2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar. Bugün 5BA kalitede embrıyo transferim gerceklestirildi.. İnşalallah transferi gerceklesen, gerçekleşecek olan herkes ve içlerinde bende güzel hayırlı haberler alırız. Minikler bizlere tutunur
Canımm hayırlı olsun, hayırla pozitif olarak sonuçlansın inşaallah

selam arkadaşlar dün kontrollerimden sonra çarşamba günü transfer günüm olarak karar verildi. sizler ne yaptınız transfer gününe kadar dikkat ettiğiniz şeyler nelerdi acaba? çok heyecanlıyımmmm

selam arkadaşlar dün kontrollerimden sonra çarşamba günü transfer günüm olarak karar verildi. sizler ne yaptınız transfer gününe kadar dikkat ettiğiniz şeyler nelerdi acaba? çok heyecanlıyımmmm
Canım kolaylıkla geçsin transferin inşaallah ve pozitifi gör en kolay şekilde inşaallah Ben çok özel bişey yapmadım açıkçası, ilaçlarıma devam ettim, üşütmemeye hastalanmamaya özen gösterdim bir de biraz yemeklerimi hafiflettim

hemen olsun bitsin istiyorum şu an 2 gün nasıl bekleyeceğim ya off
Ayyy bende senin gibiydim canım, transferden önceki gece yüzmilyon kez uyandım Sabah kalktığımda sersem gibiydim, transfere uykusuzluktan kafam güzel girdim ama hoppp diye 2 dk da bitiverdi

darısı başıma o heyecanla belki benimde senin gibi olur çok teşekkür ederim cevabın için canım

Selam canım valla sadece dikkat ettiğim şey ilaçlarımı saatinde kullanmak başka ekstra bişry yapmadım

Ayyy bende senin gibiydim canım, transferden önceki gece yüzmilyon kez uyandım Sabah kalktığımda sersem gibiydim, transfere uykusuzluktan kafam güzel girdim ama hoppp diye 2 dk da bitiverdi
zaten öyle oluyor günlerce kafaya takıyoruz sonra işlem en fazla 5 dk sürüyor pazartesiyi atlatincada 12 gün nasıl geçecek çok zormuş gerçekten bu anlamda sabır çok gerekiyormuş

amin inşallah güzel sonuçları da sizlere bildirmek nasip olsun

Hayirli sonuclasin benimde cift transfer 5 gun embriyosu dun kalp atimini dutiful ikisininde hayirlisiyla olsun Insallah seninlerde sagliklica tutunsunlar

Hangi sehirdesin canım verirler mi ya transfer yaptirdigin yer hastane mi tüp bebek merkezi mi benimki merkez olduğu için rapor veremedi sağlık ocağından aldım bu raporu da
Ben Ekim ayında transfer olacağım Tedavi gördüğüm yer Acıbadem Hastanesi gittiğimde konuşacağım canım
Hangi birimde çalışıyorsun ben çocuk kan alma riskii yerdeyim tepik atanlar çook

Yaş 30 2 agustos transfer sonuç pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…