2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Allah razı olsun 1 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu.. inşallah bi tane tutunur 2 de şans daha fazla ama doktorum kabul etmiyor
Hadi bakalım hayırlı olsun canım bende âdeti bekliyorum geliyorum peşinden hayırlı haberlerini bekliyorum ... Yaşın 35 altı sanırım bir tane transfer oluyorsun şansın daha fazla ... Bakma sen doktorların her dediğine tıpta bile iki kere iki 4 etmiyor herzman dua et canım ...

Kızlar günaydın

Ay bana dün geceden beri bişeyler oldu. Gece yarısı aşırı duygusallık yüklendi bana hüngür hüngür ağlama başladım, sabah da uyandım göğüslerim şişmiş acıyor. Az önce dekorasyon programı izlerken bile ağladım Noluyo bana yeaaa

Gunaydin canim Goguslerinin ucundada agri varmi dokununca canim

Ahahahahahaha koptum buna yaaa
Ayy kuzu sormaaa Eşim elinde tepsiyle kala kaldı. Noldu şimdi ya dedi Tepsiyi bırakıp sarılacaktı bana, bırakacak yer de bulamadı. Hay Allah neden böyle oldu ya rüya filan mı gördün, gece uyku sersemi yanlış bişey mi yaptım, yoksa bişey oldu da bana mı söylemiyorsun noldu ya diye telaşla odanın içinde elinde tepsi dolandı

Ben de ağlamaktan kendimi ifade edemedim. Ayy çok komik bir an yaşandı kızlar sabah

Hamilelik hormonları şimdiden yüklenmiş canım sana Allah yardım etsin eşlere diyecem ama valla o kadar çileyi çeken biziz bizi de eşler çekecek bi zahmet

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim bir avazda kucağına almak nasip etsin ikiz olur inşallah annesi inşallah banada bu mutluluğu yaşamak nasip olur

Hayirli olsun çok güzel değerler maşallah , güzel dilekleriniz için amin.tez vakitte hepimize kolaylıkla insallah

İnşallah size hep mutluluk sevgi getirsiin hep güzel haberler alın böyle 29 Ağustos a kadar vakit geçmez şimdi

Kizlar bugun adetimin 9.günü sol yumurtaligimdaki yumurtanin boyutu 2.54cm , rahim kalinliğım 1.13cm sizce ne zaman cagirirlar hemsireye yazdim ama kan sonucunu bekliyor. Uaktan tedavi hastasiyim yetisirim insallah.. nasıl sizce cagirirlar mi ne zaman cagirirlar acaba panik oldum sanki daha erken büyümüş yumurtam ve rahmim

Hamilelik hormonları şimdiden yüklenmiş canım sana Allah yardım etsin eşlere diyecem ama valla o kadar çileyi çeken biziz bizi de eşler çekecek bi zahmet
Ahh evet inşaallah yüklenmiştir kuzum Bu halimi görünce eşime bi tık acımadım ddğil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…