Canım problem sadece bunlarsa Allah ın izniyle çözülemeyecek sorunlar değil. Ben çok uzun zamandır 15 yıldır tedavilerle uğraşıyorum ama bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı meğer düşüklerim hep o nedenleymiş. Biraz geç bulundu. Eşimin durumunu problem etmedi doktorlar sonuçta tüp bebekte sperm seçilip enjekte ediliyor hız sorunu çözülüyor böylece. Şimdi bana da bu ay iki embriyo transfer edildi 5. gün embriyosu. Transferin beşinci günü idrarda 8. günü kanda pozitif gördük. Şuan hamileyim çok şükür. Sen hiç stres yapma. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. Diğer sorunlar çözülebiliyor. Ben tedavi süreçlerimde son bir yıldır sigarayı bıraktım beslenmeme dikkat ettim. Yumurta kalitemin artması için malum yaş da 42 olunca
tüp bebek başarı şansı zaten düşüyor. Ama çok dikkat ettim spor yaptım, yürüyüş yaptım, beslenmeme. Gerekli takviyelerimi aldım. Bu arada benim kendi istediğimdi antioksidanları 3 er aylık kullanıp sonra başkasına geçmek. Sana harika bir embriyolog tavsiye ediyorum : İdil Bozkurt. Bu bayanın youtube kanalı instagram sayfası var. Onlara biraz göz at çok güzel bilgilendirmeler yapıyor yumurta ve sperm kalitesini artırmak için. Sigarayı en azından sen bırakmaya çalış lütfen. Yürüyüş ile hareketli işte çalışmak çok farklı. Eşin yapamıyorsa en azından sen yürüyüş yap tempolu haftada en az 4 gün 40-45 dakika. En kısa sürede senden pozitif haberi almayı umuyorum Allah ın izniyle.