Canım hemşire bana hafif kasık ve bel ağrılarının hatta hafif kanamaların normal olduğunu söyledi.Kızlar kasık ağrım ara ara devam ediyor ilk günler kadar değil günde bir iki kez hafif yokluyorben bu ağrıları daha çok sağ tarafımda hissediyorum sol nadir ağrıyor bu durum normal mi sizce
Ağzından baş damlıyor canım kalbim ikizden yana. İnşallah ikizdirMaşallah canım bence ikiz
Ağır taşımadığın sürece bir şey olmaz Allah ın izniyle. Ben de transferin ertesi günü ufak yürüşlere çıkmıştımBugun transferle beraber 3. Gundeyım ve market alısverısıne çıktım.Hemşireler bana hareketsız kalma kan dolasımı için yuruyus yapman iyi olur demişlerdi. İnşaallah herşey yolundadır
Evet ama daha çok bir tarafta hissettiğim için garipsedim ama bu da normalmişCanım hemşire bana hafif kasık ve bel ağrılarının hatta hafif kanamaların normal olduğunu söyledi.
2 kg luk bısey aldım onu da arabaya kadar tasıdım o kadar çok ağır olmamıstır umarımAğır taşımadığın sürece bir şey olmaz Allah ın izniyle. Ben de transferin ertesi günü ufak yürüşlere çıkmıştım
Bütün bunlar stresten de olur.. kolay şeyler yaşamıyoruz sonuçta.. hamilelikte de vücut ısısı artıyor ayrıcaBenim yüzüm ağzım sivilcelendi demiştim ya kızlar şimdi de burnumun içerisinde yaralar çıkmış normalde ateşim olduğu zaman çıkar acaba vucut ısımmı yükseldi de böyle beter haldeyım ne dersiniz
Ay inşallah hamileliktendirBütün bunlar stresten de olur.. kolay şeyler yaşamıyoruz sonuçta.. hamilelikte de vücut ısısı artıyor ayrıca
Ağır bişi taşıma bi daha canım.. sadece ufak yürüyüşler yap2 kg luk bısey aldım onu da arabaya kadar tasıdım o kadar çok ağır olmamıstır umarım
Bende sadece sagda hissettmisdimKızlar kasık ağrım ara ara devam ediyor ilk günler kadar değil günde bir iki kez hafif yokluyorben bu ağrıları daha çok sağ tarafımda hissediyorum sol nadir ağrıyor bu durum normal mi sizce
Evet çok şükür pozitif iki gün sonra keseyi görmeğe gideceğim Allah izin verirseBende sadece sagda hissettmisdiminsaAllah pozitiftir sonucunuz
Bende dün gece sol kasık ağrısıyla sıçradım uykumdan ana endişelenmek hiç aklıma gelmedi kuzumEvet ama daha çok bir tarafta hissettiğim için garipsedim ama bu da normalmiş
Canım benim de vücut ısım çok yüksek, hatta bazen bir anda öyle bir ateş basıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum. Vücudumuz farklı tepkiler veriyor, çok geçmiş olsun. En kısa sürede geçer inşaallahBenim yüzüm ağzım sivilcelendi demiştim ya kızlar şimdi de burnumun içerisinde yaralar çıkmış normalde ateşim olduğu zaman çıkar acaba vucut ısımmı yükseldi de böyle beter haldeyım ne dersiniz
Canım valla helal olsun sana2 kg luk bısey aldım onu da arabaya kadar tasıdım o kadar çok ağır olmamıstır umarım
Test gununuz ne zamandiEvet çok şükür pozitif iki gün sonra keseyi görmeğe gideceğim Allah izin verirsesizde hamile misiniz
Sen bir daha bir şey taşıma canım benım. Dikkat etmek gerek çok ağır olmasa da2 kg luk bısey aldım onu da arabaya kadar tasıdım o kadar çok ağır olmamıstır umarım
Normal bence benim de var ilk gün kadar değil ama yorulduğum zaman artıyor ve sağ tarafta. Benim rahmim biraz daha sağa doğru yatikmis bir ebe öyle söylemişti bana ben de ona bağlıyorum bunu. Benim de hep sağ tarafım ağrır regl zamanı bile.Evet ama daha çok bir tarafta hissettiğim için garipsedim ama bu da normalmiş
4+4 haftalık 1 ağustos transferi 3.gün embriyosuydu cuma kese görmeye gideceğim inşallahTest gununuz ne zamandihayirli olsun