- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Doktorlar kafalarına göre takılıyor anladığım kadarıylaAaa bana transfer hazırlığına baslarkn bile yasak koydu pozitif oluncada yasak dedi keseyi görmeye gidince bidHa sorcam ama ilk üc ay yine yasak die biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar kafalarına göre takılıyor anladığım kadarıylaAaa bana transfer hazırlığına baslarkn bile yasak koydu pozitif oluncada yasak dedi keseyi görmeye gidince bidHa sorcam ama ilk üc ay yine yasak die biliyorum
Historia belirtisi kasık ağrısı idi sanki öyle hatırlıyorum . Neyse dusunmuyelim belirti belki belirti olması için kana karismasi lazımdır öncelikleBak Historia arkadaşımız pozitif ve onun da belirtisi yokmuş. Bu bebişler bizi yormayacak ondan öyle bence![]()
Gunde 4 fitil sabah aksam ıgne hafta da bir yarım ampul Progestan takviyemÇok duygusallastim , resmen ağlama nöbetleri yaşıyorum, bu bir belirti ise . Teşekkür ederim cnm. Bu arada formda farkketigim kadarı ile progestan fitil olarak kullanılıyor . Doktorum bana fitil vermedi . Sabah akşam iğne . Yeterli olurmu acaba ?
Duphatson ve sabah akşam prolex ampul benimde .Fitil sorduk aslında aynı şey dedi iğne zaten yazdık dediGunde 4 fitil sabah aksam ıgne hafta da bir yarım ampul Progestan takviyem
Ya adet gibi değil ben günde 3 kere fitil atıyorumDoktorum adet gibi olmayan akıntılar normal korkma demişti![]()
Canım bende kullanıyorum günde 2 kere sorunu görmedim kusura bakmaAllah askına su progestan dex soruma bi cevap lutfen
Amin inşallah çok teşekkür ederim canımGözün aydın canımmm, Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinnn![]()
Canım kendini çok mu kasıyorsun acaba farkında olmadanBi şey olmuyorda 5 saniyrlik ignr 5dakka gitmiyor bazen deli oluyorum hayırlısı olsun
Yaaaa bende öyleydim dün kuzum ama bu sabah iyi uyandımÇok duygusallastim , resmen ağlama nöbetleri yaşıyorum, bu bir belirti ise . Teşekkür ederim cnm. Bu arada formda farkketigim kadarı ile progestan fitil olarak kullanılıyor . Doktorum bana fitil vermedi . Sabah akşam iğne . Yeterli olurmu acaba ?
Rabbim güzel haberler ile gününü güzelleştirsinCanım bende de durum aynı. Kasık ağrısı ve kasılmalar kayboldu. Arada hafif bir bel ağrısı geliyor ince ince o kadar. 12. gün için az önce kan vermeye gittim ben de sonuç bekliyorum bakalım değer iki kat artmış mı![]()
Aynı şey aslında sadece Ağızdan alınan progestanın yan etkileri çok halsizlik,baş dönmesi,depresyon gibi. Drların hepsi farklı protokol uyguluyor ya boşverin takılmayalım dr'a güvenmekten başka çaremiz yok zaten şu anDuphatson ve sabah akşam prolex ampul benimde .Fitil sorduk aslında aynı şey dedi iğne zaten yazdık dedi![]()
Bende güvenemedim yinede testime çünkü tarihi geçikti ama sizinde daha çok erken ilerleyen günlerde pozitifi görürsünüz inşallah.Hayırlısı olsun canım inşallahbemimde 6.günüm test yaptım ama silik çizgi bile çıkmadı moralim bpzduldu rabbim dağlıkla ilerlemeyi nasip etsin
Benimde kayboldu çok nadir kasık gerginliğim var ara ara da göğüs sızısı giriyor ama yok denecek kadar az yani ilk günler ağzımın tadı da bozuktu mesela oda gitti.Günaydın kızlargebeliği öğrendikten sonra belirtileri azalan oldu mu?Yoğun yaşadığım kasık ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı normal bir durum mu acaba
![]()
Yok yok ama ben sırıngadan da suphelenıyorumCanım kendini çok mu kasıyorsun acaba farkında olmadan![]()
Progestan dex i iterken bazen cok hızlı gıdıyor bazen aşırı yavas sızde de oluyor mu acabaCanım bende kullanıyorum günde 2 kere sorunu görmedim kusura bakma![]()
Farklıdır doktora göre hastaya göre ondan benceDuphatson ve sabah akşam prolex ampul benimde .Fitil sorduk aslında aynı şey dedi iğne zaten yazdık dedi![]()
Ben hep yavaş iteliyorumProgestan dex i iterken bazen cok hızlı gıdıyor bazen aşırı yavas sızde de oluyor mu acaba
Hızlı gitsn ya ben de bazen 5dakika gitmiyor gıdım gıdım gidiyor bence sırınga da sıkıntı var oyle hıssedıyorum hayırlısı ya da hava sıcak ondan ya da her yer doldu gobegımde gitmiyor:)Ben hep yavaş iteliyorumiçerisinde hava boşluğu olduğu için belki bi anda hızlı iteliyorsundur
Aa oylemiii , dünkü baş dönmemden sağ kalabildigim için şükrediyorum .Demekki ağızdan alınan progestan yapıyormuş . Teşekkür ederim size söylediğiniz içinAynı şey aslında sadece Ağızdan alınan progestanın yan etkileri çok halsizlik,baş dönmesi,depresyon gibi. Drların hepsi farklı protokol uyguluyor ya boşverin takılmayalım dr'a güvenmekten başka çaremiz yok zaten şu an![]()