Ay tüylerim diken diken olduGerçekten bu topik ve senin elin uğurlu canım. Zaten Muharrem ayına denk geldi sanırım senin bu topiği açman. Geçen yıl Muharremde Peygamber Efendimizin yedinci göbekten torunu olan İmam Rıza’nın türbesini ziyaret etmiş ve bebek için çok dua etmiştim. Bu Muharremde de pozitifim.
Yaş 42. 8 Ağustos transfer. İki tane 5. gün embriyosu transfer adilmişti. Pozitifim
MaşAllah seve seve eklerimBeni de tabloya ekler misinizyaş 26 transfer tarihim 5 ağustos pozitif
Kuzum bu öyle değişken ki kötü kalite embriyolarla gebe kalanlar çok var, onları hiç düşünme sen kendini rahatlat ve bol bol dua etCanım benimde 3.gün orta 3 adet 5.gün 2adet orta 3bb kaliteli de bazen içime bir umutsuzluk geliyor
Bende çift transfer isteceğim sence hangisinin tutma oranı yüksek 5.gün değil mi?
Evet çiçeğim onları da çok okuduk gördük buralarda Rabbim inşallah hayırlısını versin senin de buradan pozitif haberini görelim inşAllahKuzum bu öyle değişken ki kötü kalite embriyolarla gebe kalanlar çok var, onları hiç düşünme sen kendini rahatlat ve bol bol dua et
Amiiiiiinnnn hepimizin pozitif haberlerini alalım beraberce sevinelim inşaallah kuzummmEvet çiçeğim onları da çok okuduk gördük buralarda Rabbim inşallah hayırlısını versin senin de buradan pozitif haberini görelim inşAllah
Kiz sen yinemi umutsuzca düşünüyosun yapma canim ole düşünüp negatif düşünme bak simdi ben transfer olurken embriyolog bizi cagirdi dedi ki 3bb 5. Gun 2 embriyo transfer edicez 2side 3bb . Dedim ki kac hucreli bu embriyolar, embriyolog dedi ki artik bunlar cok fazla hucreli gebelik vaadeden blastokist embriyolar dedi ne demekse onuda hala bilmiyom yeter gayrın kendini modunu düşürüp durma vallaha bidakine supurgeyle kovalarim seniCanım benimde 3.gün orta 2 adet 5.gün 2 adet orta 3bb kaliteli de bazen içime bir umutsuzluk geliyor
Bende çift transfer isteceğim sence hangisinin tutma oranı yüksek 5.gün değil mi?
Amin tatlım teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun miniginiz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende 11 ağustos transfer oldum ama 23 üne test günüm sizin erken mi belli oldu kan mı verdiniz
Ayy cnm ya benimde test günüm 23 Ağustos hayırlı haberler alırız inşallahEvet 23 ağustos. insallh dediğiniz gibi olur
Evet benimki 3. Gün taze transferAmin tatlım teşekkür ederimDarısı isteyen herkese inşallah Benim 6.gün embriyosuydu. Transferden sonraki 6.gün betaya baktırdım ve pozitif olduğunu öğrendim. Sizin 3.gün olabilir öyle mi ?
Aminnnn inşallah. Herhangi bir belirti var mı benim bugün kusma oldu ya çok kötü oldumAyy cnm ya benimde test günüm 23 Ağustos hayırlı haberler alırız inşallah
Bugün 5+0 oldukMasallah
Cnm belimde ağrı ara ara kasığımda ağrı gibi birzda pıt pıt atma ve göğüs te biraz büyüme ve hasasiyet var cnm bulantı nadir kokulara karşıAminnnn inşallah. Herhangi bir belirti var mı benim bugün kusma oldu ya çok kötü oldum
Insallh güzel sonuçlar alırız bol dua başka elimizden gelen bişey yok rabbim sınavımızı kolaylaştırınCnm belimde ağrı ara ara kasığımda ağrı gibi birzda pıt pıt atma ve göğüs te biraz büyüme ve hasasiyet var cnm bulantı nadir kokulara karşı
Amiiiiiiinnnnn Allah'ım bizide kapısından boş döndürmesin hayırlı mujdeni bekliyorumInsallh güzel sonuçlar alırız bol dua başka elimizden gelen bişey yok rabbim sınavımızı kolaylaştırın
Bu arada nerde tedavinizAmiiiiiiinnnnn Allah'ım bizide kapısından boş döndürmesin hayırlı mujdeni bekliyorum
Kahramanmaraş tıp fakültesinde özelde degil bizimki ,siz?Bu arada nerde tedaviniz
Ankara özel memoril hastanesi bu benim 5 denemem 5gun emriyosu dondurulmuş 2 tane transfer oldum sizin kactaneKahramanmaraş tıp fakültesinde özelde degil bizimki ,siz?
Benim ilk denemem 6 yumurta toplandı 2 si 3. Güne geldi 2 sine transfer edildiAnkara özel memoril hastanesi bu benim 5 denemem 5gun emriyosu dondurulmuş 2 tane transfer oldum sizin kactane
İnşaallah sımsıkı tutunurlar sana annesi duam seninleBenim ilk denemem 6 yumurta toplandı 2 si 3. Güne geldi 2 sine transfer edildi
Aminnn insallh hepimizin sonucu pozitif olur burda beraber kutlarızİnşaallah sımsıkı tutunurlar sana annesi duam seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?