- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Aminnn canımm olumlu olacağına inanıyorum ama genede ilaçlardanmk hormonlardanmı anlamadım gidip geliyorlar bi değişik duygular oluşabiliyor ama yürekten herkesin Senin pozitif alıp Hepimizin sağlıkla ilerlemesini temenni Ediyorum canımmAhhh kuzumm benim seni anlayabiliyorum çok haklısınAma güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun, benim içimden güzel şeyler geçiyor
Benide eklermisin canımHerkese selam kızlargün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummmBizim de artık tablomuz var bekliyorummmm
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
Kuzummm o hormonlar beni de mahvetti yaa dün gece yarısı hiçbir sebep yokken ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıraAminnn canımm olumlu olacağına inanıyorum ama genede ilaçlardanmk hormonlardanmı anlamadım gidip geliyorlar bi değişik duygular oluşabiliyor ama yürekten herkesin Senin pozitif alıp Hepimizin sağlıkla ilerlemesini temenni Ediyorum canımm
Canim seninle ayni günüz biz keseyi görmene cok sevndim ben perşembe görücem anca randevu aldim kalp atişina nezmn cagırdı doktor26 yaş transfer tarihi 2 Ağustos sonuç pozitif bugün keseyi gördük şükür.
Kaçıncı günün canım kaçıncı gün embriyosu inşallah pozitiftirKızlar dayanamadım bu saatte test verdim bekliyorum hayırlı haberler alırım inşallah dua edin
Arkadaşlar şu progestan kalçadan olan iğnenin ağrı sızı açı yaşamdan soğutma etkisine çözüm bulan oldu mu?çok değil 2 gün sonra popo nakline ihtiyacım olacak.güya bugün transfer günüydü duygusal olurum yea eve gelince onlarla konuşurum diye hayal kurarken tır parkının kenarındaki çimlere yayılmış şerif kaptan gibi takılıyorum bir taraf yukarıda bir taraf tam değmeden
9 gün dayanamadım 5 gün emriyosu dondurulmuşKaçıncı günün canım kaçıncı gün embriyosu inşallah pozitiftir
İnşallah amin çok teşekkürler canım benimHayırlı uğurlu olsun canım rabbim bir avazda kucağına almak nasip etsinikiz olur inşallah annesi inşallah banada bu mutluluğu yaşamak nasip olur
Ben de ama benim henüz 5.günüm girebiliyor muyumHerkese selam kızlargün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummmBizim de artık tablomuz var bekliyorummmm
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
Ben de bugün yaptım benim tek embriyo 9. Gün erken gebelik testi benim de negatif çıktı. Çok üzüldüm ben deKızlar çok üzgünüm. 9 ağustos transferim yapıldı çift embriyo (3. Gün embriyosu) Normalde test günüm 21 ağustos pazartesi ama dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Olsa en azından silik de olsa çıkardı diye düşünüyorumçok üzüldüm
Ben yaşamadım 5+0 haftadayız şu anTransfer sonucu pozitif olan arkadaslar bısey soracagım; aranızda yerleşme kanaması yaşamayan var mı?
Heyecanla sonucu bekliyoruz9 gün dayanamadım 5 gün emriyosu dondurulmuş
Canım senin 3. Gündü sanırım belki tek embriyo daha idrara geçmemiştir yarın kan verseneBen de bugün yaptım benim tek embriyo 9. Gün erken gebelik testi benim de negatif çıktı. Çok üzüldüm ben de
Korkumdan bende idrar yapmamak için direncemBen de bugün yaptım benim tek embriyo 9. Gün erken gebelik testi benim de negatif çıktı. Çok üzüldüm ben de
Evet bence de yapma canım kan testini bekle ben çok pişman oldum. 7. Gün yaptığımda ertesi günü coook silik bir çizgi gördüm gibi gelmişti o yüzden bir daha yaptım bugün ama tam bir hayal kırıklığı oldu. İnsallah idrara geçmemiştir ve insallah iyi haberi alırımKorkumdan bende idrar yapmamak için direncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?