Amiinnn inşallah..Amin canım. Darısı sizlere inşallah. Belirti kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe değişiyor. O nedenle belirti arayıp moralini bozan arkadaşlara öncelikle bunu söyleyeyim. Herkes belirti yaşamak zorunda değil…Transfer itibariyle benim kasık ağrılarım ve kasılmalarım oldu iki gün. Bel ağrım da vardı. Bacağıma vuran ağrılar da oluyordu. Transferin 4. günü sabaha karşı bende bi akıntı oldu sandım idrar yapıyorum. Yani böyle su gibi geldi yatakta baktım kremsi bir akıntı. Yine o gün ağzımda acı bir tat oluşmaya başladı. İştahım kesildi. Transferin 5. günü sabaha karşı birden kalbimden karnıma doğru bir elektrik çarpması gibi bir his hissettim kalktım erken gebelik testi yaptım ikinci silik çizgiyi gördüm. O gün baş dönmeleri ve mide bulantısı da başladı. Kabızlık ve iştahsızlık oldu birkaç gün. Arada iki gün de ishal oldum. Göğüslerimde çok az acı oldu. 10. günden itibaren ağzımdaki acı tat kayboldu iştahım geri geldi. Kasık ağrılarım kasılmalarım bacağa vuran ağrılarım da kayboldu. Sadece günde birkaç kez gelen ince bel ağrılarım var. Bugün 12. gün
Tekrar söylüyorum herkeste belirti olmaz. Daha önce hiç belirti yaşamadan da hamile kaldım, belirtilere aldanıp kesin hamileyim dediğimde negatifi de gördüm. O nedenle belirtiniz yoksa da moralinizi bozmayın lütfen
Çok zorlu süreç, transferin ilk gününden beri karnım ağrıyor geçmek bilmeyen arada tam adet olacakmışım gibi ağrıyor kasığım da ara ara bu sabah midem çok bulandı birden gitti değişik, akıntı veya lekelenme olmadı gerçekten Rabbim herkese ferahlukla bu duyguyu tattırsın.