2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar sut ve yogurt olarak hazırlar pastorıze mı oluyor emın olamadım hamılelıkte pastorıze ıcmek yemek gerekıyormus ya sız napoyorsunuz

Çok net maşallah hem de kaset testte ikiz mi acaba inşallah öyledir Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.. Allahım bana da göster çift çizgileri
Çift embriyo transfer edilmişti canım. Bu mesajdan sonra doktorumun ısrarı ile kan verdim. Sonuca göre doktorum ikizlerin tutmuş olabileceğini söyledi. Amin sana da nasip olsun inşallah

Paketli gıdaları, hazır meyve sularını vs ben uzun süredir tüketmiyorum zaten. O yüzden yazmadım ama evet zararlı alışkanlıkları bırakmak lazım. Ben tatlıya çok düşkünüm, artık kendimi uzak tutacağım mümkün oldukça

Kızlar sut ve yogurt olarak hazırlar pastorıze mı oluyor emın olamadım hamılelıkte pastorıze ıcmek yemek gerekıyormus ya sız napoyorsunuz
Kutu sütler uht dir besleyicliği daha az ama daha dayanıklı.pastörizeler daha az sıcaklık gördüğü için daha kaliteli beslenme ama daha kısa sürede tüketilmesi gereken besinler. Yoğurtta pastörize sütle yapılır son kullanma tarihine kadar güvenle tüketilebilir

Ama hrp uht var her yere baktım ayrıca pastorıze yazan bulamadım

Bende hergun kabak çekirdeği ve fındık yiyorum,birde avakado ve ananas bulursam çok iyi olacak. Transfer cumartesi inşallah Allah kucagimizi doldursun

Seninle transfer günümüz aynı :) tek fark benimki 5. Gün embriyosuydu, bu yüzden 4+6'dayım :) Ben de cuma keseyi görmeye gideceğim nasipse
Bana da cuma cumartesi görünür gel bakalım dedi doktor tabi cumadan gideceğim sabredemem bir gün daha

İnşallah hayırlı haber alırsınız bende şu an tatildeyim diye transfer oluyorum dinlenme fırsatım olur umarım
Bana doktor günde 4 progesteron fitil, oksapar, prednol verdi. Onları özenli kullanmaya çalışıyorum umarım emekler boşa çıkmaz

Bende hergun kabak çekirdeği ve fındık yiyorum,birde avakado ve ananas bulursam çok iyi olacak. Transfer cumartesi inşallah Allah kucagimizi doldursun
Avokadonun bu süreçte önemli olduğunu bende duymuştum kuzum ama tadını sevmiyorum. O yüzden avokado yağı içiyorum

Kızlar paketli, dondurulmuş gıdalar, sentetik ilaçlar zaten normalde de zararlı iken hamileyken daha doğal ürünlere yönelmek iyi olmaz mı? Ev yoğurdu, inek sütü, köy yumurtası, balık, kırmızı et, köy tavuğu vs. Ben mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalışıyorum uzun süredir zaten ama artık çok daha dikkat edeceğim.

Pastorıze olmadıgından bakterı rıskı var ondan pastorıze sut urunlerı kullanılması onerılıyor ıstersenız bı arastırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…