- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
Hadi bakalım hayırlı olsun canım bende âdeti bekliyorum geliyorum peşinden hayırlı haberlerini bekliyorum ... Yaşın 35 altı sanırım bir tane transfer oluyorsun şansın daha fazla ... Bakma sen doktorların her dediğine tıpta bile iki kere iki 4 etmiyor herzman dua et canım ...Allah razı olsun1 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu.. inşallah bi tane tutunur 2 de şans daha fazla ama doktorum kabul etmiyor
Canım hayırla sonuçlansın transferin inşaallah ve bize güzel haberler verGünaydın kızlar birazdan transfere gircem çok heyecanlıyım.. nolur bana dua edin 8 yıl sonra benim de mucizem gelsin
Gunaydin canim Goguslerinin ucundada agri varmi dokununca canimKızlar günaydın
Ay bana dün geceden beri bişeyler oldu. Gece yarısı aşırı duygusallık yüklendi bana hüngür hüngür ağlama başladım, sabah da uyandım göğüslerim şişmiş acıyor. Az önce dekorasyon programı izlerken bile ağladımNoluyo bana yeaaa
Ahahahahahaha koptum buna yaaaEşim kahvaltı hazırlamış yatağa getirdi, işte o zaman anime karakterlerin ağlaması gibi gözyaşlarım fışkıra fışkıra ağladım
Ay evet kuzum var, top gibi olmuşlar acıyorlarGunaydin canim Goguslerinin ucundada agri varmi dokununca canim
Ayy kuzu sormaaaAhahahahahaha koptum buna yaaa
Transferden kaç gün sonra keseyi görmüş oluyoruzBen pozitif gördüm şükür. Yarın kese görmeye gideceğim
Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşAllahGünaydın kızlar birazdan transfere gircem çok heyecanlıyım.. nolur bana dua edin 8 yıl sonra benim de mucizem gelsin
Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini mutlu olalımKızlar kan verdim geldim 1 saat oldu vereli. Rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah
Hamilelik hormonları şimdiden yüklenmiş canım sanaAyy kuzu sormaaaEşim elinde tepsiyle kala kaldı. Noldu şimdi ya dedi Tepsiyi bırakıp sarılacaktı bana, bırakacak yer de bulamadı. Hay Allah neden böyle oldu ya rüya filan mı gördün, gece uyku sersemi yanlış bişey mi yaptım, yoksa bişey oldu da bana mı söylemiyorsun noldu ya diye telaşla odanın içinde elinde tepsi dolandı
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim bir avazda kucağına almak nasip etsinKızlarkan değerlerim 483-882-1834 29 Ağustos da kese kontrolü var Rabbim şu topikte kim varsa hepsinin kucaklarıni bebislerle doldursun inşallah üç kayıptan sonra bu bebeğim evimize sağlıkla huzurla gelir inşallah
Hayirli olsun çok güzel değerler maşallah , güzel dilekleriniz için amin.tez vakitte hepimize kolaylıkla insallahKızlarkan değerlerim 483-882-1834 29 Ağustos da kese kontrolü var Rabbim şu topikte kim varsa hepsinin kucaklarıni bebislerle doldursun inşallah üç kayıptan sonra bu bebeğim evimize sağlıkla huzurla gelir inşallah
İnşallah size hep mutluluk sevgi getirsiin hep güzel haberler alın böyleKızlarkan değerlerim 483-882-1834 29 Ağustos da kese kontrolü var Rabbim şu topikte kim varsa hepsinin kucaklarıni bebislerle doldursun inşallah üç kayıptan sonra bu bebeğim evimize sağlıkla huzurla gelir inşallah
Ahh evet inşaallah yüklenmiştir kuzumHamilelik hormonları şimdiden yüklenmiş canım sanaAllah yardım etsin eşlere diyecem ama valla o kadar çileyi çeken biziz bizi de eşler çekecek bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?