Canım benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji sorunu vardı. Doğal yolla da çok gebe kaldım ama ya kimyasal oldu ya da düşük. Eşim ve ben Q10 kullandık bir de eşim keçi boynuzu tozu kullanmıştı. Diğer yazıklarının çoğunu takviye olarak değil de günlük belirli miktarda çiğ kuruyemiş (fındık, badem, kabak çekirdeği, siyah üzüm, kayısı, incir…) tüketerek almıştık. Ama mutlaka çiğ olacak kuruyemişler kavrulmamış olacak. Hem sperme hem yumurtaya kalite olarak çok faydası oldu. Ayrıca paketli işlenmiş gıdalardan şekerli ürünlerden hamur işlerinden de uzak durun ve mümkünse en azından günlük 40-45 dakika yürüyüş yapın ve 2,5 lt su için. Bak nasıl kalite artacak Allahın izniyle. Bu arada benim eşimin sonucu daha kötüydü ben de pcos luyum zaten yumurtalarım çok kaliteli değildi ama beslenme, takviyeler ve egzersiz ile kaliteli hale getirdik. Bu arada bir de günlük bir tane antioksidan aldık. 3 ay alfa lipoik asit (r formu) diğer 3 ay ise astaksantin alıyorduk dönüşümlü olarak. Omega 3 birde. Sigara kullanıyor musunuz?