- 23 Kasım 2020
- 221
- 387
- 53
- 34
Benim annem bana 2 aylık hamileyken idrarda çıkmamış.. kanda görmüş .. sonra 3. Kardeşime hamile kaldığında o da 2 aylıkken idrarda çıkmadı kesesi fln herşeyi varken o yüzden moral bozma istersen.. ha ben de hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum insan yine de o çift çizgiyi görmek istiyor nedenseEvet bence de yapma canım kan testini bekle ben çok pişman oldum. 7. Gün yaptığımda ertesi günü coook silik bir çizgi gördüm gibi gelmişti o yüzden bir daha yaptım bugün ama tam bir hayal kırıklığı oldu. İnsallah idrara geçmemiştir ve insallah iyi haberi alırım
Aynen benim annem de aynı şeyi söyledi o da yaşamış aynı şeyi ama işte erken gebelik testi olunca çıkar diye düşünmüştüm. Allah nasip ederse olur etmezse olmaz asıl olan bu da işte insan istiyor umutlanıyor. Hakkımızda hayırlısı. Allah kucağımızı boş bırakmasın. Umarım güzel haberler veririz birbirimizeBenim annem bana 2 aylık hamileyken idrarda çıkmamış.. kanda görmüş .. sonra 3. Kardeşime hamile kaldığında o da 2 aylıkken idrarda çıkmadı kesesi fln herşeyi varken o yüzden moral bozma istersen.. ha ben de hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum insan yine de o çift çizgiyi görmek istiyor nedense
Amin canım benim. Senin de Rabbim gönlündekini versin sana inşallah. Rabbim anne olmak isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. O çok büyük dualara eninde sonunda karşılık verir. Tek yapmamız gereken O’na güvenmek teslim olmak. İnşallah bir dahaki ziyaretim kucağımda bebeklerle olur. Şükür duası ederim hepimiz için oralarda inşallahO kadar güzel yazmışsınız ki şuan hıçkırarak ağlarken sizin yorumunuz beni çok etkiledi . Rabbim gönlünüze göre versin .Geçen yıl ziyaret ettiğiniz munareklerin yüzü suyu hürmetine dileyen isteyen herkese meleklerinden ikram etsin içinde bizede amin . Mucizemi bende çok isteyenlerden im
Canımm bunlar bebişinin ayak sesleri olsun ALLAH ın izniyle çok AminnnKuzummm o hormonlar beni de mahvetti yaa dün gece yarısı hiçbir sebep yokken ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıraSabah eşimi görür görmez ağladım hatta dekorasyon programı izlerken bile ağladım Ben ben değilim şu an
Ben de 43 olacağın iki ay sonra canım. Değil 40, 50 de bile her kadın anne olmayı hak eder. Yeter ki Rabbim takdir etsin. En çok 40’lı yaşlarımı seviyorum ben
Merhaba transfer olunca bilgi verir misiniz çok acılı işlem mi bende çok korkuyorum
Belki 40’lı yaşlar biyolojik olarak anne olmanın biraz daha zorlaştığı yaşlar ama ruhsal ve zihinsel olarak anneliğe en hazır olunan yaşlar bence. En azından ben öyle düşünüyorum.Kuzum bende 39 yaşındayım, bende bir ara düşüncelere dalmıştım; çocuk ergen olduğunda ben 60 ıma gelcem nasıl olacak vs diye ama sonra senin gibi takdir yüce Rabbimin duygusuna ulaştım
Sonuç çok düşük cnm 2.01 çıktıHeyecanla sonucu bekliyoruz
Benim olmadı canımTransfer sonucu pozitif olan arkadaslar bısey soracagım; aranızda yerleşme kanaması yaşamayan var mı?
O şeytana de ki DESTUUUURRR deYaa ben senii yiriimmmsen benim en büyük motive kaynağımsınn valla bak canımm senden sonra daha iyim işte şeytan arada bir dürtüyor beniii şimdi bir sürü enerji depoladım teşekkür ederim minnoşum
Siz devlete gidiyosunuz sanirim ben ozelde yaptirdigim icin kimse gormedi beni rapormu çıkarttırıcaksınızSon olarak bişey daha sormak isterim bana infertilite bölümü direk tüp bebek dedi ben tüp bebek bölümünde sekreter e size sorduğum soruyu sordum nezaman başlanır diye bana dedıkı hocalar toplanıp kurula çıkacaksınız dedi psikolog fılan diğer bı kaç doktor daha görecek sağlık kurulu karar verıcek dedi bu süreç herkezde mi oluyor size böyle bişey uygulandı mi ? Heyet e göründünüz mü ?
Benimde olmadi yerlesme kanamamTransfer sonucu pozitif olan arkadaslar bısey soracagım; aranızda yerleşme kanaması yaşamayan var mı?
Canım benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji sorunu vardı. Doğal yolla da çok gebe kaldım ama ya kimyasal oldu ya da düşük. Eşim ve ben Q10 kullandık bir de eşim keçi boynuzu tozu kullanmıştı. Diğer yazıklarının çoğunu takviye olarak değil de günlük belirli miktarda çiğ kuruyemiş (fındık, badem, kabak çekirdeği, siyah üzüm, kayısı, incir…) tüketerek almıştık. Ama mutlaka çiğ olacak kuruyemişler kavrulmamış olacak. Hem sperme hem yumurtaya kalite olarak çok faydası oldu. Ayrıca paketli işlenmiş gıdalardan şekerli ürünlerden hamur işlerinden de uzak durun ve mümkünse en azından günlük 40-45 dakika yürüyüş yapın ve 2,5 lt su için. Bak nasıl kalite artacak Allahın izniyle. Bu arada benim eşimin sonucu daha kötüydü ben de pcos luyum zaten yumurtalarım çok kaliteli değildi ama beslenme, takviyeler ve egzersiz ile kaliteli hale getirdik. Bu arada bir de günlük bir tane antioksidan aldık. 3 ay alfa lipoik asit (r formu) diğer 3 ay ise astaksantin alıyorduk dönüşümlü olarak. Omega 3 birde. Sigara kullanıyor musunuz?İyi aksamlar kizlar degerli dusunce ve fikirlerinize ihtiyacim var morfoloji2 ve hizli spremde skinti vardi toplam 30 du bizde bu ay
Keci boynuzu kuru
E vitamini
Cinko
Q10
L-arginin
Ginsengli bal karisimi
Coban cokerten otu
kullanmaya basladik bunlari kullanip fayda goren oldumu acaba
Yaaa sağlık olsun canım ya.. üzülmemek elde değil biliyorum ama yeniden ayağa kalkıp güçlenme ve pes etmeme vaktiSonuç çok düşük cnm 2.01 çıktı
Bize tup bebek dediler dunyalar basimiza yikildi proxseed di galiba o takviyeden verdiler ama ben bunlari aldim Sigaramiz var malesef esimin isi geregi fazlaca hareketli stresde cabasi mahur isinden bayadir uzagiz gozunun onunda bulunacak sekilde kabak cekirdegi ici cevviz badem var girip cikip yiyor hsg falan hepsi yapildi bende bir sorun yok doktorlar oyle soyledi sukur rabbime 2022 ocak ayinda bir dusugum oldu bir daha olmadi malesef sizin durumunuz suan nedir fayda gordunuz mu ve 3 aylik kullandik dediklerini ilk defa duydumCanım benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji sorunu vardı. Doğal yolla da çok gebe kaldım ama ya kimyasal oldu ya da düşük. Eşim ve ben Q10 kullandık bir de eşim keçi boynuzu tozu kullanmıştı. Diğer yazıklarının çoğunu takviye olarak değil de günlük belirli miktarda çiğ kuruyemiş (fındık, badem, kabak çekirdeği, siyah üzüm, kayısı, incir…) tüketerek almıştık. Ama mutlaka çiğ olacak kuruyemişler kavrulmamış olacak. Hem sperme hem yumurtaya kalite olarak çok faydası oldu. Ayrıca paketli işlenmiş gıdalardan şekerli ürünlerden hamur işlerinden de uzak durun ve mümkünse en azından günlük 40-45 dakika yürüyüş yapın ve 2,5 lt su için. Bak nasıl kalite artacak Allahın izniyle. Bu arada benim eşimin sonucu daha kötüydü ben de pcos luyum zaten yumurtalarım çok kaliteli değildi ama beslenme, takviyeler ve egzersiz ile kaliteli hale getirdik. Bu arada bir de günlük bir tane antioksidan aldık. 3 ay alfa lipoik asit (r formu) diğer 3 ay ise astaksantin alıyorduk dönüşümlü olarak. Omega 3 birde. Sigara kullanıyor musunuz?
Ahhh kuzummm inşaallahhh yaa inşaallah bebişim ben buradayım diyordur banaCanımm bunlar bebişinin ayak sesleri olsun ALLAH ın izniyle çok Aminnnben normaldede sulugözümdür ama bu hormonları anlayabiliyorum bendede baştan beri dediğin gibi video izliyorum ağlayabiliyorum
Aklımızın en başında olduğu, en farkındalıkla yaşadığımız yıllar bu yıllar sanırım dimi kuzumBen de 43 olacağın iki ay sonra canım. Değil 40, 50 de bile her kadın anne olmayı hak eder. Yeter ki Rabbim takdir etsin. En çok 40’lı yaşlarımı seviyorum ben.
Transfer bu işin ennn kolay yanı, 2 dk da oldu da bitti maşaallah kuzum boşuna stres yapma kendineMerhaba transfer olunca bilgi verir misiniz çok acılı işlem mi bende çok korkuyorumadet oldum bende perşembe Mua gidicem transfer günüm belli olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?