- 14 Kasım 2022
- 562
- 741
- 23
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim hayal kırıklığı, endişe, yorgunluk ve bu tarz şeyler hissetmen öyle doğal ki.. Ama umutvar ol lütfen, Rabbim ol diyor oluveriyorKızlar mesajlarınızı okudum suan aklim negatife odaklandığı için yazamamıştım. Gerçekten umut oldunuz ben de 37 yaşındayım ve çok geç kaldığımı düşünüyordum hep çok üzülüyordum ben 2 yıldır uğraşıyorum 2 kere doğal yolla gebe kaldım ilki trizomi sebebiyle 12 haftada aldırmak zorunda kaldık ikincisi 9 haftalikken kalbi durdu. 7-8 ay bekledik kendiliğinden olsun diye olmayınca tüp bebeğe başladık ilk denemede yumurta 1 tane çıktı o da yarı dolu olduğu için döllenmedi bile 2. Deneme bu denememiz yine 1 yumurta bu sefer döllenme oldu ve transfer oldu diye seviniyorduk ben tutar diye umut ediyordum ama erken gebelik testi negatif çıkınca her şey yine üstüme çöktü. Yaşımı da dert ediyordum ne zaman doğacak ne zan büyüyecek 2. Ne zaman yapacağım vs diye.
Sizinle konuşmak hakikaten umut verici, ne bileyim etrafımda hiç istemeden çocuk sahibi olan o kadar çok arkadaşım var ki Allah’a isyan asla etmek istemiyorum ama neden biz bunlarda uğraşmak zorunda kalıyoruz diyorum bazen. Keşke 28 yaşında yumurtalarımı dondursaydim diyorum keşke daha erken evlenseydim diyorum. Keşke evlendiğimde hiç beklemeseydim diyorum. Diyorum da diyorum işte. Şimdi yine her şeye sil baştan başlamak korkutuyor beni. O gücü kendimde bir şekilde bulmak zorundayım biliyorum insanlar yıllarca deniyor farkındayım. Ama o kadar guclu muyum göreceğiz. Yazmak istedim.
Doktorum adet gibi olmayan akıntılar normal korkma demiştiHerkese hayırlı pazarlar dün ve bugün turuncu gibi kahve gibi bir akıntı geldi kan diyemem çünkü alakası yok
6+2 yiz bu neyin nesi olabilir başına gelen var mı
doktoruma yazdım haber bekliyorum biraz modum düşmedi desem yalan olur![]()
Canım hayırlı pazarlarHerkese hayırlı pazarlar dün ve bugün turuncu gibi kahve gibi bir akıntı geldi kan diyemem çünkü alakası yok
6+2 yiz bu neyin nesi olabilir başına gelen var mı
doktoruma yazdım haber bekliyorum biraz modum düşmedi desem yalan olur![]()
Canım ben de oksapar vuruluyorum. Bu sabah iğne zor girdi ve ilacı zor zerketti eşim. Sanırım deri kalınlaşıyor, deforme oluyor iğneler yüzünden. Çok kötü bir şey olacağını düşünmüyorumAllah askına su progestan dex soruma bi cevap lutfen
Hayırlı olsun canım. Allahım sağlıklı jihayırlı evlat versin inşallah.Eki Görüntüle 3289070
Kızlar merhaba bugün transferinin 6. Günü dayanamadım test yaptım.
Testin son kullanma tarihi 02.06.2023 idi
Sonuç bu şekilde çıktı
Tek embriyo transferi oldum
Olmaz diye düşünüyorum . Benimde bugün 5. Günüm hiç belirtim yokki sürekli kendimi dinliyorum . En azından bir bel ağrısı olurdu ama yok işteMerhaba kozlar bugün 5. Günüm belime ara atabilen ağrılar var birde krem akıntı oluyır2 gündür ishal olmuştum embriyo ya zararı olmaz değilmi
Gözün aydın canımmm, Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinnnEki Görüntüle 3289070
Sonuç bu şekilde çıktı
Canım bende de durum aynı. Kasık ağrısı ve kasılmalar kayboldu. Arada hafif bir bel ağrısı geliyor ince ince o kadar. 12. gün için az önce kan vermeye gittim ben de sonuç bekliyorum bakalım değer iki kat artmış mıGünaydın kızlargebeliği öğrendikten sonra belirtileri azalan oldu mu?Yoğun yaşadığım kasık ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı normal bir durum mu acaba
![]()
Kuzum benim de 5. günüm ve belirtim yok. Herkeste farklı seyrediyor bu durum. Boşuna bedenini dinleyip belirti arama bu seni strese sokar, bebeğine zarar verir. Ben aksine olumlu düşünüyorum ve bebişim annesini yormayacak, kolay bir hamileliğim olacak inşaallah filan diye umut ediyorumOlmaz diye düşünüyorum . Benimde bugün 5. Günüm hiç belirtim yokki sürekli kendimi dinliyorum . En azından bir bel ağrısı olurdu ama yok işte![]()
İnsallah canım hepimiz için dua ediyorumCanım benim hayal kırıklığı, endişe, yorgunluk ve bu tarz şeyler hissetmen öyle doğal ki.. Ama umutvar ol lütfen, Rabbim ol diyor oluveriyorSenin için de doğru zaman gelecek inşaallah. Güzel düşün güzel şeyler olsun
![]()
Bi şey olmuyorda 5 saniyrlik ignr 5dakka gitmiyor bazen deli oluyorum hayırlısı olsunCanım ben de oksapar vuruluyorum. Bu sabah iğne zor girdi ve ilacı zor zerketti eşim. Sanırım deri kalınlaşıyor, deforme oluyor iğneler yüzünden. Çok kötü bir şey olacağını düşünmüyorum
Banada aynısı oluyor yağlı bi ilaç ya kaslarda artık sertleşti o yüzdendir normal korkmayın kası iyice sıkıştırın iğneyi batırırken ilacı yaparken gevşetin amaProgestan dex vururken bazen cok guzel gıdıyor bazen hıc gıtmıyor o kadar yavas gıdıyor kı aglayasım gelıyor sıze de oluyor mu sızce sebebi ne olabilir cozemedım ben
Doğru yer kalmadı valla sabah aksam yapınca bi de oksapar da vuruyorumBanada aynısı oluyor yağlı bi ilaç ya kaslarda artık sertleşti o yüzdendir normal korkmayın kası iyice sıkıştırın iğneyi batırırken ilacı yaparken gevşetin ama
Hayırlısı olsun canım inşallahEki Görüntüle 3289070
Sonuç bu şekilde çıktı
Çok duygusallastim , resmen ağlama nöbetleri yaşıyorum, bu bir belirti ise . Teşekkür ederim cnm. Bu arada formda farkketigim kadarı ile progestan fitil olarak kullanılıyor . Doktorum bana fitil vermedi . Sabah akşam iğne . Yeterli olurmu acaba ?Kuzum benim de 5. günüm ve belirtim yok. Herkeste farklı seyrediyor bu durum. Boşuna bedenini dinleyip belirti arama bu seni strese sokar, bebeğine zarar verir. Ben aksine olumlu düşünüyorum ve bebişim annesini yormayacak, kolay bir hamileliğim olacak inşaallah filan diye umut ediyorum![]()
Daha da artmıştır inşallahCanım bende de durum aynı. Kasık ağrısı ve kasılmalar kayboldu. Arada hafif bir bel ağrısı geliyor ince ince o kadar. 12. gün için az önce kan vermeye gittim ben de sonuç bekliyorum bakalım değer iki kat artmış mı![]()