• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar yorumlarınızı okuyorum hep çöküyorum, üzülüyorum, mutsuzum, vücudumu dinliyorum hissedemiyorum diyorsunuz ama bence çok yanlış yapıyorsunuz. Benm bugün transferimin 6. Günü ve dün çok büyük bir kaza geçirdik. Arabamız pert oldu hava yastıkları açıldı ve bizim burnumuz bile kanamadı
ama yinede benm moralim çok iyi herşeyin kader olduğu şu dünyada bizim kendi moralimizi bozarak geçirmemiz çok yanlış
Olan şeylere gülüp geçmek ve şükretmek gerektiğini ben bir kez daha anladım
Ve inşallah karnımdaki bebişimin de pozitif sonucunu alıp mutluluktan havalara uçacağım...
Gecmıs olsun 🤲🏻

Doğru düşünüyorsun canım insanlar çok bencil ve anlayışsız ben bu süreçte bi kaç arkadaşımı hayatımdan çıkardım iyiki de çıkardım ve hep şunu diyorum bunun bizim başımıza gelmesi bizim imtihanımız lakin çevremizde bu durumda olan birine nasıl davranıldığı da çevremizdekilerin imtihanı benim çevremde bu imtihandan sınıfta kalanlar oldu ne yazık ki onların kalbine. Yaşamayan anlamaz bu süreci herkese göre aman ne var ki, olsa da olur olmasa da, kendi çocukları var kolayca olmuş boşver gez toz olmazsa da bişey kaybetmezsin diyenler ya da bu durumda olduğunu bilip hala sürekli çocuk muhabbeti yapanlar ayyy gerçekten hepsini Allah'a havale ediyorum umarım yine de Allah onları çocuklarıyla imtihan etmez
Amiiin amin canım, asla istemem herkesin evladı sağlıklı yerinde olsun Allah herkesin evladını bağışlasın, ama gerçekten dediğin her şeyi birebir yaşadım Allah onların kalplerine de iyilik anlayış versin. İnsallah Allah bize de sağlıklı güzel evlatlar nasip eder ve biz onları güzel kalpli anlayışlı insanlar olarak yetiştiririz. Çok teşekkür ederim
🙏🏻🙏🏻💜💜

Kızlar yorumlarınızı okuyorum hep çöküyorum, üzülüyorum, mutsuzum, vücudumu dinliyorum hissedemiyorum diyorsunuz ama bence çok yanlış yapıyorsunuz. Benm bugün transferimin 6. Günü ve dün çok büyük bir kaza geçirdik. Arabamız pert oldu hava yastıkları açıldı ve bizim burnumuz bile kanamadı
ama yinede benm moralim çok iyi herşeyin kader olduğu şu dünyada bizim kendi moralimizi bozarak geçirmemiz çok yanlış
Ve inşallah karnımdaki bebişimin de pozitif sonucunu alıp mutluluktan havalara uçacağım...
Çok çok geçmiş olsun Allah evladınızı size bağışlasın. Her şey pamuk ipliğine bağlı aslında öyle yaşamak lazım sizinle konuştukça güç buluyorum. Elimizden geleni yapacağız ama bugünü de kaçırmayacağız. Dua edip Allah’a sığınıp hayatımıza devam edeceğiz. Çok geçmiş olsun tekrardan güzel haberleri bekliyorum 💜🙏🏻🙏🏻

Maşallah Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🫠
Peki nasıl belirtileri olmuştu ilk
Amin canım. Darısı sizlere inşallah. Belirti kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe değişiyor. O nedenle belirti arayıp moralini bozan arkadaşlara öncelikle bunu söyleyeyim. Herkes belirti yaşamak zorunda değil…Transfer itibariyle benim kasık ağrılarım ve kasılmalarım oldu iki gün. Bel ağrım da vardı. Bacağıma vuran ağrılar da oluyordu. Transferin 4. günü sabaha karşı bende bi akıntı oldu sandım idrar yapıyorum. Yani böyle su gibi geldi yatakta baktım kremsi bir akıntı. Yine o gün ağzımda acı bir tat oluşmaya başladı. İştahım kesildi. Transferin 5. günü sabaha karşı birden kalbimden karnıma doğru bir elektrik çarpması gibi bir his hissettim kalktım erken gebelik testi yaptım ikinci silik çizgiyi gördüm. O gün baş dönmeleri ve mide bulantısı da başladı. Kabızlık ve iştahsızlık oldu birkaç gün. Arada iki gün de ishal oldum. Göğüslerimde çok az acı oldu. 10. günden itibaren ağzımdaki acı tat kayboldu iştahım geri geldi. Kasık ağrılarım kasılmalarım bacağa vuran ağrılarım da kayboldu. Sadece günde birkaç kez gelen ince bel ağrılarım var. Bugün 12. gün
Tekrar söylüyorum herkeste belirti olmaz. Daha önce hiç belirti yaşamadan da hamile kaldım, belirtilere aldanıp kesin hamileyim dediğimde negatifi de gördüm. O nedenle belirtiniz yoksa da moralinizi bozmayın lütfen

Çok çok geçmiş olsun Allah evladınızı size bağışlasın. Her şey pamuk ipliğine bağlı aslında öyle yaşamak lazım sizinle konuştukça güç buluyorum. Elimizden geleni yapacağız ama bugünü de kaçırmayacağız. Dua edip Allah’a sığınıp hayatımıza devam edeceğiz. Çok geçmiş olsun tekrardan güzel haberleri bekliyorum 💜🙏🏻🙏🏻
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Bende size moral olmak çok isterim her zman 🌸 aynen bol bol duamızı edip bize kötü gelecek tüm düşüncülerden uzaklaşmamiz gerek 🤗
Hepimizin güzel haberi olsun inşallah 🌸🩷

Kızlar folidoce folik kullanan var mı Folbiol yerine eczanede ondan buldum aldım Folbiol gün aşırı kullanıyordum dün aldım mı almadım mı tereddütte kalıyordum en iyisi her gün kullanan bir şey alayım dedim bir tek folidoce vardı aldım onu inşallah iyidir 😄

Kizlar kahverengi akıntım var normalmi yaa bisey olmasin valla cok panik oldum

Yok yok ama ben sırıngadan da suphelenıyorum
Canım iğne uçları kör gibi derimiz de morarmalar dan kaynaklı hassaslasti ben kendimce güzel bir yöntem buldum buz tüpü tutuyorum önce iki üç dk kadar sonra kolonya sürüp iğneyi batiriyorum zorla batsa bile canım yanmıyor ve morluklar olmuyor iğneyi yaptiktan sonrada pamuğun üstünden vaktim varsa on beş dk yoksa beş dk tutup rahatlıyorum oksaparda eskisi gibi buzdan dolayı canımı yakmıyor tavsiye ederim buz olayını yani kısaca iğneden önce ve sonra buz tutun 👍🙏👍🙏👍🙏

Geçmiş olsun canım benim. Şükür o kadar önemli ki kul ne kadar şükrünü artırırsa Allah da nimetini artırır. Çok doğru söylüyorsun. Önce pozitifi görmeni sonra da bebeğini sağlıcakla kucağına almanı dilerim 🤲

Back
X