2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Herkese selam kızlar 🥰 gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm 🥰🥰Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm 🥰🥰
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🐣
Canımm transfer tarihim 7 Ağutos 9. Gün 16 Ağustos kanda pozitif benide eklermisin🙏🦋🐬

Herkese selam kızlar 🥰 gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm 🥰🥰Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm 🥰🥰
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🐣
Canımm yaşı unutmuşum yaş 30 🙏🦋🐬

Canım benim çok teşekkür ederim belki kan sulandırıcı Kullandığımız için bide harekette ben pek kısıtlama yapmadım gene dün ama insan tedirgin oluyor arkadaşım sonuu iyi olsunn 🙏🦋🐬 yarın doktoru arıycam bakalım umarım herkes sende bende pozitif olumlu haberler alalım Çok Aminnn🙏🦋🐬
Amin cnm 🤲 iyi olacak merak etme annesi , sen sabırla bekle minigini . Bu günlerin keyfini çıkar 🤩Kendinide çok yormadan .😉

Canım problem sadece bunlarsa Allah ın izniyle çözülemeyecek sorunlar değil. Ben çok uzun zamandır 15 yıldır tedavilerle uğraşıyorum ama bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı meğer düşüklerim hep o nedenleymiş. Biraz geç bulundu. Eşimin durumunu problem etmedi doktorlar sonuçta tüp bebekte sperm seçilip enjekte ediliyor hız sorunu çözülüyor böylece. Şimdi bana da bu ay iki embriyo transfer edildi 5. gün embriyosu. Transferin beşinci günü idrarda 8. günü kanda pozitif gördük. Şuan hamileyim çok şükür. Sen hiç stres yapma. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. Diğer sorunlar çözülebiliyor. Ben tedavi süreçlerimde son bir yıldır sigarayı bıraktım beslenmeme dikkat ettim. Yumurta kalitemin artması için malum yaş da 42 olunca tüp bebek başarı şansı zaten düşüyor. Ama çok dikkat ettim spor yaptım, yürüyüş yaptım, beslenmeme. Gerekli takviyelerimi aldım. Bu arada benim kendi istediğimdi antioksidanları 3 er aylık kullanıp sonra başkasına geçmek. Sana harika bir embriyolog tavsiye ediyorum : İdil Bozkurt. Bu bayanın youtube kanalı instagram sayfası var. Onlara biraz göz at çok güzel bilgilendirmeler yapıyor yumurta ve sperm kalitesini artırmak için. Sigarayı en azından sen bırakmaya çalış lütfen. Yürüyüş ile hareketli işte çalışmak çok farklı. Eşin yapamıyorsa en azından sen yürüyüş yap tempolu haftada en az 4 gün 40-45 dakika. En kısa sürede senden pozitif haberi almayı umuyorum Allah ın izniyle. 🤲🤲🤲
Yaaa cok sevindim insallah sag salim kucaginiza almak nasip olsun 🤲🏻✨ tavsiyelerinize uyucam insallah tesekur ederim 🌸

Canım bu mesajını ikinci kez yanıtlıyorum, bir şey yazacaktım ilk mesajda unutmuşum. Öncelikle şunu söyleyeyim hız ve morfoloji problemleri olanların doğal yolla gebe kalmaları çok zor çünkü sperm ya yumurtaya ulaşamadan yolda ölüyor ya da yumurtaya ulaşsa da onu dölleyemiyor. Peki imkansız mı hayır değil ben eşimde aynı problem olmasına rağmen birkaç defa doğal yolla gebe kaldım fakat düşük oldu. O nedenle tüp bebek öneriyor doktorlar. Bu durum dünyayı başınıza yıkacak bir durum değil, bence ilk şokla öyle hissettiniz. Rabbim tüm yolları kapatmadığı için şükretmelisin. Seni anlıyorum üzülüyorsun ama imkansız değil durumun. Hız ve morfoloji problemi çok çabuk tüp bebekle çözülüyor. Beslenmeye dikkat edip takviyelerini de kullanıp daha kaliteli hale getirince sperm ve yumurtayı kolayca olur Allah’ın izniyle. Stres yapma tamam mı? Şükret🤲 Senin derdinin dermanı var bolca dua et şükret 🤲🤲
Doktorun tavri cok tuhafdi kagidi yuzumuze atar gibi resmen konustu onunda etkisi fazlaca oldu rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah 🤲🏻

Kızlar bize Dr transferden iki gün sonra cinsel ilişki yasağıniz kalkıyor demişlerdi burdaki yorumlara bakıyorum herkese nerdeyse yasak denilmiş bu doktorlar neden aynı dilden konusmuyor anlamıyorum..

Dün transfer gunumdu sabah lekelenmem olduğu için doktor iptal etti 😐 embriyolari riske atamam sana bir histereskopi yapalım dedi hemde rahimi çizik atalım bir sonraki ay transfer yapalım dedi. Herşeyin hayırlısı 🙏😊

Kızlar bize Dr transferden iki gün sonra cinsel ilişki yasağıniz kalkıyor demişlerdi burdaki yorumlara bakıyorum herkese nerdeyse yasak denilmiş bu doktorlar neden aynı dilden konusmuyor anlamıyorum..
Cnm test gününe kadar sakinkendini riske atma inan yasak senin doktor ne cins anlayamadim

Kalp atısı duyan var mı ne zaman duydunuz kızlar

Günaydın kızlar 🌸 gebeliği öğrendikten sonra belirtileri azalan oldu mu?Yoğun yaşadığım kasık ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı normal bir durum mu acaba 🤔

IMG_20230820_091453.webp

Kızlar merhaba bugün transferinin 6. Günü dayanamadım test yaptım.
Testin son kullanma tarihi 02.06.2023 idi
Sonuç bu şekilde çıktı
Tek embriyo transferi oldum

Eki Görüntüle 3289070
Kızlar merhaba bugün transferinin 6. Günü dayanamadım test yaptım.
Testin son kullanma tarihi 02.06.2023 idi
Sonuç bu şekilde çıktı
Tek embriyo transferi oldum
Hayırlı olsunn son kullanma tarihi etkilemez bence inşallah sağlıkla ilerler bugün kan verin iki günde bir artışı takip edersiniz 🌸

Öyle gerçekten canım. Bir de huzur ve dinginlik var bende 40 ile birlikte. Seçtiğimiz bir yaşta hiç yaşlanmadan ölene kadar yaşama fırsatımız olsaydı 40’lı yaşları seçerdim😍🙏
Bak o konuda çok haklısın kuzum, belki bebişlerimiz bize bu yaşlarda uzzuunn kalmış gibi hissettirir 💕

Doktorun tavri cok tuhafdi kagidi yuzumuze atar gibi resmen konustu onunda etkisi fazlaca oldu rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah 🤲🏻
Kuzum bende ilk olarak başka bir doktora gitmiştim, eşim de morfoloji ve hareketlilik sorunu vardı. Benim tüm testlerim ve hsg normal idi. Doktor eşime dönüş sen zaten bitiksin, bana dönüp sen de muhtemelen doğurgan değilsin. Tek şansınız tüp bebek, ayrıntıları asistanıma sorarsınız deyip kağıtları yüzümüze doğru atmıştı. Hastaneden çıkarken beyin kanaması geçiriyorum sanmıştım. Sonra şimdiki doktorumla görüşmüştüm ve o hsg den sonra bu ay hamile kalabilirsin demişti ve gebe kalmıştım ama kimyasal oldu. Yani demem o ki bir doktorun seni yanıltmasına izin verme, moralini bozma. İyi doktorlar var, tüp bebek teknolojisi ilerledi, ben güzel sonuçlar alacağına eminim 🌸💫

Back
X