2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bak o konuda çok haklısın kuzum, belki bebişlerimiz bize bu yaşlarda uzzuunn kalmış gibi hissettirir 💕
Kızlar mesajlarınızı okudum suan aklim negatife odaklandığı için yazamamıştım. Gerçekten umut oldunuz ben de 37 yaşındayım ve çok geç kaldığımı düşünüyordum hep çok üzülüyordum ben 2 yıldır uğraşıyorum 2 kere doğal yolla gebe kaldım ilki trizomi sebebiyle 12 haftada aldırmak zorunda kaldık ikincisi 9 haftalikken kalbi durdu. 7-8 ay bekledik kendiliğinden olsun diye olmayınca tüp bebeğe başladık ilk denemede yumurta 1 tane çıktı o da yarı dolu olduğu için döllenmedi bile 2. Deneme bu denememiz yine 1 yumurta bu sefer döllenme oldu ve transfer oldu diye seviniyorduk ben tutar diye umut ediyordum ama erken gebelik testi negatif çıkınca her şey yine üstüme çöktü. Yaşımı da dert ediyordum ne zaman doğacak ne zan büyüyecek 2. Ne zaman yapacağım vs diye.
Sizinle konuşmak hakikaten umut verici, ne bileyim etrafımda hiç istemeden çocuk sahibi olan o kadar çok arkadaşım var ki Allah’a isyan asla etmek istemiyorum ama neden biz bunlarda uğraşmak zorunda kalıyoruz diyorum bazen. Keşke 28 yaşında yumurtalarımı dondursaydim diyorum keşke daha erken evlenseydim diyorum. Keşke evlendiğimde hiç beklemeseydim diyorum. Diyorum da diyorum işte. Şimdi yine her şeye sil baştan başlamak korkutuyor beni. O gücü kendimde bir şekilde bulmak zorundayım biliyorum insanlar yıllarca deniyor farkındayım. Ama o kadar guclu muyum göreceğiz. Yazmak istedim.

Merhaba kozlar bugün 5. Günüm belime ara atabilen ağrılar var birde krem akıntı oluyır2 gündür ishal olmuştum embriyo ya zararı olmaz değilmi

Kızlar mesajlarınızı okudum suan aklim negatife odaklandığı için yazamamıştım. Gerçekten umut oldunuz ben de 37 yaşındayım ve çok geç kaldığımı düşünüyordum hep çok üzülüyordum ben 2 yıldır uğraşıyorum 2 kere doğal yolla gebe kaldım ilki trizomi sebebiyle 12 haftada aldırmak zorunda kaldık ikincisi 9 haftalikken kalbi durdu. 7-8 ay bekledik kendiliğinden olsun diye olmayınca tüp bebeğe başladık ilk denemede yumurta 1 tane çıktı o da yarı dolu olduğu için döllenmedi bile 2. Deneme bu denememiz yine 1 yumurta bu sefer döllenme oldu ve transfer oldu diye seviniyorduk ben tutar diye umut ediyordum ama erken gebelik testi negatif çıkınca her şey yine üstüme çöktü. Yaşımı da dert ediyordum ne zaman doğacak ne zan büyüyecek 2. Ne zaman yapacağım vs diye.
Sizinle konuşmak hakikaten umut verici, ne bileyim etrafımda hiç istemeden çocuk sahibi olan o kadar çok arkadaşım var ki Allah’a ostan asla etmek istemiyorum ama neden biz bunlarda uğraşmak zorunda kalıyoruz diyorum bazen. Keşke 28 yaşında yumurtalarımı dondursaydim diyorum keşke daha erken evlenseydim diyorum. Keşke evlendiğimde hiç beklemeseydim diyorum. Diyorum da diyorum işte. Şimdi yine her şeye sil baştan başlamak korkutuyor beni. O gücü kendimde bir şekilde bulmak zorundayım biliyorum insanlar yıllarca deniyor farkındayım. Ama o kadar guclu muyum göreceğiz. Yazmak istedim.
Cnm benim sen güçlü ol ne var ki yaşında ben 45 yaşındayım ve şimdiye kadar okadar çok cabaladimki bende ikitane kaybettim şimdi bununla birlikte 5ci denemem tabi aşılamayı saymıyorum bile ve buda negatif artık son birkez daha diyorum deneyeyim umut işte bu yüzden yazmak istedim beni düşün ve şükret cnm senin yaşında olabilseydim keşke şükret sabret dua et Allahım yar ve yardımcımız olsun🥰❤️

Cnm benim sen güçlü ol ne var ki yaşında ben 45 yaşındayım ve şimdiye kadar okadar çok cabaladimki bende ikitane kaybettim şimdi bununla birlikte 5ci denemem tabi aşılamayı saymıyorum bile ve buda negatif artık son birkez daha diyorum deneyeyim umut işte bu yüzden yazmak istedim beni düşün ve şükret cnm senin yaşında olabilseydim keşke şükret sabret dua et Allahım yar ve yardımcımız olsun🥰❤️
Canım Allah en kısa zamanda sana da evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize de 🙏🏻 gerçekten bu yolda emek harcayan herkesin çabasını boşa çıkarmasın. Evet biliyorum farkındayım sanırım çok heveslenmiştim o sebeple biraz dağıldım en kısa sürede toparlanıp yola devam etmek gerek çok teşekkür ederim.

Canım Allah en kısa zamanda sana da evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize de 🙏🏻 gerçekten bu yolda emek harcayan herkesin çabasını boşa çıkarmasın. Evet biliyorum farkındayım sanırım çok heveslenmiştim o sebeple biraz dağıldım en kısa sürede toparlanıp yola devam etmek gerek çok teşekkür ederim.
İşte bu yürü bitanem dualarım bizimle ❤️

Kızlar bize Dr transferden iki gün sonra cinsel ilişki yasağıniz kalkıyor demişlerdi burdaki yorumlara bakıyorum herkese nerdeyse yasak denilmiş bu doktorlar neden aynı dilden konusmuyor anlamıyorum..
Aaa bana transfer hazırlığına baslarkn bile yasak koydu pozitif oluncada yasak dedi keseyi görmeye gidince bidHa sorcam ama ilk üc ay yine yasak die biliyorum

Günaydın kızlar 🌸 gebeliği öğrendikten sonra belirtileri azalan oldu mu?Yoğun yaşadığım kasık ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı normal bir durum mu acaba 🤔
Benım de oyle bulantım gitti basım donuyor sadece agrım cok az var

Progestan dex vururken bazen cok guzel gıdıyor bazen hıc gıtmıyor o kadar yavas gıdıyor kı aglayasım gelıyor sıze de oluyor mu sızce sebebi ne olabilir cozemedım ben

Son düzenleme:
Benim de yaşım 39 8 Ağustos transferim 2. Kan testim sınırlar içinde olsa da düşük geldi ama sonuç olarak benimde pozitif listeye ekleyebilirsiniz. Azcık moralim yerine gelsin bari 9. Gün 144 11. Gün 245
ekledim moralinizi bozmayın lütfen bol bol dua :)

Kızlar listeye eklemediğim unuttuğum ya da mesajını kaçırdığım varsa lütfen kusura bakmasın bir daha yazarsanız hemen eklerim :anneadayı: :KK200:

Back
X