegimin alınması kararını vermek zorunda olmak çok zordu. Doktorlar bu bebek yaşamaz her an karnında ölebilir dediği halde bu kararı vermek çok zordu onun vicdan azabını hala çekiyorum. 2. Kaybımda çok temkinli olduğum için ilki kadar çokmedigim için bile vicdan azabı çekiyorum. Çok düşünüyorum doğsalardi şimdi nasıl olurdu diye ama bir arkadaşın dediği gibi rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur da. Bu da bizim sınavımizmis umarım bu sınavı hakkıyla geçeriz. Rabbim daha da aratmaz bekletmez bizi. Yol uzun ama yılmak yok umut kaybetmek yok. Etrafa gözümüzü kulağımızı kapatacağız artik kendini düşünme zamanı. İnanıyorum ben hepimiz bir gün evlatlarımızı kucağımıza alacağız sağlıkla insallah

Dert dunyası ya Allah ne duan varsa kabul etsin insallah …
Ben 4 yıllık evlıyım 2.5 yıldır ıstıyoruz ılk kez pozıtıf gordum eşimle sevınemıyorum emin olamıyoruz her sey oluyor bu hayatta cunku

Dua edip beklicez Allah dualarımızı kabul etsin insallah

Herkesin imtihanı ayrı gerçekten Rabbim ecir versin en güzelimi nasip etsin

Ya adet gibi değil ben günde 3 kere fitil atıyorum
Zaten onun da parçaları geliyor
Korktum ama böyle kahve gibi tuhaftı şimdi yok inşallah olmaz bir daha
Canım olabiliyormuş bu tarz şeyler kan sulandırıcı kullandığımız için Ben araştırdım da bunu ayrıca yerleşme de olabilir içini ferah tut ben öyle yapmaya çabalıyorum Tevekkül edicez iyi olumlu haberlerde buluşucaz Çok Aminnn

Gelmiş Geçmiş olsun canımm ALLAH iyi günler pozitifli günler sağlıklı günler göstersin çok Aminnn

Kizlar kahverengi akıntım var normalmi yaa bisey olmasin valla cok panik oldum
Canım merhaba bence çoğunlukla aşırı değilse normal istihrahat öneriliyor Eğer kan sulandırıcı kullanıyorsan oda yapabiliyor Tevekkül edicez ALLAH çok büyük ben şunuda deneyimledim streste sebep olabiliyor ben araştırıyorum bazı doğum yapan annelerde olmuş bu tarz akıntı lekelenmeler için rahat etmezse genede doktoruna sor canımm

Amin Allah razı olsun inşAllah hayırdır
Doktoruma da yazdım korkma yazmış normal demiş
Zaten adet kanı gibi değildi

Amin Allah razı olsun inşAllah hayırdır
Doktoruma da yazdım korkma yazmış normal demiş
Zaten adet kanı gibi değildi
Aminnn senden de ALLAH RAZI olsun canım kendimden biliyorum Kafaya takılıyor ama Bekliycez çevrede yaşayanlarda var doktorunda normal demiş ALLAH a sığındık iyi şeyler olması için Çok Aminnn

Saool canim kan sulandirici kullanmiyorum ben duphaston dışında sadece balik yagi kullanıyorum. Cok sukur 2 kez oldu gecti su an oyle panik olmustum ki anlatamam. Tup bebek ile 2 evladi olan bi arkadasimla konusdum telefonda rahatlatti beni sagolsun 14 yil sonra bulmusum kaybetmekten cok korkuyorum Rabbim korktuguma ugratmasin insaAllah. Doktorumun asistanina ulasabildim normaldir olabilir dedi ben lekeyi gordugumden beri yatiyorum zaten hareket etmeye korkarmi bi insan korkuyomuş demekki

Canımm benimm ALLAH iyi günler göstersin çoğalarak çok Aminnn Balık yağıda kanı sulandırır bunu biliyorum sen ferahla bende netten araştırdım bi çok insanda lekelenme kanama olmuş doğum yapmışlar insan endişeleniyor bendede oldu çok panik oldum Okumuşsundur hep yazdım netten baka baka örneklere inandım İnanmak mecburiyetindeyim benimde kayıplarım varDı bitti gitti artık pozitif düşünmeye çalışıyorum ama herşeyide kafaya takıyorum seni çok iyi anlıyorum ama bence olucak inanalım istirahat et dinlen bol su iç ama aşırıda değil Tevekkül et edelim Sağlıkla iyi haberler de buluşalım Çok Aminnn

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Yarın tahlil günüm ama benim 5 gündür sol alt baldırımda çok ağrı var sanki kramp girmek üzereymiş ama giremiyomuş bi türlü gibi çekilme ağrısı. Böyle bir şey yaşayıp nedenini bilen doktoruna soran var mı?

Canlarım yaa kıyamam size, çoğumuz zor zamanlar geçirmiş üzücü şeyler yaşamışız ama inşaallah hepsi son bulacak ve Rabbim hepimizin yüzünü güldürüp kucaklarını dolduracak Bundan sonra güzel şeyler düşünüp güzel şeyler yaşalım inşaallah, hepinizi çok seviyorum gönüldaşlarım

Kuzum bu bir belirti olabilir, bedenin bebişe böyle tepki veriyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…