Erkekler şuan ne yaşadığımızın farkında değil ve yüzlerindeki o şaşkın ifadeler de aslında çok komikBenimki de ah uhh derken abarttığımı düşünüyor ama çaktırmıyorAma sağolsun ya yapıyor iğneleri filan ev işinde de çok yardımcı oluyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler şuan ne yaşadığımızın farkında değil ve yüzlerindeki o şaşkın ifadeler de aslında çok komikBenimki de ah uhh derken abarttığımı düşünüyor ama çaktırmıyorAma sağolsun ya yapıyor iğneleri filan ev işinde de çok yardımcı oluyor
![]()
Ama kesinlikle aramızdaki bağ güçleniyor kuzum, haklısınAslına bu süreçte eşinle ayrı bir bağ kurmak senin içinde güzel vesile olduğunu düşünüyorum o senin bu şekilde yanında oluyor bunun da güzel yanı bu sanırım. Benim eşim değil amao bişey olmaz diyor antrenör olduğu için çok fazla sakatlık görmüş bu ne ki amaaan geçer purt yapıyor
![]()
Evet kuzum bir de onlar bizden daha dayanıklı ya şu iğne miğne mevzularında, abartıyormuşuz gibi geliyor ki bende biraz fazla nazlıyımdır gerçiErkekler şuan ne yaşadığımızın farkında değil ve yüzlerindeki o şaşkın ifadeler de aslında çok komik![]()
Canımm çok teşekkür ederim, çok haklısın tevekkul etmek gerek Allah’a güvenmek gerek. Mesajlarınız bana güç verdi doğru söylüyorsun olmayanda da bir hayır vardır rabbime güveniyorum biliyorum zamanı geldiğinde bana nasip edecek sadece sabır lazım. Yalnız olmadığını bilmek güzel çok teşekkür ediyorum hepiniz dualarimdasinizHerkes kendi yaşadığını bilir canım o nedenle sana sadece moral vermeye geldim. Emin ol sen erken evlenseydin de erken çocuk yapmaya karar verseydin de o çocuk olmayacakmış ve belki de ogünlerden bugünlere daha çok yıpranacaktın Rabbim de seni böyle korumuş.benim kaç tane arkadaşım var 20 yıldır deniyor parasını ömrünü tüp beneğe yatırdı genetik testlerden kaliteli çıkan yumurtalarla hamile kalamıyor. Ben kendimden örnek vereyim erken menapoz hastası olduğumu bu sürece girince öğrendim geçen defa da sadece 2 yumurta toplandı ve teki çöp olmasına rağmen şuan hamileyim. Geçen defada 8 yumurtam vardı sadece 2 si düşük kalite embriyo oluşmuştu hamile kalmıştım. Ha kalbi durdu va. Ama hep dedim ki vakti değilmiş. İnan ki senin de vaktin geldiğinde şuralarda sevinç çığlıklarını hissedeceğiz. Tek yapman gereken Allah’a güvenmek. Çünkü biz elimizden geleni yapıyoruz bebeği vermek bu dünyaya getirmek bizim yapacağımız birşey değil. Şunu demeliyiz aslında: ben insan olarak bütün vesileleri aradım artık gücüm bu kadar Allah’ım sen olmayanları oldurursun yoktan var edersin oldur var et. Sağlıcakla kal
![]()
Şimdi naz yapma zamanı, şimdi yapmican ne zaman yapcanEvet kuzum bir de onlar bizden daha dayanıklı ya şu iğne miğne mevzularında, abartıyormuşuz gibi geliyor ki bende biraz fazla nazlıyımdır gerçi![]()
Benim de dün 15 dk iğne girmedi ağladım resmen ödem mi oldu vücudum anlamadım Allahım sonunu güzel eylesinHızlı gitsn ya ben de bazen 5dakika gitmiyor gıdım gıdım gidiyor bence sırınga da sıkıntı var oyle hıssedıyorum hayırlısı ya da hava sıcak ondan ya da her yer doldu gobegımde gitmiyor:)
Insallah göbegi acıp harıtadan yer begen dıyom kendımeBenim de dün 15 dk iğne girmedi ağladım resmen ödem mi oldu vücudum anlamadım Allahım sonunu güzel eylesin![]()
Burada ancak bu süreci yaşayanlar birbirini iyi anlar ya ben çevreme bakıyorum beni katiyen anlamıyorlar onları tabiki suçlamıyorum çünkü ne yaşadığımın bilimcinde değiller ama burada herkes bu süreçten geçiyor süreç çok zor yıpratıcı evet güçlü kalmaya çalışıyoruz Allah’a tevekkül ediyoruz ama bir yandan da insanız:Canımm çok teşekkür ederim, çok haklısın tevekkul etmek gerek Allah’a güvenmek gerek. Mesajlarınız bana güç verdi doğru söylüyorsun olmayanda da bir hayır vardır rabbime güveniyorum biliyorum zamanı geldiğinde bana nasip edecek sadece sabır lazım. Yalnız olmadığını bilmek güzel çok teşekkür ediyorum hepiniz dualarimdasiniz![]()
İşte bazen çöküyorum ben :/ Allahtan çabuk toparlanıyorum ama duygusal olarak biraz hassasım aslinda ben de çok çabalıyorum spor yapıyorum destekler kullanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum süreç uzun olduğu için biraz zorlanıyorum. Allah’a güveniyorum rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacağını biliyorum sadece sabretmek çok zor geliyor bazen işte öyle. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı insallahOoo sen armudun sapı üzümün çöpü dersen… Niye hayatı kendine zorlaştırıyorsun duanın kaderi bile değiştirdiğini bil. Rabbime güven. Teslim ol. İnan. Ben nerdeyse 43 yaşındayım. Yıllardır tedavilerle uğraşıyoruz bak bir kere bile neden demedim. O zamanını bekliyor dedim. Hiç dünyamı da yıkmadım hep başarısızlık aldığımda da. Hadi dedim daha fazlasını araştır beslenmene dikkat et, spor yap, şunu yap bunu yap ama inancını kaybetme. Hiç kaybetmedim. Ve bu kez hissettim bebeğimin (bebeklerimin) geleceğini. Çok inandım ve olmuş kabul ettim. Lütfen Rabbine güven. O da sana mukafatını versin tamam mı? Sana da çok dua edeceğim![]()
MaşaAllah MaşaAllah diyelim Rabbim kalp atışlarını kucağına almanı nasip etsinKızlar 12. gün kan testimi de verdim bugün. Sonucum 478 olmuş bugün. 3 kez iki gün arayla vermiştim kan. Doktorum çok iyi dedi yüzde yüzden fazla artıyor ikiz olma ihtimali yüksek dedi. Artık kan verme bu ayın sonuna doğru keseyi görmeye gel dedi.
8. gün 110
10. gün 207
12. gün 478
Birkaç gündür hiç belirtim yok. Hepsi kayboldu belirtilerin. Lütfen moralinizi bozmayın. Allah O’na güvenene istediğini eninde sonunda verir.![]()
Hahaha sesli güldüm iki vışvış bir fısfısŞimdi naz yapma zamanı, şimdi yapmican ne zaman yapcansonuçta tedavinin bütün yükü bizde onlar ohhhhh iki vışvış bir fısfıs
bür zahmette çekiversinler
ay dur şimdi gaza da getirmeyeyim de
![]()
Kuzummm harikaaaaaKızlar 12. gün kan testimi de verdim bugün. Sonucum 478 olmuş bugün. 3 kez iki gün arayla vermiştim kan. Doktorum çok iyi dedi yüzde yüzden fazla artıyor ikiz olma ihtimali yüksek dedi. Artık kan verme bu ayın sonuna doğru keseyi görmeye gel dedi.
8. gün 110
10. gün 207
12. gün 478
Birkaç gündür hiç belirtim yok. Hepsi kayboldu belirtilerin. Lütfen moralinizi bozmayın. Allah O’na güvenene istediğini eninde sonunda verir.![]()
Çok çok doğru söylüyorsun bundan da çok yıprandım en yakinlarim anlamıyor ben de kimseyi suçlamıyorum ama diyorum ki benim karşımdaki böyle bir süreçte olsaydı ben asla bu şekilde davranmazdım diyorum. Ben mi ince düşünüyorum karşımdakiler mi düşüncesiz ya da bencil bilmiyorum. Bazen kendimi sorguluyorum suçluluk duyuyorum sen neden böyle düşünüyorsun neden kötü tarafından bakıyorsun acaba kıskanıyor olabilir misin ya da sen kötü bir insan mısın acaba insanlar sana özel bir şey yapmıyordur belki sen kötü düşünüyorsundur falan diye ama yok ya öyle değil insanlar bence çok düşüncesiz çok anlayışsız. Herkesin biraz empati yapması lazım. Bu da çok yıprattı beni aynı şeylere maruz kalacağımı düşünmek de çok yordu. Ama karar verdim kendimden başka kimseyi düşünmeyeceğim iğneleri olurken bile çok üzüldüm çünkü artık bu süreci de kimseyle annem babam kardeşimle bile paylaşmayacagim umarım uygulayabilirim. Çok dua edeceğim zaten ediyorum ama daha çok edeceğim çok teşekkür ederim. Allah dualarımızı boşa çıkarmasın insallah.Burada ancak bu süreci yaşayanlar birbirini iyi anlar ya ben çevreme bakıyorum beni katiyen anlamıyorlar onları tabiki suçlamıyorum çünkü ne yaşadığımın bilimcinde değiller ama burada herkes bu süreçten geçiyor süreç çok zor yıpratıcı evet güçlü kalmaya çalışıyoruz Allah’a tevekkül ediyoruz ama bir yandan da insanız:
Peygamberizin (sallallâhu aleyhi ve sellem) oğlu vefat ettiğinde de ne buyurmuş;
Göz yaşarır, kalp hüzünlenir. Biz ancak Rabbimiz’in razı olacağı sözleri söyleriz.
İlk transfer olduğumda tüp bebek aşamasından geçen arkadaşlarım bile bencil davranmıştı o zaman karşıma bir ayet çıkardı Allah. Allah sana yeter o ne güzel vekildir. Hemen bir ek paylaşıyorum sana umarım güzel hissedersinÇok çok doğru söylüyorsun bundan da çok yıprandım en yakinlarim anlamıyor ben de kimseyi suçlamıyorum ama diyorum ki benim karşımdaki böyle bir süreçte olsaydı ben asla bu şekilde davranmazdım diyorum. Ben mi ince düşünüyorum karşımdakiler mi düşüncesiz ya da bencil bilmiyorum. Bazen kendimi sorguluyorum suçluluk duyuyorum sen neden böyle düşünüyorsun neden kötü tarafından bakıyorsun acaba kıskanıyor olabilir misin ya da sen kötü bir insan mısın acaba insanlar sana özel bir şey yapmıyordur belki sen kötü düşünüyorsundur falan diye ama yok ya öyle değil insanlar bence çok düşüncesiz çok anlayışsız. Herkesin biraz empati yapması lazım. Bu da çok yıprattı beni aynı şeylere maruz kalacağımı düşünmek de çok yordu. Ama karar verdim kendimden başka kimseyi düşünmeyeceğim iğneleri olurken bile çok üzüldüm çünkü artık bu süreci de kimseyle annem babam kardeşimle bile paylaşmayacagim umarım uygulayabilirim. Çok dua edeceğim zaten ediyorum ama daha çok edeceğim çok teşekkür ederim. Allah dualarımızı boşa çıkarmasın insallah.![]()
Maşallah Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 12. gün kan testimi de verdim bugün. Sonucum 478 olmuş bugün. 3 kez iki gün arayla vermiştim kan. Doktorum çok iyi dedi yüzde yüzden fazla artıyor ikiz olma ihtimali yüksek dedi. Artık kan verme bu ayın sonuna doğru keseyi görmeye gel dedi.
8. gün 110
10. gün 207
12. gün 478
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlık versinKızlar yorumlarınızı okuyorum hep çöküyorum, üzülüyorum, mutsuzum, vücudumu dinliyorum hissedemiyorum diyorsunuz ama bence çok yanlış yapıyorsunuz. Benm bugün transferimin 6. Günü ve dün çok büyük bir kaza geçirdik. Arabamız pert oldu hava yastıkları açıldı ve bizim burnumuz bile kanamadı
ama yinede benm moralim çok iyi herşeyin kader olduğu şu dünyada bizim kendi moralimizi bozarak geçirmemiz çok yanlış
Olan şeylere gülüp geçmek ve şükretmek gerektiğini ben bir kez daha anladım
Ve inşallah karnımdaki bebişimin de pozitif sonucunu alıp mutluluktan havalara uçacağım...
Doğru düşünüyorsun canım insanlar çok bencil ve anlayışsız ben bu süreçte bi kaç arkadaşımı hayatımdan çıkardım iyiki de çıkardım ve hep şunu diyorum bunun bizim başımıza gelmesi bizim imtihanımız lakin çevremizde bu durumda olan birine nasıl davranıldığı da çevremizdekilerin imtihanı benim çevremde bu imtihandan sınıfta kalanlar oldu ne yazık ki onların kalbine. Yaşamayan anlamaz bu süreci herkese göre aman ne var ki, olsa da olur olmasa da, kendi çocukları var kolayca olmuş boşver gez toz olmazsa da bişey kaybetmezsin diyenler ya da bu durumda olduğunu bilip hala sürekli çocuk muhabbeti yapanlar ayyy gerçekten hepsini Allah'a havale ediyorum umarım yine de Allah onları çocuklarıyla imtihan etmezÇok çok doğru söylüyorsun bundan da çok yıprandım en yakinlarim anlamıyor ben de kimseyi suçlamıyorum ama diyorum ki benim karşımdaki böyle bir süreçte olsaydı ben asla bu şekilde davranmazdım diyorum. Ben mi ince düşünüyorum karşımdakiler mi düşüncesiz ya da bencil bilmiyorum. Bazen kendimi sorguluyorum suçluluk duyuyorum sen neden böyle düşünüyorsun neden kötü tarafından bakıyorsun acaba kıskanıyor olabilir misin ya da sen kötü bir insan mısın acaba insanlar sana özel bir şey yapmıyordur belki sen kötü düşünüyorsundur falan diye ama yok ya öyle değil insanlar bence çok düşüncesiz çok anlayışsız. Herkesin biraz empati yapması lazım. Bu da çok yıprattı beni aynı şeylere maruz kalacağımı düşünmek de çok yordu. Ama karar verdim kendimden başka kimseyi düşünmeyeceğim iğneleri olurken bile çok üzüldüm çünkü artık bu süreci de kimseyle annem babam kardeşimle bile paylaşmayacagim umarım uygulayabilirim. Çok dua edeceğim zaten ediyorum ama daha çok edeceğim çok teşekkür ederim. Allah dualarımızı boşa çıkarmasın insallah.![]()
Amin canım. Rabbim takatını artırsın ve sabrını sağlıklı ve hayırlı evlatla mukafatlandırsın inşallahİşte bazen çöküyorum ben :/ Allahtan çabuk toparlanıyorum ama duygusal olarak biraz hassasım aslinda ben de çok çabalıyorum spor yapıyorum destekler kullanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum süreç uzun olduğu için biraz zorlanıyorum. Allah’a güveniyorum rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacağını biliyorum sadece sabretmek çok zor geliyor bazen işte öyle. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı insallah![]()