2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benim normalde taze transfer planlandi, ilaclarimi kullandm ama transfer gunu rahimde sivi gordu doktor ve yapmak istemedi. Ben ilk adetimde gitmek istemedim ilaclardan snra normal reglimi bekledim
7 tane toplandi 5 tane donduruldu
Sizin kac tane donduruldu ne zaman transfer
Anladım. Benden 25 tane yumurta toplandı ama 20 tanesi uygun görüldü . 13 tane donduruldu . Adet günümü bekliyorum bende . Daha mua gitmedim yumurta toplandıktan sonra

Cok iyi embriyo sayiniz, mutlaka dondurmanizi oneririm transfer sonrasinda
Aynen zaten dondurmaya devam edicem. Kii sanırım transfer gününde 13 tane yumurta dondurma parasını alcaklar 1 sene kalıyor. Sonra senelik kira veriyormuşuz .ben fazla bilgili değilim bu konuda sora sora öğreniyorum . Arayan embrloga hep sordum her aradığında nasıl diye 10 tanesi 5. Gün yumurtası beni 3 tanesi 6.gün bakalım umarım olur 🤲🏽

Benim de kontrole giderken hep 4 yumurta kesesi göründü boyları hemen hemen aynı gibiydi ama 3 tanesi boş çıktı 1 tanesi olgun çıktı o da dollendi çok şükür transfer de yapıldı sonucu bekliyorum insallah olumlu olur ben de çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama elimizden bir şey gelmiyor umarım o 1 tane embriyo gelişir ve transferiniz yapılır sizi çok iyi anlıyorum o kadar emek veriyoruz herkes çift çift koydururken ben 1 tanenin döllenmesine o kadar çok sevindim ki olacak olduktan sonra 1 tane de yeter Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmasın siz de üzmeyin kendinizi artık 🙏🏻🙏🏻
Amin evet benimde 30 yumurta toplandı 24 olgun 4 tanesi döllendi sadece bir tanesi geri den geliyor dediler üçüncü gün üç tanesi var dediler beşinci gün oldu biraz geri 6 gün bekliyoruz dediler 6 gün aradılar bir tanesi olmuş dondurmuşlar elimiz de bir tane var yalnızca ilk tedavi önümüz de ki ay gidicem regl olduktan sonra

Valla bende yaptım dayanamadım canım dün @muallimhanimmmın gidip beta vermesi beni de gaza getirdi 😅 beta bekleyecek kadar cesaretim yoktu ama idrarı yaptım ama öncesinde ne sancılar ağlaya ağlaya Meryem suresi dinleyip dualar edip öyle gidip yaptım ellerim titriyordu yaparken 😌
Detayları alalım o zaman 😍😍

Ya o yumurta banada ne işkence oluyo ilk defa şuan bulanıyo ama kusmadim henüz
Sanırım ileri ki dönemlerde yumurta yiyemeyeceğim zaten çok severek yediğim bir şey değildi. Bende hiç kusmadım canım

Arkadaşlar selam, bugün rahim kalınlığı için doktor kontrolüm vardı. Aldığımız onca ilaçlar, rahim kalınlaşması falan derken bir adet polip oluşmuş. Doktorum engel teşkil etmediğini, embriyoları yerleştirmeyi planladığı yer ile alakalı bir yerde olmadığını söyledi. Doktoruma çok güveniyorum ama benim endişelerim var bu konuda. Görüşlerinizi merak ettim. Benim gibi olup da pozitif sonuç alan oldu mu?
Merak etme ben de bi sürü var. Boyutları ve yerleri tüp bebege engel degil demislerdi ilk tedavimde ve bir oglum oldu. Hala da duruyor miyomlarim

Ben ayın 14 dünde zoladexs 3.6 iğne verdi doktorum onu vuruldum sizede öyle bir iğne verdimi doktorunuz bende 2 regli geçirdim 3 cûyü bekliyorum işte transfer için
Yok hayır vermedi. Çarşamba olmuştu yumurta toplama antibiyotik, mide koruyucu, ağrı kesici onları vermişti.

Merak etme ben de bi sürü var. Boyutları ve yerleri tüp bebege engel degil demislerdi ilk tedavimde ve bir oglum oldu. Hala da duruyor miyomlarim
Çok teşekkür ederim. Aslında benim miyom değil de polip. O biraz daha farklı sanırım. Rahim duvarında kökleştiği için risk almamak gerektiği söylenmiş birçok doktor tarafından. Çok endişeliyim. Geçen sene laparoskopik ameliyat geçirdiğim için doktorum daha fazla rahmi hırpalamak istemediği için yerine baktı ve engel değil dedi ama risk işte.

Back
X