Amin inşallah cümlemizinAllahım senin de gönlüne göre versin canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cümlemizinAllahım senin de gönlüne göre versin canımm
Prednol kortizon, neden veriliyor anlamıyorum, ben almadımPrednol bana da verdi dr ama transfere son 3 gün kala kullanıp bırakacaksın dedi bebeği yapışrıralım dedi :) işte ne yapsın kadın halk diliyle anlatmaya çalıştı.sizin transferiniz ne zaman?
Transfer sonrası bağışıklığı baskılama için veriliyor diye biliyorum vücut embriyoya yabancı tepki vermesin diyePrednol kortizon, neden veriliyor anlamıyorum, ben almadım
Transferden sonra iğneleri nasıl olacağım diye düşünüyorum kalçadan iğne var mesela nasıl olacağım onuYürümeye korkuyorum ama tamamen hareketsiz kalmak da kan dolaşımı açısından sakıncalı.. Ahhh iki arada bir derede kalmakkk
Canım kan dolaşımın bebek için önemli ağır kaldırmadiğin sürece mutlaka hareketli olmalısın hafif işler hafif yürüyüşler bebeğin tutunması için çok önemliBen dün transfer oldum ve şu an yatıyorum Arada kalkıp su içme bahanesiyle filan evin içinde dolanıyorum
Kuzum transferden yarım saat sonra hemşire vurdu bana kalçadan iğneyi.. Sorun olmadı. Endişelenme.. Göbekten olanı da sabah eşim vurdu, o da sıkıntı olmadı.Transferden sonra iğneleri nasıl olacağım diye düşünüyorum kalçadan iğne var mesela nasıl olacağım onu
Bende bu yüzden diye biliyorumTransfer sonrası bağışıklığı baskılama için veriliyor diye biliyorum vücut embriyoya yabancı tepki vermesin diye
Ayy ama korkuyorum fazla hareket edersem tutunamazlar diye Minik minik yürüyorum sadece, yarın daha hareketli olurum o zaman canım sağolasın uyarın içinCanım kan dolaşımın bebek için önemli ağır kaldırmadiğin sürece mutlaka hareketli olmalısın hafif işler hafif yürüyüşler bebeğin tutunması için çok önemli
Canım böyle ara kanamalar olabiliyormuş, yerleşme kanaması ya da kan sulandırıcı iğnelerden vs. Endişelenme ama doktoruna da danış istersen ki için rahatlasınArkadaşlar benim bugün regli günüm ve hafif kanamam geldi çok endişlendim
pozitif sonucum bu arada arkadaşlar
Varmı yaşayan ne yapmalıyım yatıyorum şuan ALLAH sağlıkla ilerlemesini Nasip etsin çok Aminnn
Dr ne dedi canım27temmuzda transfer oldum 2bb ve 3ab 5.gun embriyolari
8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
Nasıl sizce kizlar
Cuma günü gidicem doktoraDr ne dedi canım
Canım ben transfer oldum 50 km yol gittim ev temizledim havuza denize girdim tatilden dönerken tekrar kendi evimi temizledim kaç valiz çamaşır yıkadım sadece ağır kaldirmadim ani hareket yapmadım bol su tavuk balık et tükettim şükür pozitif haber aldık stres yapmamaya çalış sağlıkla tutunsun bebeğin inşallahAyy ama korkuyorum fazla hareket edersem tutunamazlar diye Minik minik yürüyorum sadece, yarın daha hareketli olurum o zaman canım sağolasın uyarın için
Değerlerden çok anlamıyorum ama inşallah sağlıkla tutunmustur bebeğinizCuma günü gidicem doktora
Amin inş canımDeğerlerden çok anlamıyorum ama inşallah sağlıkla tutunmustur bebeğiniz
Ben dört günde bir sağlık ocağına gidiyordum hafta sonuna denk gelirse de acilden giriş yapıyordum hemen vuruyorlardi canım.Transferden sonra iğneleri nasıl olacağım diye düşünüyorum kalçadan iğne var mesela nasıl olacağım onu
transfer ertesi gunu gidip iğnemi olabilir miyim sizce ben kendimi iki üç gün eve kapatmayı planlıyordum daKuzum transferden yarım saat sonra hemşire vurdu bana kalçadan iğneyi.. Sorun olmadı. Endişelenme.. Göbekten olanı da sabah eşim vurdu, o da sıkıntı olmadı.
Cuma günü çıkar dediler ben yine de bakıyorum deli gibiSiz eNabız’ı kontrol ediyorsunuz değil mi?
Her gün ama iğnem kuzum her gün gitsem ne olur cok evden çıkmasam mı diye düşünüyordumBen dört günde bir sağlık ocağına gidiyordum hafta sonuna denk gelirse de acilden giriş yapıyordum hemen vuruyorlardi canım.
Ama bu iğne kalçadan evden halledemezsin ki bu işi her gün gideceksin mecburHer gün ama iğnem kuzum her gün gitsem ne olur cok evden çıkmasam mı diye düşünüyordum