2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Amin canım. Darısı sizlere inşallah. Belirti kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe değişiyor. O nedenle belirti arayıp moralini bozan arkadaşlara öncelikle bunu söyleyeyim. Herkes belirti yaşamak zorunda değil…Transfer itibariyle benim kasık ağrılarım ve kasılmalarım oldu iki gün. Bel ağrım da vardı. Bacağıma vuran ağrılar da oluyordu. Transferin 4. günü sabaha karşı bende bi akıntı oldu sandım idrar yapıyorum. Yani böyle su gibi geldi yatakta baktım kremsi bir akıntı. Yine o gün ağzımda acı bir tat oluşmaya başladı. İştahım kesildi. Transferin 5. günü sabaha karşı birden kalbimden karnıma doğru bir elektrik çarpması gibi bir his hissettim kalktım erken gebelik testi yaptım ikinci silik çizgiyi gördüm. O gün baş dönmeleri ve mide bulantısı da başladı. Kabızlık ve iştahsızlık oldu birkaç gün. Arada iki gün de ishal oldum. Göğüslerimde çok az acı oldu. 10. günden itibaren ağzımdaki acı tat kayboldu iştahım geri geldi. Kasık ağrılarım kasılmalarım bacağa vuran ağrılarım da kayboldu. Sadece günde birkaç kez gelen ince bel ağrılarım var. Bugün 12. gün
Tekrar söylüyorum herkeste belirti olmaz. Daha önce hiç belirti yaşamadan da hamile kaldım, belirtilere aldanıp kesin hamileyim dediğimde negatifi de gördüm. O nedenle belirtiniz yoksa da moralinizi bozmayın lütfen
Amiinnn inşallah..
Çok zorlu süreç, transferin ilk gününden beri karnım ağrıyor geçmek bilmeyen arada tam adet olacakmışım gibi ağrıyor kasığım da ara ara bu sabah midem çok bulandı birden gitti değişik, akıntı veya lekelenme olmadı gerçekten Rabbim herkese ferahlukla bu duyguyu tattırsın.

Amiinnn inşallah..
Çok zorlu süreç, transferin ilk gününden beri karnım ağrıyor geçmek bilmeyen arada tam adet olacakmışım gibi ağrıyor kasığım da ara ara bu sabah midem çok bulandı birden gitti değişik, akıntı veya lekelenme olmadı gerçekten Rabbim herkese ferahlukla bu duyguyu tattırsın.
Amin canım. Benim de 6. günden sonra üç dört gün boyunca süren adet ağrılarım olmuştu onu yazmayı unutmuşum. Çok korkmuştum adet olacağım diye ama iki üç gün sürüp kesildi o ağrılar da. Yerleşme kanaması lekelenme bende de olmadı hatta benim hiçbir gebeliğimde olmadı kanama ve lekelenme. Transferin kaçıncı günü senin?

Amin canım. Benim de 6. günden sonra üç dört gün boyunca süren adet ağrılarım olmuştu onu yazmayı unutmuşum. Çok korkmuştum adet olacağım diye ama iki üç gün sürüp kesildi o ağrılar da. Yerleşme kanaması lekelenme bende de olmadı hatta benim hiçbir gebeliğimde olmadı kanama ve lekelenme. Transferin kaçıncı günü senin?
14 nde oldu işte transfer, 4.günüydü embryomun, bugün 6.günüm henüz adete de 1 hafta var, Benim ağrılarım ilk günden beri var ama ya

Kızlar folidoce folik kullanan var mı Folbiol yerine eczanede ondan buldum aldım Folbiol gün aşırı kullanıyordum dün aldım mı almadım mı tereddütte kalıyordum en iyisi her gün kullanan bir şey alayım dedim bir tek folidoce vardı aldım onu inşallah iyidir 😄
Ben kullanıyordum eskıden ama nasıl bılmıyprum sımdı tup bebek doktorunun verdıgı asırı pahalı vitamin ıcınde var baska ıc demedı ama ben arada folbiol atıyorum

Canım iğne uçları kör gibi derimiz de morarmalar dan kaynaklı hassaslasti ben kendimce güzel bir yöntem buldum buz tüpü tutuyorum önce iki üç dk kadar sonra kolonya sürüp iğneyi batiriyorum zorla batsa bile canım yanmıyor ve morluklar olmuyor iğneyi yaptiktan sonrada pamuğun üstünden vaktim varsa on beş dk yoksa beş dk tutup rahatlıyorum oksaparda eskisi gibi buzdan dolayı canımı yakmıyor tavsiye ederim buz olayını yani kısaca iğneden önce ve sonra buz tutun 👍🙏👍🙏👍🙏
Hepsini yapıyorum haklı günlerdir vur vur o da insan😅😅😅 yer kalmadı dayanamıyor:)

Ben de bugün yaptım benim tek embriyo 9. Gün erken gebelik testi benim de negatif çıktı. Çok üzüldüm ben de :KK43:
Belki idrarda çıkmamıştır diye umut ediyorum yarın test günüm ama yine de çok heveslenmiyorum. Kendimi olumsuza da alıştırıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için. Napalım demek ki daha vakti zamanı değilmiş hayırlısı böyleymiş dicem😞

Belki idrarda çıkmamıştır diye umut ediyorum yarın test günüm ama yine de çok heveslenmiyorum. Kendimi olumsuza da alıştırıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için. Napalım demek ki daha vakti zamanı değilmiş hayırlısı böyleymiş dicem😞
İnsallah canım ben de aynı şekilde hayırlısı olsun hakkımızda. Allahım aratmasın hayırlısını sağlıkla kolaylıkla nasip etsin insallah 🙏🏻🙏🏻

Amin canım. Darısı sizlere inşallah. Belirti kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe değişiyor. O nedenle belirti arayıp moralini bozan arkadaşlara öncelikle bunu söyleyeyim. Herkes belirti yaşamak zorunda değil…Transfer itibariyle benim kasık ağrılarım ve kasılmalarım oldu iki gün. Bel ağrım da vardı. Bacağıma vuran ağrılar da oluyordu. Transferin 4. günü sabaha karşı bende bi akıntı oldu sandım idrar yapıyorum. Yani böyle su gibi geldi yatakta baktım kremsi bir akıntı. Yine o gün ağzımda acı bir tat oluşmaya başladı. İştahım kesildi. Transferin 5. günü sabaha karşı birden kalbimden karnıma doğru bir elektrik çarpması gibi bir his hissettim kalktım erken gebelik testi yaptım ikinci silik çizgiyi gördüm. O gün baş dönmeleri ve mide bulantısı da başladı. Kabızlık ve iştahsızlık oldu birkaç gün. Arada iki gün de ishal oldum. Göğüslerimde çok az acı oldu. 10. günden itibaren ağzımdaki acı tat kayboldu iştahım geri geldi. Kasık ağrılarım kasılmalarım bacağa vuran ağrılarım da kayboldu. Sadece günde birkaç kez gelen ince bel ağrılarım var. Bugün 12. gün
Tekrar söylüyorum herkeste belirti olmaz. Daha önce hiç belirti yaşamadan da hamile kaldım, belirtilere aldanıp kesin hamileyim dediğimde negatifi de gördüm. O nedenle belirtiniz yoksa da moralinizi bozmayın lütfen
Canım belirti aramamaya çalışıyorum ama aynı sendeki gibi oldu benim de … hatta transfer anından itibaren kasık batması başladı genelde solda ve bazen sağda ama böyle adet ağrısı gibi değil kasılıyor sanki ve bazen sol bacağıma vuruyor .. bu kadar erken belirtiyi saçma bulmuştum belirti değildir dedim ama senin yazdıklarını okuyunca acaba mı dedim.. sence belirti mi bu dün transfer oldum daha bu kadar erken olur mu ☺️

Canım belirti aramamaya çalışıyorum ama aynı sendeki gibi oldu benim de … hatta transfer anından itibaren kasık batması başladı genelde solda ve bazen sağda ama böyle adet ağrısı gibi değil kasılıyor sanki ve bazen sol bacağıma vuruyor .. bu kadar erken belirtiyi saçma bulmuştum belirti değildir dedim ama senin yazdıklarını okuyunca acaba mı dedim.. sence belirti mi bu dün transfer oldum daha bu kadar erken olur mu ☺️
Benim transfer anından itibaren başlamıştı hatta yazmıştım sayfaya da kasılma ve kramp oluyor diye. İlk başta böyle oluyor belirtisi olanlarda sonradan adet ağrısına dönüşüyor. Bazı gebeliklerde de hiç ağrı sızı olmuyor ama. Umarım bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur 🤲🤲🤲

Benim transfer anından itibaren başlamıştı hatta yazmıştım sayfaya da kasılma ve kramp oluyor diye. İlk başta böyle oluyor belirtisi olanlarda sonradan adet ağrısına dönüşüyor. Bazı gebeliklerde de hiç ağrı sızı olmuyor ama. Umarım bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur 🤲🤲🤲
Az öncede karnımdan bacağıma elektrik çarptı sanki sıçrattı beni yani senin belirtilerine çok benziyor inşallah bebeğim tutunuyordur Allahım 🙏senin gibi ben de pozitif görürüm 🙏

Kızlar yorumlarınızı okuyorum hep çöküyorum, üzülüyorum, mutsuzum, vücudumu dinliyorum hissedemiyorum diyorsunuz ama bence çok yanlış yapıyorsunuz. Benm bugün transferimin 6. Günü ve dün çok büyük bir kaza geçirdik. Arabamız pert oldu hava yastıkları açıldı ve bizim burnumuz bile kanamadı
ama yinede benm moralim çok iyi herşeyin kader olduğu şu dünyada bizim kendi moralimizi bozarak geçirmemiz çok yanlış
Olan şeylere gülüp geçmek ve şükretmek gerektiğini ben bir kez daha anladım
Ve inşallah karnımdaki bebişimin de pozitif sonucunu alıp mutluluktan havalara uçacağım...
Ayy canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim büyüğünden korusun ve pozitifi göstersin, dün yaşadıklarını unuttursun 🌸

Doğru düşünüyorsun canım insanlar çok bencil ve anlayışsız ben bu süreçte bi kaç arkadaşımı hayatımdan çıkardım iyiki de çıkardım ve hep şunu diyorum bunun bizim başımıza gelmesi bizim imtihanımız lakin çevremizde bu durumda olan birine nasıl davranıldığı da çevremizdekilerin imtihanı benim çevremde bu imtihandan sınıfta kalanlar oldu ne yazık ki onların kalbine. Yaşamayan anlamaz bu süreci herkese göre aman ne var ki, olsa da olur olmasa da, kendi çocukları var kolayca olmuş boşver gez toz olmazsa da bişey kaybetmezsin diyenler ya da bu durumda olduğunu bilip hala sürekli çocuk muhabbeti yapanlar ayyy gerçekten hepsini Allah'a havale ediyorum umarım yine de Allah onları çocuklarıyla imtihan etmez
Ben de birkaç kez bazı durumlara maruz kalmıştım. Mesela birileri otururken ben onların sohbetlerinin üzerine geldiğimde hemen sus pus olduklarını fark ettim. Kendi kendime dedim neden susuyorlar acaba ben gelince bazen? Sonra içlerinden biri bana dedi bir süre sonra onlar çocuk muhabbeti yaptıklarında sen geldiğinde muhabbeti kesiyorlar. Senin çocuğun olmadığı için nazarın değer diye senin yanında anlatmıyorlar. Çok üzülmüştüm bu duruma. Oysa Allah kalbimi biliyor ben asla hasetlenmem yani kaderi Allah yazar onun yazdığı her şey kabulümdür ama insanlar fesat. Benim aklıma gelmeyen şeyi düşünüp düşündüklerine inanmışlar… İki yakın kız arkadaşımla da başka şeyler oldu. Biri ile çok yakındım kardeş gibi. İş yerinde de aynı odayı paylaşıyorduk. Evlendi 6 ay sonra gebe kaldı. Doğumdan sonra benden biraz uzaklaştığını ve bana artık bir şeyler anlatmadığını fark ettim. Sonra yine duydum ki ben onun anne olmasını kıskanırım gözüm değer diye anlatmıyormuş. Bunu duyumca arkadaşlığımızı bitirdim ve dedim sen beni şimdiye kadar tanımadıysan ben senin gibi birine artık arkadaş diyemem… Bir başka arkadaşım da üniversite yıllarından arkadaşımdı. Ayrı şehirlerde yaşamamıza rağmen sık sık telefonda görüşüyorduk ya da birbirimize gidiyorduk. Sonra o gebe kaldı. Aynı dönem ben de gebe kaldım. Çnce her şey iyiydi. Sürekli gebelik hakkında falan konuşuyorduk. Bir süre sonra ben düşük yaptım. Düşükten sonra onda bazı değişiklikler fark ettim. Artık daha az konuşuyor gebelikten falan bahsetmiyordu. Onu da sonradan öğrendim ki ben düşük yaptığım için ona gözüm değer diye böyle davranmış. Hemen irtibatımı toptan kestim. Yemin ederim içimde bir kez bile kıskançlık olmadı hiç birine karşı. Ama heveslenme oluyordu. O hevesi insanlar kıskançlık hasetlik gibi algılayacak kadar kötü kalpli işte… Bir gün de bir arkadaşın tüp bebek süreci hakkında konuşuyoruz bir yerde, ama o arkadaş yanımızda yok. O sırada ben de tedavi görüyorum. Biri dedi ki o kız kötü biri olduğu için Allah ona evlat vermedi tüp bebeklerde süründürüyor. Öyle kötü oldum ki o an. O kıza mı üzüleyim o sırada tüp bebek tedavisi görem kendime mi üzüleyim bilemedim. Bunu söyleyen 55 yaşında hiç evlenmemiş bir kadındı. Dedim söyledikleriniz çok ayıp. Sizin mantığınız ile bakarsak o zaman siz bizden daha da çok kötü birisiniz ki Allah da size hem evlilik hem de çocuk nasip etmemiş….Sonra Rabbime daha da yaklaştım. Dedim beni bir tek sen anlar, kalbimin en derinindeki arzuları yalnız sen bilirsin. Bana Sen yetersin… Allah’tan başka herkese yüzümü de kalbimi de çevirdim 15 yıl boyunca… İnsanlar acımasız ne yazık ki

Back
X