2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ahhh kuzumm benim seni anlayabiliyorum çok haklısın Ama güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun, benim içimden güzel şeyler geçiyor
Aminnn canımm olumlu olacağına inanıyorum ama genede ilaçlardanmk hormonlardanmı anlamadım gidip geliyorlar bi değişik duygular oluşabiliyor ama yürekten herkesin Senin pozitif alıp Hepimizin sağlıkla ilerlemesini temenni Ediyorum canımm

Benide eklermisin canım

Kuzummm o hormonlar beni de mahvetti yaa dün gece yarısı hiçbir sebep yokken ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra Sabah eşimi görür görmez ağladım hatta dekorasyon programı izlerken bile ağladım Ben ben değilim şu an

İyi aksamlar kizlar degerli dusunce ve fikirlerinize ihtiyacim var morfoloji2 ve hizli spremde skinti vardi toplam 30 du bizde bu ay
Keci boynuzu kuru
E vitamini
Cinko
Q10
L-arginin
Ginsengli bal karisimi
Coban cokerten otu
kullanmaya basladik bunlari kullanip fayda goren oldumu acaba

Eklentiler

• IMG_20230722_001926.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar şu progestan kalçadan olan iğnenin ağrı sızı açı yaşamdan soğutma etkisine çözüm bulan oldu mu?çok değil 2 gün sonra popo nakline ihtiyacım olacak.güya bugün transfer günüydü duygusal olurum yea eve gelince onlarla konuşurum diye hayal kurarken tır parkının kenarındaki çimlere yayılmış şerif kaptan gibi takılıyorum bir taraf yukarıda bir taraf tam değmeden

bana iğne sadece oksapar verdi progestan fitil verdi benim de bugündü transferim

Ben de ama benim henüz 5.günüm girebiliyor muyum

Ben de bugün yaptım benim tek embriyo 9. Gün erken gebelik testi benim de negatif çıktı. Çok üzüldüm ben de

Korkumdan bende idrar yapmamak için direncem
Evet bence de yapma canım kan testini bekle ben çok pişman oldum. 7. Gün yaptığımda ertesi günü coook silik bir çizgi gördüm gibi gelmişti o yüzden bir daha yaptım bugün ama tam bir hayal kırıklığı oldu. İnsallah idrara geçmemiştir ve insallah iyi haberi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…