2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İçim acıdı okurken arkadaşım.. Bende ilk gebeliğimdi tüp bebekte ilk denemede olmuştu 24haftamda birden preklemsi geçirdim 26da doğurdum ve bebeğim 1 gün yaşadı.. yutkunamıyorum şuan yazarken insanlara boş geliyor.. iyi ki kucağına almadın sevmedin diyorlar. O da çok zor rabbim kimseye yaşatmasın ama herkesin acısı kendine zor.. salı kan vericem bende dilerim rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..

Kuzum bu bir belirti olabilir, bedenin bebişe böyle tepki veriyor olabilir
İnşallah öyledir canım artık ne neyin nesi çözemiyorum coraspini de bıraktırmışlardı bana ondan kaynaklı bir damar sorunu mu oldu acaba diye tedirginim

Bu cikan sonuclarimizda baska doktordu okadar guzel ve naif konustuki cok mutlu olduk takviyeleri alin bebeginiz olur sadece sizi ugrastirir bir uc ay daha takviyeleri alip testimizi yapalim ona gore yol izleriz dedi uslup konusma okadar onemliki bunu daha iyi anladim gercekten ben inaniyorum olucak rabbimden tek duam kimselere aratmasin tez vakitte cifter cifter versin

evrakların hepsi tmaamsa doktorları gezersin uygundur raporu alırsın sonra sana derler ki evraklarını sağlık kuruluna bırak sonra şu gün gel derler raporun çıkar yani

Ya ben 8 yıl önce rapor çıkartmıştım pek hatırlamıyorum kaç gün sürdüğünü ama çok sürmez diye tahmin ediyorum sen zaten zor olan kısmı halletmişsin o testleri hazırlamak zaten zaman alıyor

Allah razı olsun canım yaşamayan bilemez onlara konuşmak kolay acı yaristirmak en kötüsü hiç kucagina alamazsan bile ne farkeder rahmine düşmüş bir kere Allah'ım sabırlar versin hepimize kucaklarimiz yeniden dolsun inşallah başın sağolsun canım

Yaaa sağlık olsun canım ya.. üzülmemek elde değil biliyorum ama yeniden ayağa kalkıp güçlenme ve pes etmeme vakti inşallah bi dahaki sefere olacak
İnşallah Allah buyuk
Yaaa sağlık olsun canım ya.. üzülmemek elde değil biliyorum ama yeniden ayağa kalkıp güçlenme ve pes etmeme vakti inşallah bi dahaki sefere olacak
Amin inşallah canım

Kesinlikle canımcım, ümitvar ve pozitif olmak gerekir

Kızlar ev işleri vs yapıyor musunuz evde nelere dikkat ediyorsunuz
Ben yapıyorum .daha temizlik vakti gelmedi dün transfer günümdü bir önceki gün yapmıştım. Bugün pazara gittim ama eşim taşıdı torbaları çok ağır kaldırmamaya çalışıyorum.bulaşık makinasını yerleştirirken falan komtrollü eğilip kalkıyorum.hergün yürümeye çalışıyorum dün transfer sonrası da yürüdüm bugün de.ama ben zaten istesemde zora sokacak hareketler yapamam bu progestan iğneler beni mahvetti hareket kabiliyetim düştü resmen.yemekti vs di yapıyorum dün de yapmıştım.

15.48 di aynı kalmış 12. Gündü kısmet böyleymiş
Dr unuzla konuştunuz mu? Belki atıyorum böyle bir şey olabiliyor mu bilmiyorum da ikiz gebelikten bir sonlanmış.diğeri.devam ettiği için aynı kalmış olamaz mı sonuçta tamamen bitseydi o rakamdan aşağı olması gerekmez miydi?her ne ise eminim çok daha iyi güzeli hayırlısı için olmuştur olan dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…