• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Malesef insanlar acımasız benim de her kaybim da ailem dahil herkesten şu cümleleri duydum demek ki çok zorlamamak gerekiyormuş artık bırak uğraşma tarzında ...benim zamanında doğan bebeğim 55 gün yoğun bakımda yatarken görümcem eltim ve ikizimin eşi yengem hamileydi ben bebeğimi defnettim o bebekler dünyaya geldi bebekleri her gördüğümde içime içime ağlardım bu acı iki yıl sürdü şimdi üç yasindalar sadece doğum günlerinde fotoğraf çekilirken canım yanıyor Alin bebeğim de fotoğraflarda olsaydı diye benim de sınavım buymuş diyorum şimdi hamileyim ama eşimle üç kayıptan sonra tam sevinemedik inşallah bu miniğim evimize gelir 🙏🙏🙏🙏🙏
İçim acıdı okurken arkadaşım.. Bende ilk gebeliğimdi tüp bebekte ilk denemede olmuştu 24haftamda birden preklemsi geçirdim 26da doğurdum ve bebeğim 1 gün yaşadı.. yutkunamıyorum şuan yazarken insanlara boş geliyor.. iyi ki kucağına almadın sevmedin diyorlar. O da çok zor rabbim kimseye yaşatmasın ama herkesin acısı kendine zor.. salı kan vericem bende dilerim rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..

Kuzum bu bir belirti olabilir, bedenin bebişe böyle tepki veriyor olabilir 🥰
İnşallah öyledir canım artık ne neyin nesi çözemiyorum coraspini de bıraktırmışlardı bana ondan kaynaklı bir damar sorunu mu oldu acaba diye tedirginim

Kuzum bende ilk olarak başka bir doktora gitmiştim, eşim de morfoloji ve hareketlilik sorunu vardı. Benim tüm testlerim ve hsg normal idi. Doktor eşime dönüş sen zaten bitiksin, bana dönüp sen de muhtemelen doğurgan değilsin. Tek şansınız tüp bebek, ayrıntıları asistanıma sorarsınız deyip kağıtları yüzümüze doğru atmıştı. Hastaneden çıkarken beyin kanaması geçiriyorum sanmıştım. Sonra şimdiki doktorumla görüşmüştüm ve o hsg den sonra bu ay hamile kalabilirsin demişti ve gebe kalmıştım ama kimyasal oldu. Yani demem o ki bir doktorun seni yanıltmasına izin verme, moralini bozma. İyi doktorlar var, tüp bebek teknolojisi ilerledi, ben güzel sonuçlar alacağına eminim 🌸💫
Bu cikan sonuclarimizda baska doktordu okadar guzel ve naif konustuki cok mutlu olduk takviyeleri alin bebeginiz olur sadece sizi ugrastirir bir uc ay daha takviyeleri alip testimizi yapalim ona gore yol izleriz dedi uslup konusma okadar onemliki bunu daha iyi anladim gercekten ben inaniyorum olucak rabbimden tek duam kimselere aratmasin tez vakitte cifter cifter versin 🌸

Aynen devlet hastanesı tüm tahlıllerı hsg fılan bıttı infertilite doktoru dırek tüp bebek e randevu verdi oraya sorduğum da heyet fılan dedi 24 ünde aile cüzdanını ve nüfus örnegını götürücem o gün heyet e mı görünüyorum yoksa yine muane fılan var mı ? Teşekkür ederim bu arada 🙏
evrakların hepsi tmaamsa doktorları gezersin uygundur raporu alırsın sonra sana derler ki evraklarını sağlık kuruluna bırak sonra şu gün gel derler raporun çıkar yani

Devlet hastanesi Başakşehir çam Sakura hastanesi heyet e çıkacaksın dediler evlilik cüzdanı nüfus kayıt örneği ve sigorta dökümü istendı 24 ünde onları teslim edıcem ama o gün heyet e mı çıkıcam bılemıyorum bı de bu süre ne kadar sürer onu merak ediyorum
Ya ben 8 yıl önce rapor çıkartmıştım pek hatırlamıyorum kaç gün sürdüğünü ama çok sürmez diye tahmin ediyorum sen zaten zor olan kısmı halletmişsin o testleri hazırlamak zaten zaman alıyor

İçim acıdı okurken arkadaşım.. Bende ilk gebeliğimdi tüp bebekte ilk denemede olmuştu 24haftamda birden preklemsi geçirdim 26da doğurdum ve bebeğim 1 gün yaşadı.. yutkunamıyorum şuan yazarken insanlara boş geliyor.. iyi ki kucağına almadın sevmedin diyorlar. O da çok zor rabbim kimseye yaşatmasın ama herkesin acısı kendine zor.. salı kan vericem bende dilerim rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..
Allah razı olsun canım yaşamayan bilemez onlara konuşmak kolay acı yaristirmak en kötüsü hiç kucagina alamazsan bile ne farkeder rahmine düşmüş bir kere Allah'ım sabırlar versin hepimize kucaklarimiz yeniden dolsun inşallah başın sağolsun canım 🙏🙏🙏

Yaaa sağlık olsun canım ya.. üzülmemek elde değil biliyorum ama yeniden ayağa kalkıp güçlenme ve pes etmeme vakti 💪 inşallah bi dahaki sefere olacak 🙏
İnşallah Allah buyuk
Yaaa sağlık olsun canım ya.. üzülmemek elde değil biliyorum ama yeniden ayağa kalkıp güçlenme ve pes etmeme vakti 💪 inşallah bi dahaki sefere olacak 🙏
Amin inşallah canım 😘

Bu cikan sonuclarimizda baska doktordu okadar guzel ve naif konustuki cok mutlu olduk takviyeleri alin bebeginiz olur sadece sizi ugrastirir bir uc ay daha takviyeleri alip testimizi yapalim ona gore yol izleriz dedi uslup konusma okadar onemliki bunu daha iyi anladim gercekten ben inaniyorum olucak rabbimden tek duam kimselere aratmasin tez vakitte cifter cifter versin 🌸
Kesinlikle canımcım, ümitvar ve pozitif olmak gerekir 💫🌸

Kızlar ev işleri vs yapıyor musunuz evde nelere dikkat ediyorsunuz
Ben yapıyorum .daha temizlik vakti gelmedi dün transfer günümdü bir önceki gün yapmıştım. Bugün pazara gittim ama eşim taşıdı torbaları çok ağır kaldırmamaya çalışıyorum.bulaşık makinasını yerleştirirken falan komtrollü eğilip kalkıyorum.hergün yürümeye çalışıyorum dün transfer sonrası da yürüdüm bugün de.ama ben zaten istesemde zora sokacak hareketler yapamam bu progestan iğneler beni mahvetti hareket kabiliyetim düştü resmen.yemekti vs di yapıyorum dün de yapmıştım.

15.48 di aynı kalmış 12. Gündü kısmet böyleymiş 🤷🏼‍♀️
Dr unuzla konuştunuz mu? Belki atıyorum böyle bir şey olabiliyor mu bilmiyorum da ikiz gebelikten bir sonlanmış.diğeri.devam ettiği için aynı kalmış olamaz mı sonuçta tamamen bitseydi o rakamdan aşağı olması gerekmez miydi?her ne ise eminim çok daha iyi güzeli hayırlısı için olmuştur olan 🌺 dualarım sizinle 🙏

Back
X