Canımm hayırlı olsun, hayırla pozitif olarak sonuçlansın inşaallahMerhaba kızlar. Bugün 5BA kalitede embrıyo transferim gerceklestirildi.. İnşalallah transferi gerceklesen, gerçekleşecek olan herkes ve içlerinde bende güzel hayırlı haberler alırız. Minikler bizlere tutunur
Canım hasta bakıcıları altına bi kutu koyuyorlar ona yapıyorsun ilk yarım saat kaldırmıyorlar
Sürgü verdiler bana canım önce ona yaptım yatağa geçtiğim gibi çok sıkışmıştım çünküyarım saat sonra da tuvalete kalkmami söylediler zaten çok şükür
Canım kolaylıkla geçsin transferin inşaallah ve pozitifi gör en kolay şekilde inşaallahselam arkadaşlar dün kontrollerimden sonra çarşamba günü transfer günüm olarak karar verildi. sizler ne yaptınız transfer gününe kadar dikkat ettiğiniz şeyler nelerdi acaba? çok heyecanlıyımmmm
Ayyy bende senin gibiydim canım, transferden önceki gece yüzmilyon kez uyandımhemen olsun bitsin istiyorum şu an 2 gün nasıl bekleyeceğim ya off
Valla zorda kalınca mecbur yapıyorsunpsikolojik olarak ben o kutulara yapamıyorum hatta doktoruma söyledim artık dayancam mecbur
Kuzu bende çok sık tuvalete giderim, okulda arkadaşlar şakalaşır benimle yine mi tuvaletten filan diyeTransferden önce de bir kısmını yaptırdılar hatta, çok sıkışmışım meğer.. Fakat odaya geldiğimde o yarım saatte heyecandan hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta odaya gelir gelmez bile hemşire çok sıkışıksın istersen tuvaletini yap dedi ama ben bekledim
Selam canım valla sadece dikkat ettiğim şey ilaçlarımı saatinde kullanmak başka ekstra bişry yapmadımselam arkadaşlar dün kontrollerimden sonra çarşamba günü transfer günüm olarak karar verildi. sizler ne yaptınız transfer gününe kadar dikkat ettiğiniz şeyler nelerdi acaba? çok heyecanlıyımmmm
Hangi sehirdesin canım verirler mi ya transfer yaptirdigin yer hastane mi tüp bebek merkezi mi benimki merkez olduğu için rapor veremedi sağlık ocağından aldım bu raporu daCanım bende ebe hemşireyim. muhtemelen heyet raporu alacağım.3 uzman doktorun onayı gerekiyor galiba
Ayyy bende senin gibiydim canım, transferden önceki gece yüzmilyon kez uyandımSabah kalktığımda sersem gibiydim, transfere uykusuzluktan kafam güzel girdim ama hoppp diye 2 dk da bitiverdi
ayy ben de aynı durumdayım ve stresten midem bulanıyor süreklihemen olsun bitsin istiyorum şu an 2 gün nasıl bekleyeceğim ya off
amin inşallah güzel sonuçları da sizlere bildirmek nasip olsunCanım kolaylıkla geçsin transferin inşaallah ve pozitifi gör en kolay şekilde inşaallahBen çok özel bişey yapmadım açıkçası, ilaçlarıma devam ettim, üşütmemeye hastalanmamaya özen gösterdim bir de biraz yemeklerimi hafiflettim
Beni de ekler misiniz:)yaş 29 transfer 8 Ağustos pozitifMaşallahhh ekledim tabiiiki seve seve
Canim cok tesekkurler darisi sizinde Kalp atimi duymanizaAhhh canımmm ne güzel bir haberAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayirli sonuclasin benimde cift transfer 5 gun embriyosu dun kalp atimini dutiful ikisininde hayirlisiyla olsun Insallah seninlerde sagliklica tutunsunlarMerhaba herkese, tüm pozitif gören anne adaylarını tebrik ederim. Saĝlıkla kucaklarına almak nasip olsun bebişleriniBen de dün çift embriyo transferi oldum. Dondurulmuş 5.gün. Bu ikinci denememiz, ilki taze transferdi ama sıvı birikmesi vardı rahimde. Temmuz başı kapalı laparoskopi oldum ve 2 tüpüm de alındı. 28 aĝustos test tarihim
Ben Ekim ayında transfer olacağım Tedavi gördüğüm yer Acıbadem Hastanesi gittiğimde konuşacağım canımHangi sehirdesin canım verirler mi ya transfer yaptirdigin yer hastane mi tüp bebek merkezi mi benimki merkez olduğu için rapor veremedi sağlık ocağından aldım bu raporu da
Ayyy inşallah canımSenden de pozitifiii bekliyorum inşAlllaaah
Yaş 30 2 agustos transfer sonuç pozitifHerkese selam kızlargün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummmBizim de artık tablomuz var bekliyorummmm
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?