2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aynen devlet hastanesı tüm tahlıllerı hsg fılan bıttı infertilite doktoru dırek tüp bebek e randevu verdi oraya sorduğum da heyet fılan dedi 24 ünde aile cüzdanını ve nüfus örnegını götürücem o gün heyet e mı görünüyorum yoksa yine muane fılan var mı ? Teşekkür ederim bu arada

Cnm özelmi devletin mi hastanesi özelde böyle birşey yokta
Devlet hastanesi Başakşehir çam Sakura hastanesi heyet e çıkacaksın dediler evlilik cüzdanı nüfus kayıt örneği ve sigorta dökümü istendı 24 ünde onları teslim edıcem ama o gün heyet e mı çıkıcam bılemıyorum bı de bu süre ne kadar sürer onu merak ediyorum

Kuzum bende 39 yaşındayım, bende bir ara düşüncelere dalmıştım; çocuk ergen olduğunda ben 60 ıma gelcem nasıl olacak vs diye ama sonra senin gibi takdir yüce Rabbimin duygusuna ulaştım

Kuzum bu tarz kanamalar çok normal hiç endişe etme, miktarı fazla rengi kırmızı ve ağrılı kanamalardan kork

Kızlar Ben test yaptım yine transfer günü hariç 9. Gün erken gebelik testi yaptım da negatif çıktı ya 3. Gun embriyosu transfer edilmişti. Canim sıkıldı baya olsaydı çıkardı diye düşünüyorum.

Benim karın ağrılarım hala devam ediyor transferin 5.günü adete 1 hafta var, bugğn ekstra belim de ağrıdı biraz çok tereddüt içerisindeyim

Herhangi belirti var mıydı veya olan olmayan

Amin canım inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz ilk tüp bebek denemem kızım 9 yaşında 4 yıldır hep tedavi hap iğne hiş sonuç almadım 4yıl önce bir dış gebelik geçirdim kendiliginden oldu kürdaş oldum ölümden döndüm nasip demekki buralara kadar geldik inşallah hepimiz hayırlı sonuç alırız

Benim de yaşım 39 8 Ağustos transferim 2. Kan testim sınırlar içinde olsa da düşük geldi ama sonuç olarak benimde pozitif listeye ekleyebilirsiniz. Azcık moralim yerine gelsin bari 9. Gün 144 11. Gün 245

Cnm devletin prosidoronu bilmiyorum

Kuzum bu tarz kanamalar çok normal hiç endişe etme, miktarı fazla rengi kırmızı ve ağrılı kanamalardan kork
Canımm yok kanamadan Korkmuyorum şuan
şöyle regli günümddü geçen hafta oldu Bu nohut gibi ve yürümüştüm baya o gün Kan testimi yaptırmıştım Elhamdülillah pozitif fakat nohut büyüklüğünde hafif leke gelince doktorum ecopirini bıraktırdı kan sulandırıcı iğneye devam dedi gerçi ecoprine yarın devam edicem de 3 gün kullanmayınca bebeğin gelişimi etkilenirmi die düşündüm pazartesi betayı tekrarlıycam ya bide onun panikliği üstümde ama hormonlardan duygularım yalnız kalınca iyice depreşiyor sanırım
Sende isteyen herkes te pozitifi görsün hepimizin bebişleri sağlıkla ilerlesin arkadaşım çok Aminnn

Birde o gün hafif ağrım olmuştu kasıkta canımm ama Geçti Hamdolsun ağrı olmaz nie ağrımaz derim olur böyle işte duygu durumlar karışık sağ sağlim salihe erenleerden eylesin ALLAH arkadaşım isteyen herkesi seni beni Çok Aminnn

Herhangi belirti var mıydı veya olan olmayan
Yani belirtim var bel ağrısı kasik ağrısı mide bulantısı bile var bugün biraz , su gibi akıntım var mesela. ama erken gebelik testinde çıkardı diye düşünüyorum. Az olmadı 9. Gün herkesin çıkmış burda.

Alla alla gerçekten şaşırtıcı bazen bazılarında idrar da hiç çıkmayabiliyormuş istersen bi kan testi ver

Ahhh kuzumm benim seni anlayabiliyorum çok haklısın Ama güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun, benim içimden güzel şeyler geçiyor

Amiiiiinnn canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…