Çift embriyo transfer edilmişti canım. Bu mesajdan sonra doktorumun ısrarı ile kan verdim. Sonuca göre doktorum ikizlerin tutmuş olabileceğini söyledi. Amin sana da nasip olsun inşallahÇok net maşallah hem de kaset testte ikiz mi acabainşallah öyledir Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.. Allahım bana da göster çift çizgileri
Ayyy inşaallah canımmmÇift embriyo transfer edilmişti canım. Bu mesajdan sonra doktorumun ısrarı ile kan verdim. Sonuca göre doktorum ikizlerin tutmuş olabileceğini söyledi. Amin sana da nasip olsun inşallah
Kutu sütler uht dir besleyicliği daha az ama daha dayanıklı.pastörizeler daha az sıcaklık gördüğü için daha kaliteli beslenme ama daha kısa sürede tüketilmesi gereken besinler. Yoğurtta pastörize sütle yapılır son kullanma tarihine kadar güvenle tüketilebilirKızlar sut ve yogurt olarak hazırlar pastorıze mı oluyor emın olamadım hamılelıkte pastorıze ıcmek yemek gerekıyormus ya sız napoyorsunuz
Muhtemelen ben de böyle olacağımBen dün transfer oldum ve şu an yatıyorumArada kalkıp su içme bahanesiyle filan evin içinde dolanıyorum
Ama hrp uht var her yere baktım ayrıca pastorıze yazan bulamadımKutu sütler uht dir besleyicliği daha az ama daha dayanıklı.pastörizeler daha az sıcaklık gördüğü için daha kaliteli beslenme ama daha kısa sürede tüketilmesi gereken besinler. Yoğurtta pastörize sütle yapılır son kullanma tarihine kadar güvenle tüketilebilir
Seninle transfer günümüz aynı :) tek fark benimki 5. Gün embriyosuydu, bu yüzden 4+6'dayım :) Ben de cuma keseyi görmeye gideceğim nasipse4+4 haftalık 1 ağustos transferi 3.gün embriyosuydu cuma kese görmeye gideceğim inşallah
Bebek yerleşiyor annesiKızlar cumartesi transfer oldum gece yatmadan bel ağrısı başladı şimdi de uykumdan uyandım kasık ağrısı ve bel ağrısı var offf normal mi ya korkuyorum
Bende hergun kabak çekirdeği ve fındık yiyorum,birde avakado ve ananas bulursam çok iyi olacak. Transfer cumartesi inşallahBen transfer öncesi 2-3 ay öncesinden vitaminler, gıda takviyeleri kullabmaya başlamıştım. MG, D3K2, kabak çekirdeği yağı, avokado yağı, enoant, iyot.. Ama diyetime çok dikkat ettiğim söylenemez.Transferim dün gerçekleşti, bundan sonra sebze, balık, bol yeşillik, kuruyemiş, yoğurt ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum canım
Bana da cuma cumartesi görünür gel bakalım dedi doktor tabi cumadan gideceğim sabredemem bir gün dahaSeninle transfer günümüz aynı :) tek fark benimki 5. Gün embriyosuydu, bu yüzden 4+6'dayım :) Ben de cuma keseyi görmeye gideceğim nasipse
Yürümeye korkuyorum ama tamamen hareketsiz kalmak da kan dolaşımı açısından sakıncalı.. Ahhh iki arada bir derede kalmakkkMuhtemelen ben de böyle olacağım
İnşallah hayırlı haber alırsınızKötü alışkanlıkların varsa hemen bırakmalısınız. Ben sigara kullanıyordum azaltmıştım. Transfer sonrası ilk gün bir tane içmek istedim fakat dumanı içime bile çekemedim tiksindim ve attım. Asitli içecekler ve poşetli kapalı gıdaları kestim. İlaçlarımın hepsini saatinde kullandım. Her gün aynı saatte içtim. Ceviz ve kabak çekirdeğini çok tükettim. Kabız olmamaya özen gösterin zaten hali hazırda ilaclarin vermiş olduğu şişkinlik var birde onun şişkinliği eklenince çok kötü oluyor. Bir şey olur diye ıkınamıyorsun korkudan. Lifli gıdalar yemek daha iyi olur. Ben çalışıyordum doktordan rica ettim rapor yazdı çünkü işim biraz ağır. 4 yıldır bu anı bekliyordum. Riske atamazdım 3 gün yattım sadece tuvalete gittim birde kendime yemek hazırlamak için kalktım. 4. günden sonra yavaş yavaş ayaklandım. Ara ara adet sancısı gibi sancılar oluyordu. Bı keresinde çok kötü olmuştum korktum ama çok uzun sürmedi. Günden güne eski şiskinligim kalmadı ama göğüslerim inanılmaz şiş şu an tranfer günü dahil 10. Gunumdeyim. Dün test yaptım dayanamadım cuma işe dönmem gerek raporum bitiyor. Çift çizgiyi gördüm fakat yeterli değil sağlık ocağına kan verdim o da cuma günü çıkar dediPazartesi günü zaten kan verme günüm. Her şeyin hayırlısı. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbime kalmış. Stres yapmayın bu güzel günlerin tadını çıkarın
Günde 1.5 lt ancak içiyorumBir de bol bol su içmenizi öneririm
Avokadonun bu süreçte önemli olduğunu bende duymuştum kuzum ama tadını sevmiyorum. O yüzden avokado yağı içiyorumBende hergun kabak çekirdeği ve fındık yiyorum,birde avakado ve ananas bulursam çok iyi olacak. Transfer cumartesi inşallahAllah kucagimizi doldursun
Ben transferden önce her gün sabah bir fincan Türk kahvesi içerdim. Transfer işe birlikte hiç içmedim. Canım da istemediGebeler selam
kahve tüketimini nasıl yapıyorsunuz ben 2 günde 1 içiyorum doktorum günde 1 bardak içebilirsin demişti
bende gebeliği öğrendiğimden beri 2-3 günde 1 içiyorum kahveBen transferden önce her gün sabah bir fincan Türk kahvesi içerdim. Transfer işe birlikte hiç içmedim. Canım da istemedi
Pastorıze olmadıgından bakterı rıskı var ondan pastorıze sut urunlerı kullanılması onerılıyor ıstersenız bı arastırınKızlar paketli, dondurulmuş gıdalar, sentetik ilaçlar zaten normalde de zararlı iken hamileyken daha doğal ürünlere yönelmek iyi olmaz mı? Ev yoğurdu, inek sütü, köy yumurtası, balık, kırmızı et, köy tavuğu vs. Ben mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalışıyorum uzun süredir zaten ama artık çok daha dikkat edeceğim.