2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben dün transfer oldum ve şu an yatıyorum 😀 Arada kalkıp su içme bahanesiyle filan evin içinde dolanıyorum 😊
Canım kan dolaşımın bebek için önemli ağır kaldırmadiğin sürece mutlaka hareketli olmalısın hafif işler hafif yürüyüşler bebeğin tutunması için çok önemli

Arkadaşlar benim bugün regli günüm ve hafif kanamam geldi çok endişlendim
pozitif sonucum bu arada arkadaşlar
Varmı yaşayan ne yapmalıyım yatıyorum şuan ALLAH sağlıkla ilerlemesini Nasip etsin çok Aminnn🙏🦋🐬

Canım kan dolaşımın bebek için önemli ağır kaldırmadiğin sürece mutlaka hareketli olmalısın hafif işler hafif yürüyüşler bebeğin tutunması için çok önemli
Ayy ama korkuyorum fazla hareket edersem tutunamazlar diye 🙄 Minik minik yürüyorum sadece, yarın daha hareketli olurum o zaman canım sağolasın uyarın için 🤗

Arkadaşlar benim bugün regli günüm ve hafif kanamam geldi çok endişlendim
pozitif sonucum bu arada arkadaşlar
Varmı yaşayan ne yapmalıyım yatıyorum şuan ALLAH sağlıkla ilerlemesini Nasip etsin çok Aminnn🙏🦋🐬
Canım böyle ara kanamalar olabiliyormuş, yerleşme kanaması ya da kan sulandırıcı iğnelerden vs. Endişelenme ama doktoruna da danış istersen ki için rahatlasın

Ayy ama korkuyorum fazla hareket edersem tutunamazlar diye 🙄 Minik minik yürüyorum sadece, yarın daha hareketli olurum o zaman canım sağolasın uyarın için 🤗
Canım ben transfer oldum 50 km yol gittim ev temizledim havuza denize girdim tatilden dönerken tekrar kendi evimi temizledim kaç valiz çamaşır yıkadım sadece ağır kaldirmadim ani hareket yapmadım bol su tavuk balık et tükettim şükür pozitif haber aldık 😍🙏stres yapmamaya çalış sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah 🙏

X